nakupujete skor v kamennych obchodoch alebo cez internet? s ktorymi internet. obchodmi mate dobre skusenosti a naopak? jednoducho kde kupit najvyhodnejsie :)
ephotoshop uplne nedoporucujem.....maju par veci, ktore su schopni poslat okamzite, ale su to zvacsa brasne, batohy filtre, serioznejsie zasielky trvaju. najslabsou strankou je komunikacia. Tovar uvedeny ako na sklade podla udajov na nete expeduju okamzite, ale nie je to vzdy tak. v pripade nezrovnalosti zevraj kontaktuju zakaznika, no uprimne, v mojom pripade tak nebolo. Napr:: zadal som objednavku mesiac dopredu s dohodnutym osobenho prevzatia v predajni. Az ked som tam prisiel!!!! v urceny den a urcenu hodinu mi povedali ze tovar je na ceste. A pri tom mali moj email aj cislo a mohli ma oboznamit s danou skutocnostou. Takze este raz prizvukujem komunikacia niekde viazne. Makupujem teda zo zahranicnych e-shopov alebo priamo v zahranici kedze cestujem vela,, hlavne takych ktore maju aj kamennu predajnu. Len a len pozitivne skusenosti. Rychla komunikaciu, vychadzaju zakaznikovi v ustrety, vedia ako sa robi biznis. nie ako na Slovensku, vsetko na objednavku, ale samozrejme ze zalohu najprv, inak po vas ani pes nestekne. Ebay je dobra vec, ale zas len zle skusenosti s colnym uradom, kde inde ako na Slovensku. radsej teda veci z EU ako mimo.
Mas pravdu na ephotoshope musis si zavolat ty aby si zistil kedy ti to pride. A vo vseobecnosti na slovensku nevedia ako sa robi biznis ako hovoris.
Tak ja z toho nemám nič (myslené = profit), ale všimol som si to len ja, že napríklad ceny Nikon objektívov boli na ephotoshop (TU) pár posledných týždňov naozaj "friendly"? Inak áno, vačšinu tovaru viem zohnať inde "s rovnakým rizikom" lacnejšie, bez toho aby som sa musel nejako extra snažiť - stačí google a okruh troch - štyroch odskúšaných obchodov... "Tí sráči" sa eše stále neberú ako konkurencia a tvária sa, že SVK je veľký štát a veľký trh.
na ephoto shop by som nenakúpil už len pre tú otravnú, agresívnu a čiastočne zavádzajúcu reklamu čo ma tu neustále vyrušuje aj tam kde by určite nemala.
Škoda že má ephoto tak slabých managerov že si neuvedomujú jeden zásadný fakt - menej je často viac ..
má niekto skúsenosti s levneelektro.cz ? majú tam priaznivé ceny, ako je to s prípadnou reklamáciou ? všeobecne ako to je s ňou čo sa týka e-shopov, lebo kupovanie je jedna vec a neskôr reklamácia je už druhá vec. ale osobne čo sa týka "tiel" tak sk.megafoto.cz zaujal...
poznáte prosím vás nejaké obchody v UK (konkrétnejšie Londýn)? Brat má tadiaľ cestu, tak ho chcem využiť na nákup nikonu d90. Myslím nejaké kamenné predajne. Diky moc.
asi je uz neskoro, ale mozno pomoze inym, ked nikon, nech urcite neobide graysofwestminster.co.uk, polohu si uz najdete na webe...
ephotoshop uplne nedoporucujem.....maju par veci, ktore su schopni poslat okamzite, ale su to zvacsa brasne, batohy filtre, serioznejsie zasielky trvaju. najslabsou strankou je komunikacia. Tovar uvedeny ako na sklade podla udajov na nete expeduju okamzite, ale nie je to vzdy tak. v pripade nezrovnalosti zevraj kontaktuju zakaznika, no uprimne, v mojom pripade tak nebolo. Napr:: zadal som objednavku mesiac dopredu s dohodnutym osobenho prevzatia v predajni. Az ked som tam prisiel!!!! v urceny den a urcenu hodinu mi povedali ze tovar je na ceste. A pri tom mali moj email aj cislo a mohli ma oboznamit s danou skutocnostou. Takze este raz prizvukujem komunikacia niekde viazne. Makupujem teda zo zahranicnych e-shopov alebo priamo v zahranici kedze cestujem vela,, hlavne takych ktore maju aj kamennu predajnu. Len a len pozitivne skusenosti. Rychla komunikaciu, vychadzaju zakaznikovi v ustrety, vedia ako sa robi biznis. nie ako na Slovensku, vsetko na objednavku, ale samozrejme ze zalohu najprv, inak po vas ani pes nestekne. Ebay je dobra vec, ale zas len zle skusenosti s colnym uradom, kde inde ako na Slovensku. radsej teda veci z EU ako mimo.
tak ja len za seba zas uplne doporučujem, každá líška chváli svoj chvost to je jasne, ale napríklad ja som nemal problém dva mesiace po predstavení 5D II mi nan predali origo grip a za dobru cenu ešte ktomu, a to som ani netušil, že budem robiť v ephoto.sk, samozrejme že na jar boli objektívy typu 135L a podobne uplne nedostupne a to nehovorim ešte o MPE 65 a podobný zákuskoch
Sa mi minule podarila dobra kupa som kupil objektiv cez jednu aukcnu stranku za 130 €, a normalne stoji 400€. Ale je to risk takto nakupovat. Ale nejake veci ako blesk, filtre, kablovu spust som kupil aj cez ebay a dealextreme.
inak k tym cenam... pred casom som zhanal lowepro pro trekker 400, na tunajsom eshope v tom case za 400E, na amazon.co.uk 212 libier aj s postovnym. hadajte, co som si vybral? pritom to bolo posielane z nemeckeho velkoskladu, dorucenie domov DHLkou. Mozno by sa mali chlapi poobzerat po alternativnych dodavateloch....
Odporucam Digital Store vo Viedni,odbocka z Mariahilferstrasse,na nete pod Knips.at,maju rozhodne lepsie ceny ako obchody u nas a obcas aj skvele akcie,napr.10percent z ceny aparatu vo forme doplnkov...a skoro vsetko na sklade.
okrem inych som nakupoval aj vo www.darian.sk , aj vo www.mini-max.sk, s max spokojnostou aj cenovo ok, z ebay som nenabral odvahu
na vyssie uvedenych obchodoch je vsak cena kludne i 3x vacsia drobne serepeticky do 22eur sa oplatia kupovat priamo cez ebay ... Mna tak zaujima, ked objednam nieco povedzme v hodnote 200 eur, predajca na balik napise cenu napr. 50 centov, do balika nevlozi ziadnu fakturu, potom na zakladne coho colnici stanovia sadzbu? Obehaju eshopy a zistia priemernu cenu?
na vyssie uvedenych obchodoch je vsak cena kludne i 3x vacsia drobne serepeticky do 22eur sa oplatia kupovat priamo cez ebay ... Mna tak zaujima, ked objednam nieco povedzme v hodnote 200 eur, predajca na balik napise cenu napr. 50 centov, do balika nevlozi ziadnu fakturu, potom na zakladne coho colnici stanovia sadzbu? Obehaju eshopy a zistia priemernu cenu?
vacinou pisu aj to, ze je to darcek, aby colnica od teba nepytala fakturu/objednavku...
vacinou pisu aj to, ze je to darcek, aby colnica od teba nepytala fakturu/objednavku...
to mi je jasne....ale to neznamena, ked mas balik oznaceny ako darcek, ze sa vzdy vyhne clu a dani. Ujo posielal z USA na SR vela hodiniek, vonaviek, vsetko vsak lacne vraky, jasne oznacil balik ako darcek, vnutri baliku nebola vsak faktura a mili colnici nam tu nasadili vyssie poplatky za clo a dan ako bola hodnota samotnych predmetov v baliku...len by ma zaujimalo na zaklade coho stanovili takto vysoke poplatky, by očko?
KDE NAKUPUJETE?
Napr:: zadal som objednavku mesiac dopredu s dohodnutym osobenho prevzatia v predajni. Az ked som tam prisiel!!!! v urceny den a urcenu hodinu mi povedali ze tovar je na ceste. A pri tom mali moj email aj cislo a mohli ma oboznamit s danou skutocnostou. Takze este raz prizvukujem komunikacia niekde viazne.
Makupujem teda zo zahranicnych e-shopov alebo priamo v zahranici kedze cestujem vela,, hlavne takych ktore maju aj kamennu predajnu. Len a len pozitivne skusenosti. Rychla komunikaciu, vychadzaju zakaznikovi v ustrety, vedia ako sa robi biznis. nie ako na Slovensku, vsetko na objednavku, ale samozrejme ze zalohu najprv, inak po vas ani pes nestekne.
Ebay je dobra vec, ale zas len zle skusenosti s colnym uradom, kde inde ako na Slovensku. radsej teda veci z EU ako mimo.
A vo vseobecnosti na slovensku nevedia ako sa robi biznis ako hovoris.
Škoda že má ephoto tak slabých managerov že si neuvedomujú jeden zásadný fakt - menej je často viac ..
Napr:: zadal som objednavku mesiac dopredu s dohodnutym osobenho prevzatia v predajni. Az ked som tam prisiel!!!! v urceny den a urcenu hodinu mi povedali ze tovar je na ceste. A pri tom mali moj email aj cislo a mohli ma oboznamit s danou skutocnostou. Takze este raz prizvukujem komunikacia niekde viazne.
Makupujem teda zo zahranicnych e-shopov alebo priamo v zahranici kedze cestujem vela,, hlavne takych ktore maju aj kamennu predajnu. Len a len pozitivne skusenosti. Rychla komunikaciu, vychadzaju zakaznikovi v ustrety, vedia ako sa robi biznis. nie ako na Slovensku, vsetko na objednavku, ale samozrejme ze zalohu najprv, inak po vas ani pes nestekne.
Ebay je dobra vec, ale zas len zle skusenosti s colnym uradom, kde inde ako na Slovensku. radsej teda veci z EU ako mimo.
... serepeticky za par (desiatok) EUR ano, ale seriozne veci nie
... serepeticky za par (desiatok) EUR ano, ale seriozne veci nie
telefonicky, okamžite vybavené a bez problémov.... a najmä do 2 pracovných dní doma
Mna tak zaujima, ked objednam nieco povedzme v hodnote 200 eur, predajca na balik napise cenu napr. 50 centov, do balika nevlozi ziadnu fakturu, potom na zakladne coho colnici stanovia sadzbu? Obehaju eshopy a zistia priemernu cenu?
Mna tak zaujima, ked objednam nieco povedzme v hodnote 200 eur, predajca na balik napise cenu napr. 50 centov, do balika nevlozi ziadnu fakturu, potom na zakladne coho colnici stanovia sadzbu? Obehaju eshopy a zistia priemernu cenu?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa