Fórum » O TECHNIKE

KDE NAKUPUJETE?

spacebar
spacebar 2008-03-11 21:10:30+01
nakupujete skor v kamennych obchodoch alebo cez internet? s ktorymi internet. obchodmi mate dobre skusenosti a naopak? jednoducho kde kupit najvyhodnejsie :)

seifi
2010-01-28 22:58:24+01
Ono sa to dobre nakupuje na nete, keď sme si to pozreli a zobrali do rúk v kamennom obchode. Nayka najlepší showroom. Ako majiteľ by som začal vyberať vstupné, ktoré sa potom odráta pri nákupe.
Kupujem na internete, dobrá je Bestcena, Megafoto, Hej, monitor som kúpil na Alze. Foťáky ale v kamennom obchode. To je stroj, to treba odskúšať. A čo sa cien týka, aj v kamenných obchodoch sa dá nájsť tovar za primerané ceny; napr. 50D za 859,- vo FaxCopy. Tovar so zárukou z kamenného obchodu na Slovensku sa tiež lepšie predáva. Takže pri kúpe treba brať do úvahy nielen cenu.

kotenko
2010-01-28 23:34:52+01
na bestcene je 50D canon za 815 eur :-)
no ale tak ked viem, ze to mozem mat este lacnejsie, preco by som nehladala nelkoobchody?

dodo_bb
2010-01-28 23:55:48+01
Keď sa rozhodneš kúpiť nový foťák a budeš predávať ten svoj, tak si spomeň... Tak ako občas ja predávam foťák, keď kupujem nový, tak isto občas niečo zas ja kúpim z bazáru. Si bohatý, kupuj nové veci, niekto chudobnejší (alebo rozumnejší) si ich potom kúpi od Teba, keď ťa zunujú...

immortal20
2010-01-29 08:56:05+01
ja som kupoval z netu od najlacnejsich vsetko bolo okay ... ale nereklamoval som zatial nic neviem ako je to pri reklamacke ale npr hej.sk som bol vzdy spokojny ale zehlicka na vlasy pre manzelku prisla po mesiaci a to ju mali nasklade ... kamenny obchod ma nevyhodu v cene a pre mna je npr 50 - 100€ dost na to aby som to radsej kupil z netu

zuzk@
2011-07-16 17:02:36+02
poznáte prosím vás nejaké obchody v UK (konkrétnejšie Londýn)? Brat má tadiaľ cestu, tak ho chcem využiť na nákup nikonu d90. Myslím nejaké kamenné predajne. Diky moc.

Heat22
2011-07-16 18:58:55+02
príspevok od: zuzk@
poznáte prosím vás nejaké obchody v UK (konkrétnejšie Londýn)? Brat má tadiaľ cestu, tak ho chcem využiť na nákup nikonu d90. Myslím nejaké kamenné predajne. Diky moc.
skús www.google.com

lacikam
2011-07-17 00:05:39+02
Darian (už nie) Megafoto.sk, Talkive, výhľadovo ephotoshop, SOFOS.

Marosh
2011-07-17 00:25:19+02
čo hovoríte na mini-max.sk ?

karolq9
2011-07-17 00:38:41+02
ja som bol tiez trosku nedoverivy k internetovym obchodom ale teraz nakupujem iba tam ale nielen koli cene, zrkadlovku som kupova vo fotolabe v kamennom obchode mal som trosku problem a musel som tam dokopi ist 5 krat aby som to vybavil a to uz rovno mozem poslat tovar kurierom a komunikovat s itrnetovym obchodom telefonicky alebo mailom
obiektyv a niake doplnky som kupoval v shop.ephoto.sk a bol som spokojny az na jednu vec ze to trosku dlhsie trvalo ako uvadzaju ale to sa este da
jak tu uz niekto spomenul tak mam znamich co maju dobre skusenosti s MALL.SK aj reklamacii co sa tyka

tomatito
ocenenie redakciou 2011-07-17 00:42:28+02
nakupujem iba na ebay..1000 percentna spokojnost..

garyfisher
2011-07-17 01:03:43+02
ephotoshop uplne nedoporucujem.....maju par veci, ktore su schopni poslat okamzite, ale su to zvacsa brasne, batohy filtre, serioznejsie zasielky trvaju. najslabsou strankou je komunikacia. Tovar uvedeny ako na sklade podla udajov na nete expeduju okamzite, ale nie je to vzdy tak. v pripade nezrovnalosti zevraj kontaktuju zakaznika, no uprimne, v mojom pripade tak nebolo.
Napr:: zadal som objednavku mesiac dopredu s dohodnutym osobenho prevzatia v predajni. Az ked som tam prisiel!!!! v urceny den a urcenu hodinu mi povedali ze tovar je na ceste. A pri tom mali moj email aj cislo a mohli ma oboznamit s danou skutocnostou. Takze este raz prizvukujem komunikacia niekde viazne.
Makupujem teda zo zahranicnych e-shopov alebo priamo v zahranici kedze cestujem vela,, hlavne takych ktore maju aj kamennu predajnu. Len a len pozitivne skusenosti. Rychla komunikaciu, vychadzaju zakaznikovi v ustrety, vedia ako sa robi biznis. nie ako na Slovensku, vsetko na objednavku, ale samozrejme ze zalohu najprv, inak po vas ani pes nestekne.
Ebay je dobra vec, ale zas len zle skusenosti s colnym uradom, kde inde ako na Slovensku. radsej teda veci z EU ako mimo.

Milstar
2011-07-17 06:06:54+02
príspevok od: zuzk@
Tottenham Court Road, odboč z Oxford Str. alebo vystupiť z metra na stanici Tottenham Court Road. Tá ulica je asi 5 km dlhá a obchodov na jednom je tam požehnane.

piggee
2011-07-17 06:43:15+02
nemecky ebay je spolahlivejsi ako ktorykolvek slovensky eshop. Inac nie vzdy je pravidlo, ze kamenny obchod je drahsi ako eshop. Prolaika ma mnoho veci lacnejsich ako napr. taky ephotoshop

Jakub.Rovný
2011-07-17 08:20:03+02
Piggee tak Prolaika ma tiez ceny slahnute... napr pevnu 35 1.8 ma drahsiu ako ephoto shop... a viac dalsich obj..

lacikam
2011-07-17 09:32:16+02
Si uvedomujete, že Ledislav Biath z vás nebude mať radosť? Veď celé toto sa prevádzkuje kvôli tomu! A vy nakupujete všade inde, len nie v ephotoshope!

zelovoc
2011-07-17 10:04:51+02
ebay a najnakup.sk

kecal
2011-07-17 10:19:13+02
Nakupoval som v eshopoch, ale za posledné 2 roky už iba v kamennom ochode. Jeho majiteľ pochopil že je lepšie spustiť cenu na úroveň eshopu ( +10, +15 € pri cene 1600€ je porovnateľná cena a zaplatím ju rád za možnosť reklamovať v okruhu 15 km) a zrobiť každý rok dačo ( telo, nejaké sklo, statív, .... kopec prkotín ) ako nezarobiť nič.

Cyril
2011-07-17 10:34:04+02
Kupujem vacsinou ojazdene veci, ale tu som kupil par novych a maximalna spokojnost. Cez telefon majitel skvelo poradi, je v obraze.
http://www.fotovideoshop.sk/shop/.xhtml

jozef1811
2011-07-17 10:52:42+02
kym som presiel celu temu bolo tu spomenute asi 3krat shop.ephoto.sk z toho raz ze neodporuca. kazdy pouziva tento server lebo sa mu paci ale nenakupuje u nich ved maju oproti pixmanii a megafoto povacsine lacnejsi tovar a vela ludi vratane mna ma s nimi perfektne skusenosti.

landov
2011-07-17 11:35:21+02
príspevok od: jozef1811
kym som presiel celu temu bolo tu spomenute asi 3krat shop.ephoto.sk z toho raz ze neodporuca. kazdy pouziva tento server lebo sa mu paci ale nenakupuje u nich ved maju oproti pixmanii a megafoto povacsine lacnejsi tovar a vela ludi vratane mna ma s nimi perfektne skusenosti.
Nechcem spustit flame, ale subjektivne si myslim, ze ephotoshop ma skor povacsine drahsi tovar...vyber je samozrejme dobry, ale ...

Strana 4 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()