Neviem nakoľko sú tieto informácie pravdivé, ale vyzerajú veľmi zaujímavo!
http://www.photonature.cz/novinky.html
Canon EOS 60D
15Mpix (lepší DR, lepší ISO, eliminace banding při vyšším ISO)
3" display organic LED, 1150pix, o 25% vyšší rozlišení
19 bodový AF systém (všechny body křížové + pomocné) , zcela nový a unikátně přepracovaný AF systém
1080p@30fps full HD video
7.4FPS@14-bit mode
nový procesor DiGIC V, 2x rychlejší než DiGICIV
AE microadjustment; +/- 3 EV
Ja nie som poloboh a preto externým bleskom nazývam systémový blesk umiestnený inde než na tele fotoaparátu.
Moja reakcia úprimne nebola o ´ polobohoch ´ !!!
V skutku sa mi jednalo len a len o vysvetlenie pojmu. Ak ste si to vysvetlili inak, tak ma to mrzí - vôbec to nebol môj zámer.
Začínam mať dojem, že skoro všetky diskúzie na tomto fóre sa čoraz viac uberajú všetkými možnými smermi - len čoraz menej je tu diskúzií k odbornej tématike ...
skuste si precitat cele toto vlakno ... je o aktualnych novinkach Canon ... predstavenych vcera pooobede. technicke udaje, nazory ... neviem ci niekde na SK portaloch je uz nejake info, resp. viac info (pre nemingleze userov)
... a sem tam treba zivot trochu odlahcit, lebo zivi sa z neho aj tak nedostaneme
Môžem Vás ubezpečiť, že som si prečítal celé vlákno. Ak si ešte raz prečítate môj príspevok - netvrdil som, že všetky vlákna sú len nejakým - povedzme : ´ pokecom ´.
Ale snáď mi nechcete tvrdiť, že i napr. znovuotváranie ´ nič nehovoriaceho a myslím si, že trápneho ´ vlákna :
Máte pravdu.
Ja som rád ,že tu po robote a iných povinnostiach večer sadnem a nájdem niečo na odľahčenie,zasmejem sa ,pozriem si dobré fotky a popri tom stále nájdem informácie a názory,ktoré portrebujem.
Ak by som mal ešte aj tu zachovávať dekórum a vážnu tvár ,tak sem nepôjdem.
Halo halo vie vobec niekto čo sa deje čo vlastne bude D7 a D 60 d7 bude vyššia rada ako d5 , veď vždy sa tu niekto nájde čo vie k tomu viac....???
No žiaľ zle som ofúkol prach, pri čistení vešteckej gule a sa mi poškriabala, takže je mimo provoz. Už som si objednal novú na Canon.Sk ale cez víkend ju nevedia doručiť :-)
No žiaľ zle som ofúkol prach, pri čistení vešteckej gule a sa mi poškriabala, takže je mimo provoz. Už som si objednal novú na Canon.Sk ale cez víkend ju nevedia doručiť :-)
No tak to je pekne hnusna gula. Ja len hladam niekoho kto mal nervy a prečital cele to vlakno na dpreview a dopracoval sa k vysledku že čo sa vlasne deje. Novu gulu neobjednavaj,umy staru a ospravedln ma, uz som pol roka bez fotaku a zhanam sa po novom tak sa radujem z kazdej novinky...
Halo halo vie vobec niekto čo sa deje čo vlastne bude D7 a D 60 d7 bude vyššia rada ako d5 , veď vždy sa tu niekto nájde čo vie k tomu viac....???
Bude 7D a aj 60D, treba vydrzat do 1.9. info je jedine zo sledovania onych stranok. 7D je uz zaradene v niektorych e-shopoch, o cene sa zatial spekuluje. Co islo von, tak je pohlad na logo, a vrchny pohlad na 7d, ale vsetko su to spekulacie. => Treba vydrzat, ja som tiez velmi zvedavy, ak posadia rozumne 7D cenovo, tak asi budem rozmyslat...
Bude 7D a aj 60D, treba vydrzat do 1.9. info je jedine zo sledovania onych stranok. 7D je uz zaradene v niektorych e-shopoch, o cene sa zatial spekuluje. Co islo von, tak je pohlad na logo, a vrchny pohlad na 7d, ale vsetko su to spekulacie. => Treba vydrzat, ja som tiez velmi zvedavy, ak posadia rozumne 7D cenovo, tak asi budem rozmyslat...
Novinky Canon
V skutku sa mi jednalo len a len o vysvetlenie pojmu. Ak ste si to vysvetlili inak, tak ma to mrzí - vôbec to nebol môj zámer.
Začínam mať dojem, že skoro všetky diskúzie na tomto fóre sa čoraz viac uberajú všetkými možnými smermi - len čoraz menej je tu diskúzií k odbornej tématike ...
... a sem tam treba zivot trochu odlahcit, lebo zivi sa z neho aj tak nedostaneme
Ale snáď mi nechcete tvrdiť, že i napr. znovuotváranie ´ nič nehovoriaceho a myslím si, že trápneho ´ vlákna :
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1355&page=1
kde sa reaguje na príspevok z decembra 2008 , myslím si že veľa ´odborného´ nikomu nepridá.
Súhlasím aj s Vami :
´ ... a sem tam treba zivot trochu odlahcit, lebo zivi sa z neho aj tak nedostaneme´
ale mám dojem, že už toto bude server skoro len na odľahčenie ...
P.S.
Asi mi možno opäť niekto vytkne, že som odbočil od témy ...
Vopred sa ospravedlňujem !
Ja som rád ,že tu po robote a iných povinnostiach večer sadnem a nájdem niečo na odľahčenie,zasmejem sa ,pozriem si dobré fotky a popri tom stále nájdem informácie a názory,ktoré portrebujem.
Ak by som mal ešte aj tu zachovávať dekórum a vážnu tvár ,tak sem nepôjdem.
Pekná mašinka tá S90-tka !
Nedalo mi :-)) Profesionalna deformacia. Asi je cas aby som navstivil odbornika :-D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa