Ahojte, plánujem kúpu svojej prvej zrkadlovky a tak by som poprosila o radu či je lepší Sony A200 alebo Olympus E-420 so setovými objektívmi. Viem, že mi budete chcieť poradiť nikon alebo canon ale kedže mám ako študentka veľmi obmedzený rozpočet tak sa sústredujem na tieto dva, ktoré som našla za 299 eur. dakujem
Isto,že aj cena,veď ten kit už stojí pomaly ako lepší kompakt a zase za tie prachy svoje služby urobí.Pokiaľ to má vyslovene pre vlastnú potrebu a nebude s tým robiť nič komerčné,tak prečo nie.
Áno, súhlasím, tú knihu mám. On skutočne fotí olympusom. Ale to je predsa mimo tému tohoto vlákna, alebo nie? Alebo on fotí na E-420 (viď názov témy)?
Napriek tomu naďalej trvám na tom, že väčšina potenciálnych kupcov E-420 zmanipulovaná reklamnými kampaňami Olympusu bude považovať vyššiu hĺbku ostrosti za prínos a nie za nedostatok.
No veď som to tu už písal že má široké využitie napr. v Sharm El Sheikhu.....podvodnú fotografiu sme už teda rozšírili na Ól incluzííívne produkty....
O využití na orbite bolo povedané už všetko....:))))
Pametam si zarytých Trabantistov ,ako sa zubami nechtami držali svojho modelu....a ako si ho obhajovali....malá spotreba , nehrdzavie , dieru prelepíš páskou , blatník lepidlom na papier.....Tak nejako vidím aj Oly fan klub...:)))
bacha na Trabant...otec z jedneho urobil malotraktor a neskutocna masina...len sme mali dilemu, ze kde dat karoseriu, kedze do kovosrotu ju nevzali...nakoniec skoncila porezana na male kusky v plastoch, no tak rychlo ziadnu inu karoseriu nerozrezes :o))
bacha na Trabant...otec z jedneho urobil malotraktor a neskutocna masina...len sme mali dilemu, ze kde dat karoseriu, kedze do kovosrotu ju nevzali...nakoniec skoncila porezana na male kusky v plastoch, no tak rychlo ziadnu inu karoseriu nerozrezes :o))
Priekopníci ultraľahkého lietania využívali jeho motor....
Mal jednu výbornú vlastnosť....chladenie vzduchom.....
Inak mám to pred očami.....Trabant prudko brzdí a von sa derie päť východonemeckích profesionálnych súdruhov s Olympusom na krku ...:)
))
sorrac za OT ale pri tom prudkom brzdeni som si spomenul na znameho ktoremu kedysi vbehol na vychode trabos do cesty a nabral ho (trabosa) priamo do chrbta. citujem ´trabi dosiahol svoje rekordne zrychlenie. ja som mal na maske chladica odtlacok jedineho kusku kovu - klucik kapoty, ale brodil som sa po kolena v plastoch ... ´ ;-)))
To si nevšímaj, ten jazyk zanikol v 45. s príchodom ruských vojakov k Reichstagu. To tu len nadšenci s historického klubu si pripomínajú 65. výročie tohto okamihu ;-)
Ináč medzi nami dievčatami len tak na okraj,skoro doteraz bola foto dňa fotka urobená s hračkárskym Oloušom. Takže ako to vlastne je:Fotí TO alebo nefotí TO?
Ináč medzi nami dievčatami len tak na okraj,skoro doteraz bola foto dňa fotka urobená s hračkárskym Oloušom. Takže ako to vlastne je:Fotí TO alebo nefotí TO?
cerveny brat musi citat vela a cele vlakno. biela tvar netvrdi ze TO nefoti alebo ze sa s TYM nedaju robit fotky
... orlie pero dokaze zlozit bizona lukom a sipom. ja davam prednost winchestrovke. vysledok je ten isty ...
no tym si inac olympusu moc nepomohol :))))), lebo zvysnych 365 dni je tam foto z niecoho ineho.... ;)
cerveny brat musi citat vela a cele vlakno. biela tvar netvrdi ze TO nefoti alebo ze sa s TYM nedaju robit fotky
... orlie pero dokaze zlozit bizona lukom a sipom. ja davam prednost winchestrovke. vysledok je ten isty ...
Nuž,podvodnému mužovi by v tomto prípade bola rachotajúca palica nanič,lepšie by mu poslúžil luk a šíp,alebo ako my,bojovníci od Veľkých jazier vravievame,harpúna. Howg.
no tym si inac olympusu moc nepomohol :))))), lebo zvysnych 365 dni je tam foto z niecoho ineho.... ;)
Vôbec nechcem pomáhať Olympusu,len mi príde hrube smiešne to jalové kydanie zopár bojovníkov na túto značku,kuknem galériu, a tam,bisťu,foto dňa od Olyho. A Ty určite nehovoríš pravdu,už len v tom,že by to bolo len cez prestupný rok.
Sony A200 alebo Olympus E-420
Napriek tomu naďalej trvám na tom, že väčšina potenciálnych kupcov E-420 zmanipulovaná reklamnými kampaňami Olympusu bude považovať vyššiu hĺbku ostrosti za prínos a nie za nedostatok.
O využití na orbite bolo povedané už všetko....:))))
Mal jednu výbornú vlastnosť....chladenie vzduchom.....
Inak mám to pred očami.....Trabant prudko brzdí a von sa derie päť východonemeckích profesionálnych súdruhov s Olympusom na krku ...:)
))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa