tak mame neoficialne ale konecne parametre 7D-cka predstavenie 1.septembra
1. 18MP APSC CMOS
2. Dual DIGIC 4
3. 8 FPS (~14 FINE JPEG/ 15 RAW)
4. New eight-directional double cross central AF point, total 19 cross AF points
5. ISO 100-6400 (Exp 12800)
6. ~100% 1.0X magni VF with intelligent display, horizon assist
7. New iFCL metering (exposure and colour)
8. 3′ 920K Version II LCD, 160 deg viewing
9. Full HD video (w external mic input n HDMI output)
10. Live view w Face-priority AF
11. New switch for Live View/Video mode
12. Aero-dynamic body design, metallic shutter sound, 150K shutter life
13. New 24mm built-in flash, supports EOS intelligent speedlite system
14. A.L.O
15. P.I.C
16. Picture style
17. EOS Integrated Dust Removal system
este neviem ci bude APS-C (1.6x Crop) alebo APS-H 1,3x ja by som radsej to APS-H na druhej strane.. ked bude dobry snimac tak crop 1,6x vyhovuje na sport :))
V japonskom obchode som ju našiel za 1400 euro a v USA 1700 dolárov
Nakupoval si v Mníchove u Sautera?
Hej nakoniec som tam kúpil. Obehal som všetky obchody, všade som otravoval predavačov, ale tam vyšla akcia tak som si šiel nohy polámať a bral ju hneť. Inak super obchod, škoda že tu nieje nič čo by sa mu čo len trochu podobalo :-(((
inak ten Sauter ma podobne ceny ako na Slovensku...nieco aj lacnejsie...zaujimave vzhladom na ekonomicke faktory (kupna sila, vyska mzdy atd...)
Kamarát ale keď spravia akciu tak padneš na zadok, v tom sú iný od slovenských predajcov. Slovo akcia dostáva nový význam a obsluha je špičková, nenarazíš tam na predavača ktorého by si zaskočil dákou otázkou ;-)
Kamarát ale keď spravia akciu tak padneš na zadok, v tom sú iný od slovenských predajcov. Slovo akcia dostáva nový význam a obsluha je špičková, nenarazíš tam na predavača ktorého by si zaskočil dákou otázkou ;-)
neplac, Pali, bude aj horsie, potom to bude aktualne :o)) aj to ma napadlo, no to by musel byt pri kormidle Rudolf :o))
Tak teraz neviem či sa mám smieť alebo plakať. No nič ako správny obyvateľ mesta idem do najbližšieho a jediného nákupného centra u nás a svoj žiaľ utopiť v nakupovaní nepotrebných hlúpostí ;-)
Tak teraz neviem či sa mám smieť alebo plakať. No nič ako správny obyvateľ mesta idem do najbližšieho a jediného nákupného centra u nás a svoj žiaľ utopiť v nakupovaní nepotrebných hlúpostí ;-)
vidim, ze mas bohaty vyber nakupnych centier :o)) ja take problemy nemam :o)) dobre robis, bojuj proti krize, bojuj :o)) a mor ho, detvo mojho rodu, kto kradmou rukou siahne na tvoju nakupnu slobodu a co i len Ojro das, v tom boji divokom, mor ty len a vol nebyt, ako byt nakupnym otrokom :o)))
Sauter je dobrý, ale mal som šťastie byť v Osake v Yodobashi camera v oddelení foto o veľkosti asi stredne veľkého oddelenia potravin u nas. Všetky foťaky od najdrahších po kompakty vystavené, funkčné s baterkami a mohol som ich skúšať aj hodinu. Predavači kmitali a predviedli objektívy a príslušenstvo aké som chcel. Tak si predstavujem fotgrafický raj.
Aj mňa 7D veľmi zaujala. Canon zjavne posilňuje vetvu novej 5D MkII. Ja som postupne prešiel od 30D do 40D a teraz 50D. Veľké plus bol kompatibilný grip. Pri prechode som sa trochu obával tých 15Mpx, ale mám pocit, že to bol cielený krok, aby sa ľudia nezľakli tých 18Mpx pri 7D. Žiaľ pre mňa 7D už má grip zhodný s 5D MkII. Škoda je aj to, že nové baterky už majú chip, ale časom to budú podporovať aj iný predajcovia (viem, že už sú). Inak 7D ma potešila tým počtom zaostrovacích bodov.
Sauter je dobrý, ale mal som šťastie byť v Osake v Yodobashi camera v oddelení foto o veľkosti asi stredne veľkého oddelenia potravin u nas. Všetky foťaky od najdrahších po kompakty vystavené, funkčné s baterkami a mohol som ich skúšať aj hodinu. Predavači kmitali a predviedli objektívy a príslušenstvo aké som chcel. Tak si predstavujem fotgrafický raj.
vidim, ze mas bohaty vyber nakupnych centier :o)) ja take problemy nemam :o)) dobre robis, bojuj proti krize, bojuj :o)) a mor ho, detvo mojho rodu, kto kradmou rukou siahne na tvoju nakupnu slobodu a co i len Ojro das, v tom boji divokom, mor ty len a vol nebyt, ako byt nakupnym otrokom :o)))
No s teba novodobý Samo Chalupka, nepodieľal si sa ti náhodou na tej novej kampani bojovníkov ;-)))
PS. nič nemali, takže som nič nekúpil :-(((
Oblečenie zásadne nakupujem priamo v obchode, som si chcel spraviť radosť novými riflami no nemali tie čo som ja chcel. Darmo nároční zákazník to nemá vždy ľahké ;-)
Oblečenie zásadne nakupujem priamo v obchode, som si chcel spraviť radosť novými riflami no nemali tie čo som ja chcel. Darmo nároční zákazník to nemá vždy ľahké ;-)
mne teda handry radost neurobia. Musi to byt nieco technicke :-)
canon 7D nastupca 50D-cka
Nakupoval si v Mníchove u Sautera?
PS. nič nemali, takže som nič nekúpil :-(((
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie