tak mame neoficialne ale konecne parametre 7D-cka predstavenie 1.septembra
1. 18MP APSC CMOS
2. Dual DIGIC 4
3. 8 FPS (~14 FINE JPEG/ 15 RAW)
4. New eight-directional double cross central AF point, total 19 cross AF points
5. ISO 100-6400 (Exp 12800)
6. ~100% 1.0X magni VF with intelligent display, horizon assist
7. New iFCL metering (exposure and colour)
8. 3′ 920K Version II LCD, 160 deg viewing
9. Full HD video (w external mic input n HDMI output)
10. Live view w Face-priority AF
11. New switch for Live View/Video mode
12. Aero-dynamic body design, metallic shutter sound, 150K shutter life
13. New 24mm built-in flash, supports EOS intelligent speedlite system
14. A.L.O
15. P.I.C
16. Picture style
17. EOS Integrated Dust Removal system
este neviem ci bude APS-C (1.6x Crop) alebo APS-H 1,3x ja by som radsej to APS-H na druhej strane.. ked bude dobry snimac tak crop 1,6x vyhovuje na sport :))
to ano, vybavu nosis v kybli, nepotrebujes 70-200 f2,8 a na D1 sa v podstate len chystas v nedohladnej dobe :-)
S kadiaľ vieš o mojej chystanej privatizácii D1. To som sa zatiaľ dohodoval len ja, Róbert, Vlado a Janko. Toto malo ostať neodhalené ako moja Zamedia ;-)))
No chystám a čakám aj na novú 24-70mm f/2,8 L IS USM tú by som chcel realizovať ešte tento rok alebo začiatkom nového roku. Potom mám dáke pevné sklá v oku možno aj Lkové. EOS 1D ma netlačí tá má čas ;-)))
moc sa mi to nepozdava, vcera som nafotil Canonom 7D koncert, takmer vsetko na ISO 6400, a toho sumu tam bolo viditelne viac, ale i tak je to slusne na tak vysoke ISO, pri 18 MP APSC
moc sa mi to nepozdava, vcera som nafotil Canonom 7D koncert, takmer vsetko na ISO 6400, a toho sumu tam bolo viditelne viac, ale i tak je to slusne na tak vysoke ISO, pri 18 MP APSC
toto je docela stare vlakno... ked sme tu teoretizovali 7D este ani predstaveny nebol :P
canon 7D nastupca 50D-cka
blbo to skopcilo
http://robgalbraith.com/bins/multi_page.asp?cid=7-10042-10239
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie