tak mame neoficialne ale konecne parametre 7D-cka predstavenie 1.septembra
1. 18MP APSC CMOS
2. Dual DIGIC 4
3. 8 FPS (~14 FINE JPEG/ 15 RAW)
4. New eight-directional double cross central AF point, total 19 cross AF points
5. ISO 100-6400 (Exp 12800)
6. ~100% 1.0X magni VF with intelligent display, horizon assist
7. New iFCL metering (exposure and colour)
8. 3′ 920K Version II LCD, 160 deg viewing
9. Full HD video (w external mic input n HDMI output)
10. Live view w Face-priority AF
11. New switch for Live View/Video mode
12. Aero-dynamic body design, metallic shutter sound, 150K shutter life
13. New 24mm built-in flash, supports EOS intelligent speedlite system
14. A.L.O
15. P.I.C
16. Picture style
17. EOS Integrated Dust Removal system
este neviem ci bude APS-C (1.6x Crop) alebo APS-H 1,3x ja by som radsej to APS-H na druhej strane.. ked bude dobry snimac tak crop 1,6x vyhovuje na sport :))
to 7D-cko sa podarilo. Odhliadnuc od rozlisenia sa konecne vyrovnalo Nikonu D300, ktory je na trhu uz nejaky ten rok :) inac stale nechapem to oznacenie, preco 7D ? preco nie 60D ?
mam pocit, ze sa Canon inspiroval Nikonom v rozlozeni tlacidiel ;-)
18Mpix na APS-C je na moj vkus priliz. rovnica je jasna: viac mpix = potreba vacsich pamatovych kariet = potreba vykonnejsieho PC kvoli spracovaniu = boj proti krize? :-D
to 7D-cko sa podarilo. Odhliadnuc od rozlisenia sa konecne vyrovnalo Nikonu D300, ktory je na trhu uz nejaky ten rok :) inac stale nechapem to oznacenie, preco 7D ? preco nie 60D ?
preco lebo ma toho o dost viac ako 50D a 60D by znamenalo ze idu v tych istych kolajoch... je to marketingovy tah... 7D ma komplet utesnenie, 100% hladacik, riadi blesky, .... proste priblizuje sa D rade nie 50D-cku...
mam pocit, ze sa Canon inspiroval Nikonom v rozlozeni tlacidiel ;-)
18Mpix na APS-C je na moj vkus priliz. rovnica je jasna: viac mpix = potreba vacsich pamatovych kariet = potreba vykonnejsieho PC kvoli spracovaniu = boj proti krize? :-D
To s tými mpix si presne odhadol. Ja si ho síce nehodlám kupovať, ale moje PC je aj na takéto niečo prichystané. Som zvedavý koľko z potenciálnych záujemcov o tento aparát je pripravené aj po tejto stránke veci. No ak to čo písal Karol v článku o ňom je pravda tak to bude fakt revolúcia a ku ozaj lepšiemu ;-)
Ferdo, asi vytvorili taky medzistupen, medzi profi a poloprofi-segmentami :) a mas pravdu, podaril sa, az na tom kvantum mpxs. nechapem, preco ti vyrobcovia viac nepocuvaju priania zakaznikov...
To s tými mpix si presne odhadol. Ja si ho síce nehodlám kupovať, ale moje PC je aj na takéto niečo prichystané. Som zvedavý koľko z potenciálnych záujemcov o tento aparát je pripravené aj po tejto stránke veci. No ak to čo písal Karol v článku o ňom je pravda tak to bude fakt revolúcia a ku ozaj lepšiemu ;-)
Nazyvat 7D revoluciou je trosku silna kava, ked si uvazis, ze vacsinu z tychto noviniek mal 2 roky dozadu Nikon D300 ;-) Ano, oproti nemu je 7D lepsi, ale D300 bol ohlaseny august 2007.
Nazyvat 7D revoluciou je trosku silna kava, ked si uvazis, ze vacsinu z tychto noviniek mal 2 roky dozadu Nikon D300 ;-) Ano, oproti nemu je 7D lepsi, ale D300 bol ohlaseny august 2007.
Ja som to myslel len ako ku značke Canon. Ak by vyšla len mierne prerobená 60D tak by to bola len evolúcia, ale takto je to už revolúcia v, podotýkam, len v Canon fotoaparátoch
canon 7D nastupca 50D-cka
ked to porovnam z nikonom D300 http://www.imaging-resource.com/PRODS/D300/D300A6.HTM
je canon 7D skoro 2x rychlejsi :)) ano nie vo vsetkom :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa