Fórum » O TECHNIKE

Môj širokáč

milos
milos 2009-10-21 16:26:41+02
Poprosím len o konkrétne skúsenosti s vašim širokouhlým sklom a maximum sprievodných fotografií s maximom vedľajších info (typ tela,zhruba popis prostredia v akom sa fotilo,EXIF,...). Berte to,prosím,ako pokus o nastolenie serióznych info na tomto fóre.Ďakujem.

milos
2009-10-22 23:46:55+02
Dík za prezentáciu názoru a pokec.

2009-10-22 23:49:52+02
on este neodisiel? :-D :-D :-D
skusim nejake zaklinadlo: abraka-dabra, hokus-pokus, cary-mary, ...

winky
2009-10-22 23:59:25+02
to Milos... Nechcel som sa tu do toho angazovat poprtve preto lebo nevlastnim sirokac, teda ak nepocitame 8mm fish eye, ale uz vcera ked si tu nahodil tuto temu tak som bol zvedavy ako budu ludia reagovat. Toc oc teraz napisem nieje na teba mierene ale myslim ze si polozil zle otazku, resp. si ju nespecifikoval na cakal si ze ti tu ludia budu pisat baaajky o ich objektivoch ako napr michal 4x4> respect , aj ked v podstate to co ti spomenul myslim neni pre teba nic nove,to ze za vsetko dakujes je pekne ale vela tvojich reakcii je dost zle mierenych, myslim tym keby som toto vlakno zakladal ja tak by som nezacal kazdemu tykat,davat rozne mena a robit hned z neho ovcu aj ked si to nedal priamo ale dalo sa to jasne vycitit, ako napisal myslim afkaa sa tvaris ze si nad vecou, to vystihlo.Neber to ako urazku ale myslim si ze ludia ako slavomiro a pod su pre ephoto urcite prinosom a asi si si fakt nedal tu namahu pozriet ostatne vlakna a jeho pohlad na veci a odporucania ktore tak isto ako pre mna tak aj pre teba su urcite pozitivne a niekedy inspirujuce. Nemozes cakat inu reakciu na tvoje komentare ako taku aku si dostal lebo sam si nenapisal co vlastne chces a to ze chces nazory ludi z ephoto a nejake recenzie ta nezaujimaju je na smiech. pozri sa na to takto keby si zacal s tym ze ahoj slavomiro, vlastnis nikon ten a ten, prosim ta ako sa sprava v slabych svetelnych podmienkach autofokucu a aka znacna je vynetacia na najsirsom ohnisku a pod... sa stavim o co chces ze by ti na tvoju otazku odpovedal korektne! To je moj pohlad a tak si myslim ze by sa mal spravat clovek ktory sa chce nieco dozvediet ale v prvom rade by asi mal vediet co sa chces dozvediet. takze tolko, prepac ze nedavam svoju skusenost so sirokacom ale komentujem tu to co som si precital doteraz. neber toto nijak osobne. a este stale mas tu moznost to napravit, a spytat sa niekoho na konkretne veci aj ked uz ta tu nebudu brat vazne ale Daniel U vypadal ochotne... diik

milos
2009-10-23 01:22:22+02
Nechaj tak,dík,ale nad vecou som , to si píš.

Dodo PO
2009-10-28 14:02:27+01
príspevok od: duroslav
Tu pomôže myslím už len Dr. Chocholoušek
Gratulujem kamarát, skoro som sa poč...l! Myslím, že tu bude opäť ´horúco´: http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/zaciname-s-fotografovanim/rozsirte-si-obzory/

duroslav
2009-10-28 14:04:08+01
Nemaj strach, komentáre k článku sledujem a dobre sa bavím :-)

slavmiro
2009-10-28 14:14:19+01
Nemaj strach, komentáre k článku sledujem a dobre sa bavím :-)
-a zabava graduje! :o) Apropos, na vasom mieste priznam vsetky sirokace doma a v ramci zbranovej amnestie ich dobrovolne odovzdam..

staleusmiaty
2009-10-28 15:41:30+01
Tu pomôže myslím už len Dr. Chocholoušek
Tak toto ma dostalo :)))

Dodo PO
2009-10-28 16:23:28+01
príspevok od: slavmiro
-a zabava graduje! :o) Apropos, na vasom mieste priznam vsetky sirokace doma a v ramci zbranovej amnestie ich dobrovolne odovzdam..
Zdravím a obdivujem, mňa by prešla trpezlivosť. Pekný večer prajem.

Marcel Rebro
2009-11-10 11:50:45+01
príspevok od: milos
Ďakujem za názor,i keď som požadoval tvoj osobný názor na to čo máš doma.Nie názory z Holandska a z kade tade (to si viem vygoogliť).Zaujímajú ma názory užívateľov ephota.sk.
lebo v Holandsku ten objektiv foti inak ako na Slovensku, ze?

Dufam ze v USA je rovnaka klima ako u nas ;-)

http://www.kenrockwell.com/tech/digital-wide-zooms/comparison.htm

slavmiro
2009-11-10 11:59:55+01
ez nem dopadne dobre, ved Ken ich nema doma ale v garazi! Garazovy storage anuluje veskere poznatky. Ja mam taku malu, dovernu obavu, ze zadavatel vlakna asi nemmondokuje angolul.. :)

Marcel Rebro
2009-11-10 12:20:27+01
príspevok od: slavmiro
ez nem dopadne dobre, ved Ken ich nema doma ale v garazi! Garazovy storage anuluje veskere poznatky. Ja mam taku malu, dovernu obavu, ze zadavatel vlakna asi nemmondokuje angolul.. :)
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=auto&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.kenrockwell.com%2Ftech%2Fdigital-wide-zooms%2Fcomparison.htm

... ez segíthet abban ;-)

Dodo PO
2009-11-10 12:50:57+01
2 mrco, slavmiro: chlapci neblbnite, vonku to vyzerá na samovraždu.

Martin P
2009-11-10 12:51:59+01
príspevok od: Dodo PO
2 mrco, slavmiro: chlapci neblbnite, vonku to vyzerá na samovraždu.
aj u vas?
fuha
teda tu je tma jak v rohu

Dodo PO
2009-11-10 13:02:08+01
No teda úplná katastrôfa, ani neviem či treba zháňať kapra alebo dostaneme po vajci.

Martin P
2009-11-10 13:07:45+01
jedno aj druhe a potom este aj liehove riesenie problemu

SHoDaN
2009-11-10 14:10:47+01
príspevok od: Martin P
jedno aj druhe a potom este aj liehove riesenie problemu
tak to sa pridám...

Martin P
2009-11-10 14:14:15+01
vyzera to tak podla bydliska ze nateraz kazdy vo vlastnej rezii ale aspon mame spolocne zaujmy niekto vrcholovejsie a niekto menej a niekto iba ako pozorovatel a nasledny zachranca vrcholovych pozivatelov

Strana 6 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()