myslite ze Canon 70-200 f4 + extender 2x je zla volba?
ak ano, prosim poradte nieco lepsie.....a este by som si chcel utvrdit jednu info-kedy sa straca AF pri pouziti extendera?
100-400 nie je sice excelentne sklo (starsia generacia USM a IS), ale opticky to nie je az take zle, urcite to bude lepsie ako 70-200/4 + 2x TC. Podla mna je to opticky porovnatelne so 70-200/4L IS +1.4x TC. Obe treba priclonit o cca 1/3 EV, aby sa zlepsila kresba.
k mojmu teoretizovaniu:
zial, nemam peniaze na rozhadzovanie, takze si chcem VELMI DOBRE premysliet co kupim....nemam penaze na vymienanie objektivov :(
kup nejake dhe sklo od canonu za par tisic euro a budes mat do konca zivota vystarano
ale na to musis mat peniaze inak je to uplne zbytocna debata
toto sa odrbat neda
neda neda neda neda a este raz N E D A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ked sa ti nechce cakat kup tamron 70-300mm. Je sice pomaly, obcas nepresny... ale ja som ho na ebay videl aj okolo 80€ (nie novy). Ked sa nemozes dockat, zatial mozes fotit s nim a casom kupis nieco lepsie
tak sa vykasli na to na co evidentne nemas a asi v nablizsej nebudes mat prostriedky a fot s tym co mas a setri toto ti tu uz radili viaceri
zbytocne podliehas stresu a nefotis potom nic
trva to velmi dlho kym si nasetris alebo zarobis na takyto objektiv ak ovsem nemas bohatych rodicov alebo sponzora co ti to kupi
70-200 f4 + extender 2x
len s 18-55 IS to pojde asi tazko :(:(;(;(;(;(;(;(;(
padnem na prdel
resetovany mlady clovek
setri a zarabaj a potom na jar si mozno nieco kupis a mozno aj pri tvojom teoretizovani nie
zial, nemam peniaze na rozhadzovanie, takze si chcem VELMI DOBRE premysliet co kupim....nemam penaze na vymienanie objektivov :(
ale na to musis mat peniaze inak je to uplne zbytocna debata
toto sa odrbat neda
neda neda neda neda a este raz N E D A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ani nie z rozospalosti ale zufalosti :D
zbytocne podliehas stresu a nefotis potom nic
trva to velmi dlho kym si nasetris alebo zarobis na takyto objektiv ak ovsem nemas bohatych rodicov alebo sponzora co ti to kupi
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa