myslite ze Canon 70-200 f4 + extender 2x je zla volba?
ak ano, prosim poradte nieco lepsie.....a este by som si chcel utvrdit jednu info-kedy sa straca AF pri pouziti extendera?
kup z bazaru tamron 70 - 300 predam ti moj ak chces na zaciatok paradny objektiv za paradnych 120euro s clonou
ale henten nekupuj kup pevne sklo to idem aj ja vyskusal som a nechcem ine 200ku plus 1,4 extender to mas celkom slusnu dialku a aj svetelnost je tam paradna a cenou sa vies krasne zmestit pod 1000euro
nie nie ved sa to znásobí ked má svetelnosť F4 tak potom 2*4=8, keby tam dal konvertor 1,4x tak by z toho dostal F5.6. Ako ti vyšlo to F6??????????? Ved to vie aj debil so zrkadlovkou (žartujem :))
sorry tak trosku nad tisicku pokial by to objednal zvonka nepotrebuje sa serkat s uctovnictvom tak to ma do tej tisicky ...
Ale Slavo márna snaha on by chcel na wild sklo za 400-500 € a vidíš že skúsenení wild-áci sa mu snažia povedať že sa nedá ale on akoby tomu nechcel veriť :)
Ale Slavo márna snaha on by chcel na wild sklo za 400-500 € a vidíš že skúsenení wild-áci sa mu snažia povedať že sa nedá ale on akoby tomu nechcel veriť :)
rolo ved som mu pisal nech si nasetri a potom kupi nieco tak za tie prachy bude mat taky wild ako mam ja tamron 70 - 300 ale teraz sporujem na novy tele pevny neviem ci 300 alebo 400 ale to je uz inde ale nekupoval by som ja osobne objektiv za 500 ecok radsej ovela ovela lacnejsi odlozit tych 400co zostane a dosetrit pmalicky tu tisku zatial nazbiera skusenosti ale na taketo rady som ja maly pan na to treba ludi ktory to robia dlho a vyznaju sa nie ja tu s mojim subjektivnym nazorom a amaterskou technikou :-D
rolo ved som mu pisal nech si nasetri a potom kupi nieco tak za tie prachy bude mat taky wild ako mam ja tamron 70 - 300 ale teraz sporujem na novy tele pevny neviem ci 300 alebo 400 ale to je uz inde ale nekupoval by som ja osobne objektiv za 500 ecok radsej ovela ovela lacnejsi odlozit tych 400co zostane a dosetrit pmalicky tu tisku zatial nazbiera skusenosti ale na taketo rady som ja maly pan na to treba ludi ktory to robia dlho a vyznaju sa nie ja tu s mojim subjektivnym nazorom a amaterskou technikou :-D
jedine tak sa dá tá 400 s F5,6 je dosť oblúbená ako sa tu popozeráš na 1,6x crope je to už dosť slušné :) asi je to najviac dostupnejšie...
jedine tak sa dá tá 400 s F5,6 je dosť oblúbená ako sa tu popozeráš na 1,6x crope je to už dosť slušné :) asi je to najviac dostupnejšie...
hej a ber tak kupis to z usa nakup ta bude stat 1000euro !!! http://www.bhphotovideo.com/c/product/12129-USA/Canon_2526A004_400mm_f_5_6L_USM_Autofocus.html#accessories
uz len tam mat niekoho kto by to tam kupil a poslal sem
e neviem ci by ta 400ka nebola moc tmava s extenderom ...
co sklo, to vlakno mas zvlastny postoj.. lenivy si jak voš, a chces ist fotit wild? uz to vidim, ty v strede luky a desat ludi ti tam bude zver hnat :))) s takymto pristupom, neviem, dajte mi, doneste mi, kupte mi, kam dojdes? ked na to nemas NEFOT, alebo fot, to na co mas... S neuctou Paťo
co sklo, to vlakno mas zvlastny postoj.. lenivy si jak voš, a chces ist fotit wild? uz to vidim, ty v strede luky a desat ludi ti tam bude zver hnat :))) s takymto pristupom, neviem, dajte mi, doneste mi, kupte mi, kam dojdes? ked na to nemas NEFOT, alebo fot, to na co mas... S neuctou Paťo
akoze nemam s tym skusenosti ale Fby vyletelo az moc vysoko... a da sa to aj objednat cital som forumy na ktorych to typkop v pohode do 2tyzdnov prislo
ja to sklo predavam preto lebo idem o par mesiacov kupit /ASI/ ak sa podari nejaky pevny tele toto sklo mam asi rok mozes v mojej gallery kuknut par snimok co som s tym fotil alebo si daj vyhladat tu na ephoto podla objektivu ake fotky sa s tym fotia ma niekolko chyb ale myslim si ja osobne radsej si odloz peniaze na lepsiu vybavu a toto /aj ked nie odomna/ sklo otestuj dosetri este 600euro a kupis z usa dobry tele
akoze nemam s tym skusenosti ale Fby vyletelo az moc vysoko... a da sa to aj objednat cital som forumy na ktorych to typkop v pohode do 2tyzdnov prislo
mám taký pocit, že sme sa nepochopili(povedz keď sa mýlim) :) ja hovorím že na našich zrkadlovkách čo mávame s cropfaktorom 1.6x by tá 400ka bola ako 640mm na FF, teda na wild by aj mohlo stačiť....aaaaaaaa... práve preto (ja osobne) by som išiel do 300mm F4 - cenovo skoro to isté...
70-200 f4 + extender 2x
ale henten nekupuj kup pevne sklo to idem aj ja vyskusal som a nechcem ine 200ku plus 1,4 extender to mas celkom slusnu dialku a aj svetelnost je tam paradna a cenou sa vies krasne zmestit pod 1000euro
ved cisto novy stoji 158 € (4760 Sk) s DPH
uz len tam mat niekoho kto by to tam kupil a poslal sem
e neviem ci by ta 400ka nebola moc tmava s extenderom ...
a na to by som už nedal extender. načo? :)
:D ja som uz asi fakt zufali prepacte mi to :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa