nemate niekto skusenost s upravou fotiek na mac mini?
Staci jeho vykon?
pozdava sa mi.
Monitor mam, skusenosti s mac tiez, mohla by to byt spravna volba?
Mac mini ma vlastne creva z notebooku. Ak ti postacuje vykon dobreho notebooku, bude ti postacovat aj Mac Mini. Odmeni sa ti nehlucnym chodom, peknym dizajnom, zaberajuc malo miesta a Mac sa nemusi vypinat, len sa uklada k spanku, takze je za 2-3 sekundy pripraveny k praci.
Karol, este otazka na teba(ci Vas, kedze si netykame), nasiel som v recenzii na mac mini aj tvoje vahanie, ze doplnis svoju macplatformu okrem Macbooku o iny stroj. Ako si sa nakoniec rozhodol? ci neriesil si to?
Ja mam Mac uz dva roky, konkretne Macbook. V tej dobe som sa rozhodoval uplne zrusit PC, ktore mam doma. Napokon som sa rozhodol pre novy Macbook Pro 17´, teda najvykonnejsi model a k nemu som dokupil monitor 26´ NEC 2690WUXi2. Keby som vsak vedel, ze pride novy 27´ iMAC s IPS panelom, tak asi kupim ten. Predsalen je to viac desktopovo rieseny pocitac, naviac v tak peknej kombinacii s LED monitorom. Mozno to napokon urobim tak, ze predam starsi Macbook aj monitor (aj ked je fakt spickovy), trochu zlavim z kvality monitoru a ten 27´ iMac si kupim. Pre mna je dolezite aj kolko to zabera na stole.
kazdemu cloveku, co si kupil notebook, priniesol domov a pustil (vsetci vieme co nasleduje, dokoncenie customizovaneho instalatora asi na 2 hodiny a aj tak je to na hovno) by som prial zazit doniest domov Mac. Hovorim to kazdemu, kto mi place na prsach, ze ho neposlucha pocitac
na toto mam iny nazor .
Skôr si myslím že vista bola nastrčená ako nepodarok na ktorý vedeli, že budú ludia nadávať :) a čo to ? aha, win 7 je tu výborný naozaj prehladný OS . Ale!!!!!!!!!!! chces daj 300 euro :D a maju zarobene :DDDDDD
Ja mam takú skúsenosť že bolo treba vytvoriť megaveľký súbor do tlače(skoro 2GB) a po tom čo mi asi 15 krát zamrzol PC a vypol sa ma niekto pustil na MAC a ten to zvládol úplne v pohode ,ani raz nezamrzol a to som si otvoril ešte aj safari:-)keď som si potom pre zaujmavosť pozrel parametre, bolo to takmer to isté...
Ja používam MacBook Pro - 13´ a pripájam si externým monitor. Na fotky Lightroom 3. Mám doma ešte dva počítače s windowsom a plánujem ich nahradiť v budúcnosti tiež Macom.
Ten, kto si vie nastaveniami vyladiť Windows pre svoje potreby nepotrebuje Mac. Za tie isté peniaze máš PC s oveľa výkonnejším HW. Však podstatný je CPU, RAM, prípadne VGA (pre výpočty napr v PS).
Ten, kto si vie nastaveniami vyladiť Windows pre svoje potreby nepotrebuje Mac. Za tie isté peniaze máš PC s oveľa výkonnejším HW. Však podstatný je CPU, RAM, prípadne VGA (pre výpočty napr v PS).
Bol by si prekvapeny ako dobre bezi napriklad LR alebo PS na Macbook Air. Soft a system na Macu je podstatne lepsie vyladeny a menej narocny na HW.
Apple Mac verzus Windows
Staci jeho vykon?
pozdava sa mi.
Monitor mam, skusenosti s mac tiez, mohla by to byt spravna volba?
ma podla teba uz taky dobry monitor, porovnatelny S NEC, ci EIZO?
Skôr si myslím že vista bola nastrčená ako nepodarok na ktorý vedeli, že budú ludia nadávať :) a čo to ? aha, win 7 je tu výborný naozaj prehladný OS . Ale!!!!!!!!!!! chces daj 300 euro :D a maju zarobene :DDDDDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa