To, čo je popisované pri Macu ako štart za 2 sekundy, nie je režim spánku, ale Hibernácia na Windows. Pri Sleep režime sa všetko ukladá do RAM, čiže ak ti dôjde baterka, tak to stratíš, prípadne ti tam pribúda bordel. 90% užívateľov notebookov, čo poznám a majú Windows, tak používajú Hibernáciu. Ja som hibernoval i na Viste, teraz na Win7 a nikdy som s tým nemal žiadny problém.
zobudenie z hybernacie ale trva trochu dlhsie, preto som ju prestal pouzivat. teraz pouzivam rezim spanku, lebo to je naozaj 2-3sekundy.
predpokladal som ze ak klesne pod iste percento a pocitac je v rezime spanku tak sa prepne do hybernacneho rezimu, cize vsetko z ramky sa zapise na disk a vypne sa - neviem ale ci je to pravda
pravda, ale tých pár sekúnd navyše zvládnem.. ak sa minie baterka počas normálneho chodu, tak sa to myslím automaticky zhibernuje, pri sleepe neviem :)
Ak klesne kapacita baterky pod určité percento, tak windowsy idú do hibernácie bez ohľadu na to, či boli v spánku alebo normálne bežali.
Ak sú v spánku, tak po určitej dobe sa zahibernujú aj keď je baterka OK.
Ak klesne kapacita baterky pod určité percento, tak windowsy idú do hibernácie bez ohľadu na to, či boli v spánku alebo normálne bežali.
Oboje sa dá nastaviť v Power Options
ok, nebol som si isty, lebo malokedy idem az na doraz baterky. ale zdalo sa mi ze to potom ide do hybernacie :)
cize sme si overili ze start za 2 sek je bezna vec na hocijakom pocitaci aj ked ti skapina baterka :) len mac si ju pekne nazval
pravda, ale tých pár sekúnd navyše zvládnem.. ak sa minie baterka počas normálneho chodu, tak sa to myslím automaticky zhibernuje, pri sleepe neviem :)
mas pravdu je to maly rozdiel, ale je to pohodlnejsie :)
Xeroxu to nebolo, si trosku vedla. Asi si mal na mysli Amigu. Len tam je trosku ine. Prvy Office bol robeny pre Apple a MS ako vývojár mal prístup ku zdrojáku, ktorý ukradol a vyrobil slávny Windows, ktorý dodnes nefunguje. Japonci keď niečo ukradnú, tak to aspoň vylepšia a až potom uvedú na trh.
Nebudem sa hadat, ale prve graficke rozhranie a mys vyvijalo oddelenie Xeroxu, vedenie to odmietlo a viac menej posunulo applu. Nasledne Microsoft okopiroval rozhranie od applu. Neviem preco do toho tahas Ofiice. A nebudem to dalej rozvadzat lebo si zjavne zaujaty proti os windows, ktory je mnohokrat obvinovany nepravom lebo jeho kvalitu degraduju ovladace najroznejsich vyrobcov hw.
Tie hádky okolo kradnutia sú úplne nezmyselné. Prvé počítače zvládaly iba textový výstup na monitor a keď začali byť počítače schopnejšie tak sa začal používať aj grafický výstup. Je jasné, že niekto musel byť odvážnejší a vyskúšať to ako prvý. Podobná situácia sa opakovala s iPhonom. Apple bol prvý kto sa odvážil predať mobil bez klávesnice a s dotykovým displejom bez dotykového pera. Teraz to robia všetci a dokonca už aj Microsoft.
tak mne manzelka aj stupla na ntb par krat uz aj spadol nemam externu klavesnicu a ma uz pomaly dva rocky a nic ... ja som ju kupoval hlavne koli moznej reklamacii v nay elektrodome
Apple Mac verzus Windows
predpokladal som ze ak klesne pod iste percento a pocitac je v rezime spanku tak sa prepne do hybernacneho rezimu, cize vsetko z ramky sa zapise na disk a vypne sa - neviem ale ci je to pravda
cize sme si overili ze start za 2 sek je bezna vec na hocijakom pocitaci aj ked ti skapina baterka :) len mac si ju pekne nazval
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa