Poradte prosim objektiv na canon eos 500d. urcite 17-xx mm povodne som uvazoval o Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 pre Canon XR Di-II VC LD Asp. (IF) ale penazne to neutiahnem, hladam nieco adekvatne resp lacnejsie do 330e, fotit chcem architekturu, prirodu. Ps: som zaciatocnik
rocny s UV filtrom Hoya SuperHMC, kupovany v Megafoto, komplet v krabici...cena 320, neviem, odkial si, ak z nejakej normalnej oblasti, kde chodia vlaky, tak za 330 ti to aj donesiem...
....to je dobre, tak sa na nás už nehnevaj...:) len fakt keby si videl aké otázky tu pribúdajú skoro každý deň.....´dobrý deň bude mi to fotiť len telo keď nenasadím objektív?´...no uznaj......
...pri tejto cene sa prikláňam ku chlapcom.....buď toho tamrona ale došetriť, tam fakt nie je moc na výber ...
rocny s UV filtrom Hoya SuperHMC, kupovany v Megafoto, komplet v krabici...cena 320, neviem, odkial si, ak z nejakej normalnej oblasti, kde chodia vlaky, tak za 330 ti to aj donesiem...
zaruka od kedy do kedy, nejake znamky poskodenia ?
No moc tam toho na rozmýšlanie nemáš podľa mňa.. buď máš 500eur na nový Tamron alebo 300 na starý :)
praveze tam az taky rozdiel nieje, bud bazarovi za tamron bez VC za 320, alebo novy s VC za 438 http://www.digimarket.sk/skla.php?kod=wz060t :-) oplati sa doplatit ???
zaruka od kedy do kedy, nejake znamky poskodenia ?
je tam slovenska zaruka do 26.9.2010...opotrebenie ziadne, mam len ten jeden zakladny, takze clovek sa o to stara...malo som s nim fotil, vacsinou vsetko s teleobjektivom...a ked aj, tak vacsinou na 50mm resp. 35, cize pre mna rozsahovo nepotrebny...kvoli tomu idem na pevne sklo, aj ked len do zalohy, kym budem mat novy zakladak 24-70/2,8...
praveze tam az taky rozdiel nieje, bud bazarovi za tamron bez VC za 320, alebo novy s VC za 438 http://www.digimarket.sk/skla.php?kod=wz060t :-) oplati sa doplatit ???
To ti žiaľ neviem povedať, či je ten nový model lepší... pozri si recenziu čo tu nedávno bola.. Ten rozdiel v cene je stále cca 120 eur, čo je tretina tvojho plánovaného rozpočtu, ty musíš vedieť, či je to pre teba veľa alebo nie.
Objektiv na canon eos 500d
...pri tejto cene sa prikláňam ku chlapcom.....buď toho tamrona ale došetriť, tam fakt nie je moc na výber ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa