Poprosim majitelov tohoto fotacika ak maju cas a chut o strucne zhrnutie pouzivania,plusy,minusy,testy mam uz precitane ale osobna skusenost je osobna skusenost.....
flanker myslim 7D+grip sa drzi lepsie ako 1D. bez gripu nekupim ani kompakt:D skusane na 24-70 a 70-200 na 7D je take ako keby vecsi vybezok ktory sa oprie o velky palec
flanker myslim 7D+grip sa drzi lepsie ako 1D. bez gripu nekupim ani kompakt:D skusane na 24-70 a 70-200 na 7D je take ako keby vecsi vybezok ktory sa oprie o velky palec
len pridavaj a pridavaj komenty, ja tiez rozmyslam na kupou 1Dmk4 , takze bud ma utvrdis v kupe alebo odradis :-)
Ja mam 7D a vystacim si aj bez gripu. Ale keby som ho mal, nepohrdnem ;-) Na 1D ho samozrejme nemozes dat zas dolu ... atd.
Ale bavime sa tu o nicom, lebo tie fotaky nie su postavene ako konkurencia, kazdy je niekde inde a v inych parametroch ako v tych, akym je napr. drzanie v ruke ...
flanker jj urcite ano. mam ho par hodin preto zatial len tento postreh.
tisotko myslim ze dalej sa uz u canonu ist neda. ved ak budes nieco cet vediet mimo toho co ti da recenzia povedz tesim na festival ako male decko ked mu dam riadne zabrat
ok jasna vec, keby mi nieco nestacilo tak sa budem urcite pytat, uz nato poskulujem , citam recenzie, ale zaujima ma nazor prave cloveka , ktory mal predtym 7D. tak potom prihod par skusenosti po festivale:-)
ok jasna vec, keby mi nieco nestacilo tak sa budem urcite pytat, uz nato poskulujem , citam recenzie, ale zaujima ma nazor prave cloveka , ktory mal predtym 7D. tak potom prihod par skusenosti po festivale:-)
mal predtym 7D ?:) asi skor sucasne ma,,, vsak 7D je este pomerne novinka :) nie?:) od kedy sa predava od decembra?...
to ja len tak ... :)nic v zlom
Canon eos 7D
odkial si bral ?? ci normalne na SR?
http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos7d/firmware.html
http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EOS-7D-Digital-SLR-Camera-Review.aspx
Ale bavime sa tu o nicom, lebo tie fotaky nie su postavene ako konkurencia, kazdy je niekde inde a v inych parametroch ako v tych, akym je napr. drzanie v ruke ...
tisotko myslim ze dalej sa uz u canonu ist neda. ved ak budes nieco cet vediet mimo toho co ti da recenzia povedz tesim na festival ako male decko ked mu dam riadne zabrat
to ja len tak ... :)nic v zlom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa