Zdravim vas, zaujimal by ma vas nazor. Mam doma objektiv, ktory som kupoval este ako svoje prve sklo. Je to Canon 18-55 bez IS. Je oznacovany ako najhorsi objektiv desaťročia. Ja vsak mam pocit, ze ten moj kus, ma lepsie farebne podanie a aj kresbu ako napr. 50/1,8 a ze sa skoro vyrovna aj 100/2,8 makro. Podotykam ze len skoro. 100ka je spica :) Ale v niektorych pripadoch kresli fakt uzasne. Neviete ci je mozne, ze sa moze objektiv zo serie tak odlisovat od ostatnych ? Stretli ste sa uz s niecom takymto? Viem ze sigma ma kusovky, ale som skor myslel ze kusovky su smerom k horsim a nie ze moze byt aj o tolko lepsi kus. Samozrejme ze protisvetlo nezvlada ani zdaleko ako objektivy strednej triedy, ale s tym zvyskom si trufa aj vyssie podla mna.
A keď mňa chcete ukrižovať miesto toho,aby ste ukrižovali FAX,nech sa páči,hovorím len svoj názor.Ale nezabudnem Vás upozorniť nato,že ja som nezobral od Vás ani Euro za to,že si odomňa kúpite AKOŽE objektív.
Zázrak či dobrý kus ?
Aj pre toto,a nielen pre toto,používam NIKON.
A keď mňa chcete ukrižovať miesto toho,aby ste ukrižovali FAX,nech sa páči,hovorím len svoj názor.Ale nezabudnem Vás upozorniť nato,že ja som nezobral od Vás ani Euro za to,že si odomňa kúpite AKOŽE objektív.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa