Ahojte
Časom by som si chcel kúpiť zrkadlovku ale mám množstvo otázok.
p.s prosím nepíšte reakcie tipu- takých tém tu je a pod... dik
1. Ako je to u Nikonu D 90 s objektivmi? Musia byt DX? Alebo ako je to vlastne s tim motorcekom.
2. Nevie niekto povedať či majú nikony alebo canony lepší pomer cien s kvalitou u objektívov?
3, Ako je to z dostupnostou objektívov pre znacky ako je Pentax, Sony, olympus a íné?
4. Oplatí sa aby mal foták utesnenie pred vonkajšími vplivmi ked nefotím v extrémnich podmienkách?
zatial tolko, ostatne budem postupne pridavat. dakujem
autor tohto vlákna chce aby sme mu sem prepísali asi celí portál sem, konkrétne do tohto vlákna
Prepáč nechce sa mi a ani nemám toľko času aby som ti komplexne odpovedal na tvoju otázku ;-)))
Autor tejto témy nás chce všetkých nasrať,len sa nenechajme,najlepšie je,si podobné vlákna ani nevšímat.Alebo,jednu radu mám,choď si po radu do Fotolabu,tam sú podobný odborníci!!!
super cena, inak optika je vez sebe menšej optickej vady a nieje ju treba čistiť. To sa počíta lebo pri rozpočte do 400€ sa nevtesná do toho rozpočtu čistiaca sada, bez toho aby nedošlo k deficitu verejných financií
Autor tejto témy nás chce všetkých nasrať,len sa nenechajme,najlepšie je,si podobné vlákna ani nevšímat.Alebo,jednu radu mám,choď si po radu do Fotolabu,tam sú podobný odborníci!!!
super cena, inak optika je vez sebe menšej optickej vady a nieje ju treba čistiť. To sa počíta lebo pri rozpočte do 400€ sa nevtesná do toho rozpočtu čistiaca sada, bez toho aby nedošlo k deficitu verejných financií
Netreba čistiť? Stačí zrnko priesku a dierka sa upchá :-)
Zrkadlovka
Takže ty budeš ešte pridávať? To hádam len nie?
PS. Alkohol zabíja mozgové bunky
Prepáč nechce sa mi a ani nemám toľko času aby som ti komplexne odpovedal na tvoju otázku ;-)))
Myslim ze uz pochopil :-)
http://www.monochrom.com/cc/monoc/shop/rmiArt003.asp?artnum=00026397
majú to teraz v akcii za 10 ojro.
http://www.monochrom.com/cc/monoc/shop/rmiArt003.asp?artnum=00026397
majú to teraz v akcii za 10 ojro.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky