:))) no oni za to nemôžu .... asi :))) ale je zaujímavé, že ´nadaná´ dizajnérka stvorí takýto paškvil, to ma pobavilo. Zjavne dievča naozaj nikdy zo zrkadlovkou nefotila, na druhej starne .. keby urobila hľadáčik rovno v ose objektívu ... :)))
No parada :)) Asi casto pouzivala fen a tak jej skrsol napad na novy dizajn fotoaparatu. Je to prakticke. Popri fenovanim možme cvakať makro vlasov. :))) Ako napisal duroslav 2 v jednom :)
no vcelku originalny design :)
ale tot vsio nic sa s tym robit dat nebude s takou pevnou 300mm by to mohla byt sranda mohlo by sa s tym dobre polovat na vtaky
...vselijake tvary fotoaparatov boli, vcelku sa dost experimentovalo s nastupom digi, ja nevidim nic zle na snahe najst - mozno - lepsiu ergonomiu pristroja... Aj mna napadol problem s velkymi objektivmi, takisto problem so stativom - ale, vzdy sa nejake riesenie naslo :-)
:D vtipné...dievča zrejme nikdy nefotilo! Ja to už dávno tvrdím, pri tvorbe čohokoľvek hmotného (dlhodobo užívaného), silou mocou chcené novátorstvo často krát nedopadá dobre...nuž, ale vývoj nezastavíš! :D
...vselijake tvary fotoaparatov boli, vcelku sa dost experimentovalo s nastupom digi, ja nevidim nic zle na snahe najst - mozno - lepsiu ergonomiu pristroja... Aj mna napadol problem s velkymi objektivmi, takisto problem so stativom - ale, vzdy sa nejake riesenie naslo :-)
...nielen Canon experimentuje :-) Vo Viedni som bol na vystave, kde boli vystavene rozne technicke pikosky z historie napr. aparaty vo vesmire /za USA Nikon :-)/, spionske zariadenia, fotaky usposobene na letecke snimkovanie, pistolove fotaky, fotopusky... Zaujimave :-) Vacsina experimentov ako experiment zacina a aj konci. Ale ktovie, ako bude vyzerat fotok o 100 rokov ? A zrkadlovka o 5-10 rokov ? Predpoklada za zanik hranoloveho hladacika...
...nielen Canon experimentuje :-) Vo Viedni som bol na vystave, kde boli vystavene rozne technicke pikosky z historie napr. aparaty vo vesmire /za USA Nikon :-)/, spionske zariadenia, fotaky usposobene na letecke snimkovanie, pistolove fotaky, fotopusky... Zaujimave :-) Vacsina experimentov ako experiment zacina a aj konci. Ale ktovie, ako bude vyzerat fotok o 100 rokov ? A zrkadlovka o 5-10 rokov ? Predpoklada za zanik hranoloveho hladacika...
:) no veď ja len nezáväzne podpichujem :))
a pokiaľ ide o hranol, tak to snáď ešte chvíľu vydrží :)
Hm, no ale toto :)
Foťák a osušovač :-)
len kde umiestnila tlacidlo priamej tlace? ;-)
ale tot vsio nic sa s tym robit dat nebude s takou pevnou 300mm by to mohla byt sranda mohlo by sa s tym dobre polovat na vtaky
http://www.youtube.com/watch?v=rpJQNMBNtOo
a pokiaľ ide o hranol, tak to snáď ešte chvíľu vydrží :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa