Fórum » O TECHNIKE

CANON VS NIKON

leontynka19
leontynka19 2009-12-27 17:59:34+01
Nechcem provokovať ale potrebujem seriózne poradiť. Predala som svoju výbavu Olympus E-3 a pár objektívov a chcem začať fotiť viac menej profi. Neviem sa však rozhodnúť či ísť do Canonu alebo do Nikonu. Otec mi doložil peniažteky a môžem do toho investovaž asi 5000 EUR.a čo teraz? Nechcem ľutovať a po roku meniť značku. Bola som už na prezentáciách Canonu 7D aj Nikonu D300s a D3s. Ale rozhodnúť sa aj tak neviem. Objektívy asi 24-70 a 70-200 od oboch plus ešte nejaké pevné. Ďakujem za rady a skúsenosti

Strhak
2009-12-31 00:47:02+01
príspevok od: pe3k
tak to mas vesele teda... ale patri to k tomu.... ja pracujem este aj teraz... a este aj zajtra budem a uvidime co este pride :)))))
ja som zvyknutý mne to až tak nevadí ;-)

jake
2009-12-31 00:47:35+01
vsak aj mna, a Leu mozme dat rovno do reklamy bez vahania

pe3k
2009-12-31 00:47:56+01
príspevok od: jake
hosi- ak toto Lea bude citat (a zajtra asi bude) tak sa tu uz neukaze, je to spravna baba a ma fajn otca, nezavidte - nie vsetko je len o peniazoch, ako ju poznam tak ju nikdy peniaze nedokazali pokazit a skromnost jej tiez nechyba a fotak si odpracuje
ale nieeee zasa to neber vsetko vazne.... ja to tak myslim for FUN... a peniaze ?? co s nimi ved padaju z neba nie??? tam u vas nie?? lebo tu ano :DDD a ja som nikdy nikomu nic nezavidel ja kazdemu prajem :))) a asi uz budem ticho na dnes :)

jake
2009-12-31 00:49:51+01
ale nieeee zasa to neber vsetko vazne.... ja to tak myslim for FUN... a peniaze ?? co s nimi ved padaju z neba nie??? tam u vas nie?? lebo tu ano :DDD a ja som nikdy nikomu nic nezavidel ja kazdemu prajem :))) a asi uz budem ticho na dnes :)
jasan, ja to tiez tak viac menej chapem ako FUN, len asi nie vsetci aj dookola
zajtra je vlastne Novy rok! idem aj ja spat, uz mam toho na dnes dost, oci mi blikaju jak reklama na coca-colu

Strhak
2009-12-31 00:51:45+01
vsak aj mna, a Leu mozme dat rovno do reklamy bez vahania
hmmm dnes som predal jednému zákazníkovi ploter a možno na budúci týždeň príde k nám na pobočku pre nás jeden, tak budem mať zas kde tlačiť veľký formát ;-)))
Do toho to fotenie a nové sklo hmmmm ten Január sa vyvíja zatiaľ celkom sľubne

maTTo_corp
2009-12-31 00:52:17+01
hosi- ak toto Lea bude citat (a zajtra asi bude) tak sa tu uz neukaze, je to spravna baba a ma fajn otca, nezavidte - nie vsetko je len o peniazoch, ako ju poznam tak ju nikdy peniaze nedokazali pokazit a skromnost jej tiez nechyba a fotak si odpracuje
jake ty si správny chlapík, pekne že si sa jej zastal......nemala toho otca radšej spomínať, závisť je sviňa :)

pe3k
2009-12-31 00:52:22+01
inak neviete niekto o nejakom dobrom ohnostroji??? lebo som rozmyslal ze by som siel nieco odfotit :P

pe3k
2009-12-31 00:53:27+01
príspevok od: maTTo_corp
jake ty si správny chlapík, pekne že si sa jej zastal......nemala toho otca radšej spomínať, závisť je sviňa :)
ty co nespis... vela hodim.... na matury by si sa mal radsej ucit :)))))

jake
2009-12-31 00:55:11+01
nastastie nepoznam pocit zavist a ani nechcem, rad doprajem kazdemu a potom ani mna nic netrapi, to vies, my miliardari to mame v zivote tazke - hihi (robim si UN), je dost neskoro

maTTo_corp
2009-12-31 00:56:02+01
ty co nespis... vela hodim.... na matury by si sa mal radsej ucit :)))))
Nebuzeruj, dnes som si povedal že idem spať skôr ;) ...teda včera...

jake
2009-12-31 00:57:15+01
inak neviete niekto o nejakom dobrom ohnostroji??? lebo som rozmyslal ze by som siel nieco odfotit :P
co ja viem,zeby podpalit sklad vybusnin? nic ine ma uz takto v noci nenapada - asi idem spat

Strhak
2009-12-31 01:00:53+01
Jake, Pe3k, maTTo_corp a už aj spať je veľa hodín. Jake ti už blikáš jak Coca-Cola, Pe3K ti máš ešte moc roboty, maTT už aj rodičia doma pomaly vypínajú poistky aby ťa dostali od PC a ja ako normálny človek čo zajtra idem do práce tiež idem spať. Vypínam to tu, tak choďte spať ;-)))

maTTo_corp
2009-12-31 01:00:56+01
nastastie nepoznam pocit zavist a ani nechcem, rad doprajem kazdemu a potom ani mna nic netrapi, to vies, my miliardari to mame v zivote tazke - hihi (robim si UN), je dost neskoro
mile rád pomôžem O:))

jake
2009-12-31 01:02:11+01
príspevok od: Strhak
Jake, Pe3k, maTTo_corp a už aj spať je veľa hodín. Jake ti už blikáš jak Coca-Cola, Pe3K ti máš ešte moc roboty, maTT už aj rodičia doma pomaly vypínajú poistky aby ťa dostali od PC a ja ako normálny človek čo zajtra idem do práce tiež idem spať. Vypínam to tu, tak choďte spať ;-)))
rozkaz sefe, dobru noc!

maTTo_corp
2009-12-31 01:02:42+01
príspevok od: Strhak
ja som na mobile Pali ;)) kľudne vypni poistky;)

Strhak
2009-12-31 01:03:21+01
rozkaz sefe, dobru noc!
aj tebe dobru

Strhak
2009-12-31 01:04:33+01
ja som na mobile Pali ;)) kľudne vypni poistky;)
volám operátorom nech ťa zrušia ;-)
Dobrú noc

markato1
2009-12-31 09:32:53+01
clovek slusne potichu pred polnocou odide,ze uz vsetko aj tak spi a aha..ako ste povyliezali..:)teraz mam pocit ze este vsetko spi:)

evoman
2009-12-31 09:46:21+01
..preco by nemala spominat otca?. .ma 19 a moze byt hrda dcera,ze ma tatina co ju podporuje v jej zaujmoch za akukolvek cenu a podporuje ju v tom..lepsie ako by mala sa niekde flakat po diskotekach do rana.Lii super si si vybrala,lebo aj ja prednedavnom som zakupil tento model a nestacim sa cudovat ake fotky dokaze robit.Podla toho co som tu cital si pekna slecna,ale sestra je este krajsia,nie?Ked ti dojde ta 700 skus ju nafotit a ukazat nam ako ti to ide..drzim palec P.S Vsetkym prajem krasny Novy rok a vela stastia (pri foteni) a zdravia (pri lozeni za ziskanim co naj fotky)do roku 2010

pe3k
2009-12-31 10:21:27+01
príspevok od: markato1
clovek slusne potichu pred polnocou odide,ze uz vsetko aj tak spi a aha..ako ste povyliezali..:)teraz mam pocit ze este vsetko spi:)
houhouhou ja som prave oci otvoril :))))

Strana 18 z 21

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()