Všetci poznáme dobré sklá a foťáky a samozrejme, všetci si ich vážime a opatrujeme a tak vidíme iba to pekné. Čo tak po všetkom peknom a dokonalom si pozrieť niečo čo by nikto z nás nechcel zažiť zo svojou výbavou. Behal som na nete dlho a toto je to čo sa mi podarilo vyhrabať. Zoberme si s toho ponaučenie a modlime sa nech sa nám takáto smola vyhýba. Ak má niekto podobné zábery zo svojou výbavou tak nech pridá obrázok. Určite sa na to všetci radi pozrú. Veď škodoradosť je najlepšia radosť. Svetlu zdar. :-)
Pekne. Mne zatiaľ letel foťák z ruky s následkami iba raz. Bol to ešte analog a odniesol si to vtedy našťastie iba UV filter. Zopár krát sa mi síce stalo aj s 40Dčkom že sa mi vyšmykol ale dajak na poslednú chvíľu som ho vždy zachytil za popruh. Takže som mal šťastie. Ale taký jogurtový kelímok by som neľutoval. Nahradila by ho 50/1.4-ka.
ja popruh vyslovene nenávidím, to keď ma s ním zbadáš to znamená že som v úzkych a už inú možnosť nemám. Málokedy ho mám na aparáte, proste mi vždy zavadzia. Preto keď padá tak rovno na zem ;-)))
Za seťáčik z červenou gumičkou chceš 100€ ? Kamoš ho predal za 30 euro a bol rád že sa ho zbavil vôbec. Ale tak do dvoch mesiacov po skúškach budem zháňať 17-40mm f/4 L USM. Keby si mal kamoša čo by sa ho rád zbavil tak mi napíš a niekedy koncom februára by sme sa mohli dohodnúť.
Za seťáčik z červenou gumičkou chceš 100€ ? Kamoš ho predal za 30 euro a bol rád že sa ho zbavil vôbec. Ale tak do dvoch mesiacov po skúškach budem zháňať 17-40mm f/4 L USM. Keby si mal kamoša čo by sa ho rád zbavil tak mi napíš a niekedy koncom februára by sme sa mohli dohodnúť.
v bazároch ich máš kvantum takže zohnať toto sklo je veľmi jednoduché
V podstate máš trochu aj pravdu. Žerie ma to trochu stále. Ja nikomu neberiem, že pevné sklá sú proste to naj čo môžeš mať. O tom pokoj. Len nechápem ľudí čo ti povedia, že wild sa nedá fotiť zo zoomom. Je mi jasné, že zoom nebude mať takú obrazovú kvalitu ale 400mm jak 400mm keď sa jedná o dosah. On si stále totiž myslel, že ja mu nadávam ale nebolo to tak myslené. Ja som všetko čo povedal uznával len nechápem prečo by každý musel mať iba pevné sklá a každý by ich musel milovať ako on. Nech si má tie pevné sklá ale niekomu sa proste nehodia.
skus nafotit nejake poriadne wild foto a potom sa vyjadruj k pevnym sklam...TY ON....
skus nafotit nejake poriadne wild foto a potom sa vyjadruj k pevnym sklam...TY ON....
do pi.e. jak ti mám kurva povedať, že tie tvoje pevné sklá ti neberem. ÁNO - SÚ NAJLEPŠIE S ČÍM SA DÁ FOTIŤ. Ja to všetko uznávam len nechápem čo stále máš proti zoomom.
do pi.e. jak ti mám kurva povedať, že tie tvoje pevné sklá ti neberem. ÁNO - SÚ NAJLEPŠIE S ČÍM SA DÁ FOTIŤ. Ja to všetko uznávam len nechápem čo stále máš proti zoomom.
sem na túto stránku chodia aj malé deti tak skľudni hormón a nehreš ;-)
pokial somnou chces diskutovat tak si odpusti tie vulgarizmy,ja som Ti z nosa nevypadol....a nauc sa citat,nemam absolutne nic voci zoomom,ja som len doporucil co je dobre na wild,a takisto som sa vyjadril ze neuznavam ziadnych alternativnych vyrobcov lebo su to kompromisy,samozrejme ak niekto nema peniaze tak nech si kupi co chce ale nemoze ocakavat od nejakej sigmy taku foto ako od pevneho kanonackeho skla,tod vsjo...a uz si ma laskavo neber do ust.......
pokial somnou chces diskutovat tak si odpusti tie vulgarizmy,ja som Ti z nosa nevypadol....a nauc sa citat,nemam absolutne nic voci zoomom,ja som len doporucil co je dobre na wild,a takisto som sa vyjadril ze neuznavam ziadnych alternativnych vyrobcov lebo su to kompromisy,samozrejme ak niekto nema peniaze tak nech si kupi co chce ale nemoze ocakavat od nejakej sigmy taku foto ako od pevneho kanonackeho skla,tod vsjo...a uz si ma laskavo neber do ust.......
konečne sme sa dostali niekam inam. ak si toto čo si napísal myslel takto od začiatku tak potom sme sa nerozumeli. Ja mám presne tento istý názor. Nikdy som nehovoril že pevné canony sú zlé alebo nezmyselné. vždy som bol za pevné sklá ale v rámci možností. samozrejme že od tej sigmy nečakám výsledky ako z pevného canonu. len mne momentálne zoom vyhovuje viac.
Keď Canoňáci plačú
všetky priania sa týmto dňom Canoňákom naplnili
a že si to ti, tak ti ho dám za sto euro, AJ S FILTROM ;-)))
http://www.youtube.com/watch?v=y67sc9pM5KY
http://www.youtube.com/watch?v=QwDO20Lb1cc
Asi pred dvoma rokmi som videl na eBay aukciu Nikon D2X + 70-200/2.8 VR, ktore na prvom vylete majitel utopil v mori, ked sa smykol stativ... Au au.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa