poradte aky objektiv na eos 7 chcel by som nieco 18-250 do 1000€
alebo 70-25O a aky je medzi takymi objektivmi rozdiel pri foteniteraz mam canon efs 18-135 setovy..
18-200 je sirokorozahovy zoom, ktory kvalitou nemoze konkurovat odporucanmym profi L-kovym sklam (17-40,70-200) aj ked pokryva v podstate ten isty rozsah ohnisk. jediny pouzitelny objektiv z tejto kategorie zial na 7D (ani na odporucane 550D) nenasadis ...
ved ti tu uz minamalne 3x poradili....canon 17-40 f/4 + canon 70-200 f/4 ... bazarovo sa zmestis do 1000 eciek...pripadne tamron 17-50 f/2,8 + canon 70-200 f/4...
ved ti tu uz minamalne 3x poradili....canon 17-40 f/4 + canon 70-200 f/4 ... bazarovo sa zmestis do 1000 eciek...pripadne tamron 17-50 f/2,8 + canon 70-200 f/4...
HURA tak sme sa dopracovali k vysledku vsetkym zučastnenym
zo srdca dakujema prajem
dobre svetlo
3:)
Ten sa ale hodí iba na Canon 5D....si to rozmysli nech nevyhodíš peniaze zbytočne....je to profi sklo a velmi drahé....predovšetkým určené pre FF Canony...samozrejme okrem 7D....
SONY SAL 70-300mm f/4.5-5.6 G SSM a toto co povies ?
Toto mi už nedá:
shade69 ty si idiot naozaj? To si tu robíš prdel? Ako na čo ti je zrkadlovka takj vysokej rady, ked nevieš ani že to sú úplne iné bajonety.
ja od teba kúpim ten 7D a za omentu ti dám hocijaký kompakt aký si vyberieš.
PS: kúp si ho.. a potom si s ním otrep hlavu.. možno ti to pomôže. :D
Toto mi už nedá:
shade69 ty si idiot naozaj? To si tu robíš prdel? Ako na čo ti je zrkadlovka takj vysokej rady, ked nevieš ani že to sú úplne iné bajonety.
jedna vec je co xcem ina je texnika,nie neviem ze su tam ine bajonety,snazim sa zistit aby som si kupil dobry a kvalitny objektiv
:D:D:D tak toto uz je ozaj moc :-))) to si niekto musi robit srandu....naozaj nastuduj si aspon zaklady o foteni a fotakoch aj tu vo fotoskole a ptom sa este raz pozri na otazky ktore si dal....poradene ti uz bolo asi 4 ci 5x...tak sa s tym zmier ze nic lepsie a kvalitne na tvoj fotak nie je ! :)
Chalan sa baví , viacero ludí nachytal....sa pozri kedy som mu už dal rád ovce tupé....Už odtial si mohli všetci ušetriť radu....dávam tomuto vlaknu kratky čas než ho Admin pošle do ....do preč..:))
Dobra rada: Skus si najprv nastudovat nieco o fototechnike, vratane navodu na obsluhu. Inac sa tu strapnis a ostatni uzivatelia si s teba urobia srandu (vlastne uz robia). Velmi dobrou pomockou pri vybere objektivu pre Canon su starsie temy v tomto fore. To co plati pre EOS 7D, plati aj pre ostatne APS-C modely (40D/50D/450D/500D/550D), tak skus prejst aj tie.
Ten sa ale hodí iba na Canon 5D....si to rozmysli nech nevyhodíš peniaze zbytočne....je to profi sklo a velmi drahé....predovšetkým určené pre FF Canony...samozrejme okrem 7D....
jedna vec je co xcem ina je texnika,nie neviem ze su tam ine bajonety,snazim sa zistit aby som si kupil dobry a kvalitny objektiv
už mi nedá nezapojiť sa. :-) neber to v zlom, ale kúpil si si profifoťák, pričom nemáš šajnu ani len o tom, že sú iné bajonety na foťákoch rôznych značiek a to je dôvod, prečo sa tu do teba navážajú. keby si prišiel so zrkadlovkou určenou pre začiatočníkov, tak ti nikto nepovie ani slovo. pripadá im to tak, ako keby si si kúpil aston martin a potom sa pýtal, kam máš strčiť kľúčik od zapalovania a že či sa na to auto oplatí dať matador pneumatiky.
AKY objektiv pre EOS 7
zo srdca dakujema prajem
dobre svetlo
3:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa