poradte aky objektiv na eos 7 chcel by som nieco 18-250 do 1000€
alebo 70-25O a aky je medzi takymi objektivmi rozdiel pri foteniteraz mam canon efs 18-135 setovy..
už mi nedá nezapojiť sa. :-) neber to v zlom, ale kúpil si si profifoťák, pričom nemáš šajnu ani len o tom, že sú iné bajonety na foťákoch rôznych značiek a to je dôvod, prečo sa tu do teba navážajú. keby si prišiel so zrkadlovkou určenou pre začiatočníkov, tak ti nikto nepovie ani slovo. pripadá im to tak, ako keby si si kúpil aston martin a potom sa pýtal, kam máš strčiť kľúčik od zapalovania a že či sa na to auto oplatí dať matador pneumatiky.
aston martin sa startuje tlacitkom a nie klucikom ... ci?
no a co ak si nerobi srandu. V dnesnej dobe sa ludia lahko naucia ze kupit cosi lacne sa neoplati.. ak ma peniaze kupi si drahsie telo.... dobre nerozumie tomu ale to nieje dovod aby ste sa mu smiali ze si kupil drahe telo a vie o foteni h.no. Poznam ludi co maju peniaze a chcu ich investovat....samozrejme nechcu kupit blbost.... kamos je na tom podobne.... je ochotny investovat 1500€ ale preco by mal kupit olympus? Ma tak isto hlupe otazky ci mu nestaci to alebo ono sklo... lenze pre nho su to uplne normalne veci kedze sa nikdy sa touto problematikou nezaoberal. Ak neskor na to pride ze ho to nebavi preda to za polvoci... potom mozte byt radi ak sa vam to podari kupit :)
no a co ak si nerobi srandu. V dnesnej dobe sa ludia lahko naucia ze kupit cosi lacne sa neoplati.. ak ma peniaze kupi si drahsie telo.... dobre nerozumie tomu ale to nieje dovod aby ste sa mu smiali ze si kupil drahe telo a vie o foteni h.no. Poznam ludi co maju peniaze a chcu ich investovat....samozrejme nechcu kupit blbost.... kamos je na tom podobne.... je ochotny investovat 1500€ ale preco by mal kupit olympus? Ma tak isto hlupe otazky ci mu nestaci to alebo ono sklo... lenze pre nho su to uplne normalne veci kedze sa nikdy sa touto problematikou nezaoberal. Ak neskor na to pride ze ho to nebavi preda to za polvoci... potom mozte byt radi ak sa vam to podari kupit :)
hej, to máš pravdu. ale kúpa foťáku nie je investícia ak nevieš niečo o technike. a hlavne hneď uviedol aj objektív, ktorý si chce kúpiť. takže už si niečo pozrel, ale asi bol lenivý si naštudovať niečo viac. tiež si nekúpiš najskôr auto a až potom si ideš spraviť vodičák, nehovoriac o tom, že si čo to o tom aute najskôr naštuduješ.
Už som sa píííítal.....tažko povedať ma tu od 13.10. fotku v galérii....ale prečo nie ....psychopat si dokáže pripraviť pôdu... v tomto su detailisti.......Snáď podľa IP...aj to je pade na pade....v každom prípade sa bavím už od svojich oviec....a bohužial nie len na ňom....:))))
aston martin sa startuje tlacitkom a nie klucikom ... ci?
Načo Aston...Pampúch má takú Audi a tiež ju štartuje dotykom na tlačicu...ale mne to nejde...Hovoril že to má šesťlitrov...sa mi nezdá, lebo zasa keď to žerie 25/100km, tak kolko mu tá nádrž vydrží...:
diky ze si im to vysvetlil,fotenie ma bavi a ano mam peniaze na lepsi objektiv viem ze sa na taky fotak nema zmysel kupovat lacne sklo ale adekvatne fotaku,takze vazeny pozorne citat
hej, to máš pravdu. ale kúpa foťáku nie je investícia ak nevieš niečo o technike. a hlavne hneď uviedol aj objektív, ktorý si chce kúpiť. takže už si niečo pozrel, ale asi bol lenivý si naštudovať niečo viac. tiež si nekúpiš najskôr auto a až potom si ideš spraviť vodičák, nehovoriac o tom, že si čo to o tom aute najskôr naštuduješ.
jasne ze to je investicia, ved investuje peniaze aj cas na fotenie. Staci ak si precital ine forum a ktosi mu povedal ze 7D s 18-200 je super volba.... mozno to bol nejaky vychytraly predavac ktory sa chcel zbavit toho co ma dlho na pulte. Potom ma skreslene informacie a opyta sa blbosti :)
S istotou ale nikto z vas nevie vydedukovat ci ide o kozmonauta preto by som s tymi vysmechmi bol opatrnejsi :)
A jasne.. studovat a citat vela treba to mu odporucam aj ja.
si druhy clovek co to poxopil
a dokonca zena
to je super nie ?
3:)
diky ze si im to vysvetlil,fotenie ma bavi a ano mam peniaze na lepsi objektiv viem ze sa na taky fotak nema zmysel kupovat lacne sklo ale adekvatne fotaku,takze vazeny pozorne citat
Tak nerieš kup 18-250 ...do 1000 eur ako píšeš v zadaní...ak kúpiš napr. Pentax, vystačí ti na dva.....
Nie, zatiaľ podľa jeho vyjadrení (a to nič v zlom) to nie je investícia, ale vyhodené peniaze. Ale sú to jeho peniaze, takže si s nimi môže robiť čo chce. Ja osobne skôr než si niečo kúpim (hlavne drahšie), tak si čo to preštudujem, aby som nekúpil hlúposť, resp. niečo čo nevyužijem. a hlavne zdá sa, že čas nejako neinvestoval, keďže si ani neprečítal návod k foťáku, kde je jasne uvedené, aké objektívy na to môže dať. takže ja by som o investícii nehovoril, ale zase mu neberiem, že nemá záujem sa niečo naučiť, dozvedieť, len na to ide nie moc dobrým spôsobom.
Nazdar žena čo pochopila....nedochádza ti že si z teba ušťáva....
AKY objektiv pre EOS 7
už nerieš...:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1355
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1676
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1792
S istotou ale nikto z vas nevie vydedukovat ci ide o kozmonauta preto by som s tymi vysmechmi bol opatrnejsi :)
A jasne.. studovat a citat vela treba to mu odporucam aj ja.
a dokonca zena
to je super nie ?
3:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie