Nemáte nejaké info, kedy bude už konečne nový model NIKON D90? Teším sa na fotenie, ale nechcem kúpiť už skoro 2 roky starý model. Objektív už mám vybraný, bude to 16-85 a neskôr dokúpim 70-300. Pokiaľ by sa našiel niekto v Nitre, kto by bol ochotný zaučiť a poradiť začínajúcemu "fotografovi" budem rád.
počuj ti ...... na fotenie pravítok tu mám len ja monopol ;-)))
jaaaaaaj do...
Pali fakt sa ospravedlnujem, nemôžeme sa vyrovnať mimosúdnou cestou? veľmi ma to mrzí. ale nechcem prísť aj o trénky. môžeš byť taký benevolentný?
jaaaaaaj do...
Pali fakt sa ospravedlnujem, nemôžeme sa vyrovnať mimosúdnou cestou? veľmi ma to mrzí. ale nechcem prísť aj o trénky. môžeš byť taký benevolentný?
to že si oľutoval tento zločin beriem ako poľahčujúcu okolnosť. Verdikt teda znie: Budiš ti odpustené :-DDD
ale dnes toho moc popil tak ho nechaj. Keď ich zo dve tri vytasí aspoň sa mu od žalúdka polepší ;-)))
a možno to potom nebudú len šable ale aj tyčky :-DDD
Nástupca NIKON D90
Plus osem uncová rukavica niečo nadhodila.......
teda...
no veru pruser. 77 cm. daj mi odmenu :/
a možno to potom nebudú len šable ale aj tyčky :-DDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie