Nemáte nejaké info, kedy bude už konečne nový model NIKON D90? Teším sa na fotenie, ale nechcem kúpiť už skoro 2 roky starý model. Objektív už mám vybraný, bude to 16-85 a neskôr dokúpim 70-300. Pokiaľ by sa našiel niekto v Nitre, kto by bol ochotný zaučiť a poradiť začínajúcemu "fotografovi" budem rád.
aj ja v tom vidím problém, ešte keby aspoň tetris mal že sa človek s dlhej chvíle zahrá, ale ani takú maličkosť mu nevedeli dať. Možno to vyriešia nástupom nového Firmware. Už som písal požiadavku do Canonu ;-)))
aj ja v tom vidím problém, ešte keby aspoň tetris mal že sa človek s dlhej chvíle zahrá, ale ani takú maličkosť mu nevedeli dať. Možno to vyriešia nástupom nového Firmware. Už som písal požiadavku do Canonu ;-)))
napíš ked môžeš, že ja chcem v bielej farbe. vybavíš?
napíš ked môžeš, že ja chcem v bielej farbe. vybavíš?
to nieje problém, toto ti viem vybaviť aj u nás v BB. Stačí ak ho položíš na námestí na zem a hodíš naň dáky zob. Holuby ti ho tak obserú že už belší ani nemôže byť, alebo ak sa ti to nepáči stále ho môžeš ponoriť na pol hodinu do sava. To vraj tiež zaberá ;-)))
to nieje problém, toto ti viem vybaviť aj u nás v BB. Stačí ak ho položíš na námestí na zem a hodíš naň dáky zob. Holuby ti ho tak obserú že už belší ani nemôže byť, alebo ak sa ti to nepáči stále ho môžeš ponoriť na pol hodinu do sava. To vraj tiež zaberá ;-)))
to savo vyskúšam. na košele to bolo dobré, tak trápny foťák už nemôže byť problém...
ahojte.asi to bude dost onicom ale potreboval by som vediet ako a v akom programe budem vediet urobit rozmazane pozadie fotky.mam totizto fotky ciklystu a chcem rozmazane pozadie..prosim pomozte mi mam programi Picasa a photoshop cs3?a neviem masinu mam nikon D90 pomoc
ta objektiv mam DX nikkor 18-105mm a prepac ale neviem co znamena GBS nemam ho dlho len sa ucim na nom robit.nemam zatial velke skusenosti ale velmi ma to bavi a chcem sa tomu venovat.
Nástupca NIKON D90
Väčšina pokusov dorobiť ho dodatočne bude pôsobiť dojmom GBS.
Skús si prečítať najeké články z fotoškoly.
GBS = Grcal By Som :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa