tak verim, ze toto dlho ocakavane sklicko sa uz blizi - tu su aj fotky:
http://nikonrumors.com/2010/04/14/thom-hogan-nikon-af-s-85mm-f1-4g-vr-coming-very-very-soon-now.aspx
viete niekto nejake dalsie podrobnosti?
naco ti budu svietidla ked budes mat svetle objektivy? 24/1.4, 50/1.4, 85/1.4 ... znie to lepsie ako 24-70/2.8 ;-))
Dobre na to ides. Este kupim nejake cinske gumicky aby sme si ich na oko mohli pripevnit. :)
Nejake spravy z Amsterdamu? Ci radsej sa ani nemam pytat ze. :)
No je to 3D render, ale predstavenie je vraj na spadnutie. No a keedy bude, vtedy bude, skor to urcite nebude.
casovo si to Karol trafil absolutne presne, tiez si myslim ze to bude vtedy - ale uz by veru mohol byt objektivik na svete nech to neprepijem medzicasom
asi SIS moc nefunguje, vsak teraz tam menia riaditela tak hadam aj predpovede budu presnejsie
zatial hulim znacku COHIBA , rad by som aj zostal u nej - ono je to horsie s tymi hulickami, raz jedna raz druha, no kto sa v tom ma vyznat?
tak nikonrumors hlasi ze toto sklo uz ide do predaja a na prezentaciu! mate niekto nejake novinky? ozaj, bude aj nejaky novy fotak alebo blesk ako nahrada za SB-900?
nikonrumors okrem ineho pise aj to, ze ma info o tom, ze obchodnici v nemenovanej krajine dostali poziadavku, aby stiahli z pultov vsetky tela D90 co mali pre zakaznikov ako ´display´ a aby ich poslali na head office. Zeby sa chystala vymena modelu...? Dalsia informacia je taka, ze SB600 sa bude na Photokine lucit s existenciou a nahradi ho novy model. Takze este sa parkrat vyspime a v case 21.9. - 26.9.2010 bude vsjo jasno.
nikonrumors okrem ineho pise aj to, ze ma info o tom, ze obchodnici v nemenovanej krajine dostali poziadavku, aby stiahli z pultov vsetky tela D90 co mali pre zakaznikov ako ´display´ a aby ich poslali na head office. Zeby sa chystala vymena modelu...? Dalsia informacia je taka, ze SB600 sa bude na Photokine lucit s existenciou a nahradi ho novy model. Takze este sa parkrat vyspime a v case 21.9. - 26.9.2010 bude vsjo jasno.
vsak ma slak trafi tak dlho cakat, alesnad sa z toho vyspim a cosi pride na trh - idem fotit radsej
hmm to je pravda, som velmi zvedavy na nove DSLR od Nikonu :)
a myslis ze toho dozijeme: Nikon sa veru neponahla dat nieco do placu, taka D800 uz mala byt najmenej rok!!!
vcera som vynadal administratorom na www.nikonclub.cz - cely web je len zbytocna strata casu, zaviedli tam premiove clenstvo a vsetky clanky co aspon za nieco stoja su spolatnene cez clenstvo - a inac sama kok-ina, nic sa tam nedozvies
No uz to par mesiacov je a do konca roka to este potrva. Galerku ma uz ale drobec hotovu, aj ked momentalne mi prdi na nu. :D
Som si totiž podobnú zábavku užil koncom minulého a začiatkom tohoto roku a s toľkým množstvom ko..tizmu, čo som sa stretol, som sa nestretol ani za celý život predtým :-)
Tie stoličky to je Emei?
Tak to ti verim. Chvalabohu na skoro vsetko som mal dobrych a spolahlivych ludi. Zaklad je hotovy a teraz sa uz iba hrajkam v ramci dostupnych financii so zariadnovanim. Stolicky su Effezeta.
Novy Nikor 85/1,4 G VR
Nejake spravy z Amsterdamu? Ci radsej sa ani nemam pytat ze. :)
Nechceš sa radšej na tieto predpovede vysrať? Možno len postačí začať huliť niečo kvalitnejšie :-)))
zatial hulim znacku COHIBA , rad by som aj zostal u nej - ono je to horsie s tymi hulickami, raz jedna raz druha, no kto sa v tom ma vyznat?
vcera som vynadal administratorom na www.nikonclub.cz - cely web je len zbytocna strata casu, zaviedli tam premiove clenstvo a vsetky clanky co aspon za nieco stoja su spolatnene cez clenstvo - a inac sama kok-ina, nic sa tam nedozvies
No a s D800 nech este chvilu pockaju. Musim najskor byt dokoncit. :)
Tie stoličky to je Emei?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa