Pred cca 3 hodinami som držal EOS 550 v ruke, 50D sa odchytiť nedala, nemali (Electro World). Poviem Vám chlapi, 530g je 530g, … či?
pred dvoma sekundami som držal 50D a poviem Vám chlapi, horčík je horčík a žiadnych 530g plastu sa mu nevyrovná, ... či? ;-)))
PS. mal som tú česť aj 550tku no táto trieda ma už nijak nedokáže nadchnúť, a keď sa pozriem do hľadáčika viem že je to pre mňa krok späť
Pred cca 3 hodinami som držal EOS 550 v ruke, 50D sa odchytiť nedala, nemali (Electro World). Poviem Vám chlapi, 530g je 530g, … či?
takto, též som držal 50D a aj iné klacky...v ruke je to cítiť, konštrukcia jednoducho nepustí...keby som nemal 450-tku, tak kupujem 50D (pôvodne som chcel 40D), no trafila sa mi 450-tka za takú cenu skoro pred dvomi rokmi, že sa nedalo odolať :o) plast je plast, čo je však u mňa jeho veľkou výhodou - na cestovanie je ľahký..bez gripu je to malá sranda, ktorá sa zmestí hocikde...to sú dve veci, čo ma držia pri tom tele, čo mám...inak nič...ale pokiaľ človek kupuje za normálnu cenu, tak mu je 200g ukradnutých...
ty brďo, to už som aký múdry, keď so mnou ľudia že aj súhlasia :o)
moje sebavedomie práve odviezla záchranka, lebo si otrieskalo hlavu o plafón a dostalo otras mozgu ;o))
takto, též som držal 50D a aj iné klacky...v ruke je to cítiť, konštrukcia jednoducho nepustí...keby som nemal 450-tku, tak kupujem 50D (pôvodne som chcel 40D), no trafila sa mi 450-tka za takú cenu skoro pred dvomi rokmi, že sa nedalo odolať :o) plast je plast, čo je však u mňa jeho veľkou výhodou - na cestovanie je ľahký..bez gripu je to malá sranda, ktorá sa zmestí hocikde...to sú dve veci, čo ma držia pri tom tele, čo mám...inak nič...ale pokiaľ človek kupuje za normálnu cenu, tak mu je 200g ukradnutých...
Mne na 450-ke prekáža hlavne vlajúci malíček pod telom... Keď som chytil 50-ku, tak hneď sa mal kam usadiť.
Beriem :-), …len pre začiatočníka, či nie je lepšia 550D + Sigma 50 mm F1.4 EX DG HSM.
Uvažujem skôr postupne investovať do objektívov (L), ako ho to chytí, tak si neskôr kúpi lepšie telo.
ano ale predsa len 50d je cca rok a pol stare a 550d vysieo nedavno...vyvoj isiel do predu a 550d mohlo preskocit 50d
vylucene! 50D je o kategoriu lepsi fotak, to neni o com - ako povedal granko: cna na 50D je teraz, ze dovidenia - nevahal by som vobec pri tomto vybere, neni o com
EOS 550d alebo 50d
http://www.fotoradce.cz/produkty-porovnani.php?polozka1=2399&polozka2=1428&pocet=2&skript=&produkt=fotaky
Hlasujem za 50D
PS. mal som tú česť aj 550tku no táto trieda ma už nijak nedokáže nadchnúť, a keď sa pozriem do hľadáčika viem že je to pre mňa krok späť
moje sebavedomie práve odviezla záchranka, lebo si otrieskalo hlavu o plafón a dostalo otras mozgu ;o))
Uvažujem skôr postupne investovať do objektívov (L), ako ho to chytí, tak si neskôr kúpi lepšie telo.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa