ahojte,
planujem kupit generator cca okolo 1000W a dve zableskove svetla na fotenie v exterieroch. neviete niekto poradit nejaku vhodnu zostavu? pripadne vyrobcov generatorov, poznam iba Photon, Bowens...existuju nejake "lacnejsie"alternativy, ale take co by ma zaroven nepripravili o zivot? :D
Vdaka
Jedna vec je výrobcom udávaná farebná teplota, druhá vec je jej stálosť.
Niekde som nedávno videl test zábleskov Alien Bees, kde sa zistilo, že v závislosti od nastaveného výkonu sa mení farebná teplota v rozsahu 5400-5900K.
Jedna vec je výrobcom udávaná farebná teplota, druhá vec je jej stálosť.
Niekde som nedávno videl test zábleskov Alien Bees, kde sa zistilo, že v závislosti od nastaveného výkonu sa mení farebná teplota v rozsahu 5400-5900K.
Tak toto uz mi je viacej jasne.
Ak je to z bleskami tak ako z neonkami, tak spanombohom. Tam su pomery farieb v spektre v roznych neonkach sialene.
A mozno preto su aj cenove a kvalitativne rozdiely medzi vybojkou do blesku z Ciny a napr. z Nemecka ci Japonska. Ale preco by mal napr. SB900 mat menej kvalitne spektrum ako napr. Elichrom. To nezerem.
generator plus zablesky
Elinchrom Ranger Quadra RX ma teplotu uvadzanu teplotu pri vykone 1/1 5560 °K
Colour temperature 1/1 power (Output A / B) °K 5560
.
Elinchrom Style RX300/RX600/RX1200 uvadza teplotu 5650 °K ´User replaceable flash tube UV coated (5650°K)´
Ak je to z bleskami tak ako z neonkami, tak spanombohom. Tam su pomery farieb v spektre v roznych neonkach sialene.
A mozno preto su aj cenove a kvalitativne rozdiely medzi vybojkou do blesku z Ciny a napr. z Nemecka ci Japonska. Ale preco by mal napr. SB900 mat menej kvalitne spektrum ako napr. Elichrom. To nezerem.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa