Zdravím,
asi týdeň mám nový Nikon D300s. Vyskytla sami taká chyba, že dvierka na karty jemne vŕzgajú pri dotyku na ne, aj pri uchytení a manipulovaní s foťákom a sú také "voľné" na dotyk priľahnú dvierka k telu , je to normálne? Pri žiadnej zrkadlovke som si taký jav nevšimol.
Z nikonu mi písali, že mám žiadať nový kus.
Je to niečo také ako toto: http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=OPlLs4AyycI
Ďakujem.
[reply0=WildSammy]mozno je to kus od kusu, ale vidis sam, ze ja mam dokonca d700 a taky isty problem.. lenze cakat zas kym by mi fotak vymenili a kto vie, ci nebude mat iny problem, tak to sa mi vazne nechce.. idem si spravit pizzu a pozriet sa medzi tym na tie dvierka, ci by tomu daco nepomohlo :)[/reply0]ano presne o to mi ide..
[reply0=bundash]Moje ´vratka´ na 300s nevrzgaju. ak ti v nikone povedali ze vymenia, tak to dalej ani neries. [/reply0]Ani nie sú také voľné? Pri pritlačené prstom na dvierka nepriľahnúť foťáku tak pol milimetra keď tak aj bez vrzgnutia..?
no sak hej nestalo to 5sk, ale keby mal aj druhy kus take dvierka asi by ma je... :-)) kazdopadne ja ho uz mam cca mesiac, takze vymenit za druhy to uz nepojde, cize kaslem na to :))
no sak hej nestalo to 5sk, ale keby mal aj druhy kus take dvierka asi by ma je... :-)) kazdopadne ja ho uz mam cca mesiac, takze vymenit za druhy to uz nepojde, cize kaslem na to :))
[reply0=WildSammy]mozno je to kus od kusu, ale vidis sam, ze ja mam dokonca d700 a taky isty problem.. lenze cakat zas kym by mi fotak vymenili a kto vie, ci nebude mat iny problem, tak to sa mi vazne nechce.. idem si spravit pizzu a pozriet sa medzi tym na tie dvierka, ci by tomu daco nepomohlo :)[/reply0]D700 ma ine dvierka ako D300. Na D300 sa otvaraju packou, na D700 posunutim. Mne nevrzgaju ani na jednej ani na druhej. Neviem ci to nepojdem reklamovat ;-)
D700 ma ine dvierka ako D300. Na D300 sa otvaraju packou, na D700 posunutim. Mne nevrzgaju ani na jednej ani na druhej. Neviem ci to nepojdem reklamovat ;-)
[reply0=mrco]D700 ma ine dvierka ako D300. Na D300 sa otvaraju packou, na D700 posunutim. Mne nevrzgaju ani na jednej ani na druhej. Neviem ci to nepojdem reklamovat ;-)[/reply0]D300s ma rovnaky system dvierok ako D700 ;))
uplne vazne, nevrzgaju. A ani nemaju volu. preto ti pisem, ze ponuka z Nikonu asi neprisla len tak. Mimo temu musim povedat ze aj ja som predcasom pozoroval ´volu´ na novom objektive. Po nasadeni 70 200 VRII som ´pozoroval´ nejaku ´volu´. Na ephote mi chlapik z nikonu ukazal ze minimalna , takmer nepozorovatelna vola bola aj na inych kombinaciach. Tiez som si hovoril ze to nestalo pat korun atd.... Ale nikto mi vymenu neponukol...hehehehehe
[reply0=VeRt]Ani nie sú také voľné? Pri pritlačené prstom na dvierka nepriľahnúť foťáku tak pol milimetra keď tak aj bez vrzgnutia..?
Áno, nestálo to 5 korún .. a to ma na tom štve :) [/reply0]uplne vazne, nevrzgaju. A ani nemaju volu. preto ti pisem, ze ponuka z Nikonu asi neprisla len tak. Mimo temu musim povedat ze aj ja som predcasom pozoroval ´volu´ na novom objektive. Po nasadeni 70 200 VRII som ´pozoroval´ nejaku ´volu´. Na ephote mi chlapik z nikonu ukazal ze minimalna , takmer nepozorovatelna vola bola aj na inych kombinaciach. Tiez som si hovoril ze to nestalo pat korun atd.... Ale nikto mi vymenu neponukol...hehehehehe
Pri bajonete je to normalne..halvne s takými sklami ako 70-200 ;) Ale dvierka su iritujuce lebo tam sa to drží a keď človek prehmatuje grip tak tie dvierka plávajú v ruke..
Pri bajonete je to normalne..halvne s takými sklami ako 70-200 ;) Ale dvierka su iritujuce lebo tam sa to drží a keď človek prehmatuje grip tak tie dvierka plávajú v ruke..
[reply0=VeRt]Pri bajonete je to normalne..halvne s takými sklami ako 70-200 ;) Ale dvierka su iritujuce lebo tam sa to drží a keď človek prehmatuje grip tak tie dvierka plávajú v ruke.. [/reply0]Otvaram to a kukam, co moze byt pricinou tej vole skutocne neviem, chapem ze ta to znervoznuje.
[reply0=bundash]Otvaram to a kukam, co moze byt pricinou tej vole skutocne neviem, chapem ze ta to znervoznuje.[/reply0]Ano zaujimave, ze to mas proste nehybne aj pri stlaceni nasilu ... mne sa to hýbe jednoducho, nemyslím, žeby sa malo.
[reply0=bundash]Otvaram to a kukam, co moze byt pricinou tej vole skutocne neviem, chapem ze ta to znervoznuje.[/reply0]ja som prave vypozoroval, ze spodna strana mojich dvierok nedolieha uplne ako vrchna a tam to aj vrzga..
Nikon D300s problém
Áno, nestálo to 5 korún .. a to ma na tom štve :)
Áno, nestálo to 5 korún .. a to ma na tom štve :)
Áno, nestálo to 5 korún .. a to ma na tom štve :) [/reply0]uplne vazne, nevrzgaju. A ani nemaju volu. preto ti pisem, ze ponuka z Nikonu asi neprisla len tak. Mimo temu musim povedat ze aj ja som predcasom pozoroval ´volu´ na novom objektive. Po nasadeni 70 200 VRII som ´pozoroval´ nejaku ´volu´. Na ephote mi chlapik z nikonu ukazal ze minimalna , takmer nepozorovatelna vola bola aj na inych kombinaciach. Tiez som si hovoril ze to nestalo pat korun atd.... Ale nikto mi vymenu neponukol...hehehehehe
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa