Ahoj, dlho som sa rozhodoval medzi C/N a iným značkám som sa vôbec nevenoval. Už som bol rozhodnutý pre d90 a teraz som narazil na pentax a zas mi to zamotalo hlavu. A nedarí sa mi nájsť na K7 poriadne recenzie (moja odborná ang je slabá)
Preto prosím o radu, neaké stručné porovnanie týchto fotoaparátov.
A aký objektív k Pentaxu? (do fotoaparátov už ako tak vidím, ale objektívy sú ešte stále pre mňa španielska dedina)
Čo sa nikonu týka, bol som rozhodnutý pre tento set: 16-85 AF-S DX VR + 70-300 AF-S VR
Ďakujem
[reply0=Gafis]d90 mi sedí v ruke dokonale. k7 som ešte v žiadnom kamennom obchode nevidel[/reply0]k7 je v prvom rade mensia. ale sadne jak rit na serbel.
ako napisal Urgy, porozmyslaj nad tym co budes fotit, ak vonku, krajinky a podobne tak radsej utesnenu, lahsiu a mensiu k7, takisto ma pentax mensie a lahsie objektivy = lahsie sa to nosi.
[reply0=Urgy]k7 je utesnený, ak fotíš často vonku, tak si zober ten. ja behám po kopcoch a keď prší a sneží tak mám o môj D90 celkom strach...[/reply0]no práve. 90% fotografií mám z vonku. preto ma tá odolnosť hneď zaujala. ale do zlého počasia treba aj vhodné sklo. do c a n sa už ako tak vyznám, ale čo sa pentaxu týka, je to pre mňa len kopa čísel a skratiek
no práve. 90% fotografií mám z vonku. preto ma tá odolnosť hneď zaujala. ale do zlého počasia treba aj vhodné sklo. do c a n sa už ako tak vyznám, ale čo sa pentaxu týka, je to pre mňa len kopa čísel a skratiek
Nikon D90 vs Pentax K7
ako napisal Urgy, porozmyslaj nad tym co budes fotit, ak vonku, krajinky a podobne tak radsej utesnenu, lahsiu a mensiu k7, takisto ma pentax mensie a lahsie objektivy = lahsie sa to nosi.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa