Fórum » O TECHNIKE

Jpeg zmensenie

srni
srni 2010-12-06 14:43:30+01
Chcem sa opytat v aky program pouzivate na zmensenie obrazku vo formate JPEG, potrebujem nahadzat nejake foto na facebook ale nechcem aby sa zmensila kvalita, chcem len mensi format, dakujem

Yamismo
2010-12-07 12:58:49+01
[reply0=hawqo]pri smarani na FB by som sa zrovna o kvalitu nestaral, taktiez ked zmensis niekolko megapixlovu fotku na velkost fotky ktoru ti FB dovoli zobrazit (a ze je dost mala, len neico vecsia ako na ephoto v nahlade) tak sa bude zdat ostrejsia
a ked uz tam chces davat neviem ake kvalitne fotky, vies ze tym ze ich pridas na FB sa vzdavas ich vlastnictva v prospech fb? (neico ako v pripade icq, aol, a pod.)[/reply0]Ale no, klud, fb uz par mesiacov dovoluje upnut to vo velkom rozliseni, davam tam v sirsej strane 1200 a to bohate staci..
A to s tymi pravami nie je vobec pravda, samozrejme ti ostavaju, dokonca raz si jeden clovek pridal moje fotky do svojho albumu, co sa mi zrovna nepacilo, tak som nahlasil porusenie aut. prav a do dna bol ten clovek zmazany
http://www.facebook.com/help/?page=439

odpoved z fb, co mi prisla potom:
Hi Tomáš,
Thank you for bringing this matter to our attention. We have removed or disabled access to the third-party or user-generated content you have reported to us for violating our Statement of Rights & Responsibilities. Please let us know if we can be of any further assistance.
Thanks for contacting Facebook,
Lara
User Operations
Facebook

a k teme, kto ma photoshop, vsetko potrebne je v Bridgi

Paulie
2010-12-07 15:29:19+01
[reply0=paldixy]To teda naozaj fakt neviem.Sťahoval som to z Googlu.Neviem kde je chyba,neviem sa pohnúť.Mám to na ploche a keď to chcem stiahnúť alebo delete stále mi vyskakuje okno,že sa to nedá.Asi to neviem urobiť.Všetko je v angličtine a tú neovládam,asi som niekde urobil chybu.[/reply0]Ja sťahujem aktuálne verzie priamo z oficiálnej stránky www.irfanview.net samotný program, balík zásuvných modulov a sú tam aj preklady do X jazykov. A čo konkrétne nevieš odinštalovať?

Paulie
2010-12-07 15:29:19+01
Ja sťahujem aktuálne verzie priamo z oficiálnej stránky www.irfanview.net samotný program, balík zásuvných modulov a sú tam aj preklady do X jazykov. A čo konkrétne nevieš odinštalovať?

Strana 4 z 4

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()