Improved maximum burst for RAW images (up to 25) In-camera RAW image editing In-camera Image Rating In-camera JPEG resizing Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400) Manual audio level adjustment in movie recording GPS compatibility File name customisation Time zone settings Faster scrolling of magnified images Quick control screen during playback
Improved maximum burst for RAW images (up to 25) In-camera RAW image editing In-camera Image Rating In-camera JPEG resizing Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400) Manual audio level adjustment in movie recording GPS compatibility File name customisation Time zone settings Faster scrolling of magnified images Quick control screen during playback
Dobre, ale ako to do foťáku dostať? Napojím aparát, otvorím rozzipovanú aktualizáciu v noťásku a ono sa to nejako nepozná. Vyhľadanie na webe neúspešné. Displej v prepojenom stave na foťáku nereaguje, pomocný displej hlási "BUSY", čakám - nič. V tlačenej príručke k foťáku hľadám - firmvér, aktualizácia, alebo podobný výraz v heslách nenachádzam. Nie som lenivý nejako sa k tomu dopátrať, ale nepoznám cestu ako...
Dobre, ale ako to do foťáku dostať? Napojím aparát, otvorím rozzipovanú aktualizáciu v noťásku a ono sa to nejako nepozná. Vyhľadanie na webe neúspešné. Displej v prepojenom stave na foťáku nereaguje, pomocný displej hlási "BUSY", čakám - nič. V tlačenej príručke k foťáku hľadám - firmvér, aktualizácia, alebo podobný výraz v heslách nenachádzam. Nie som lenivý nejako sa k tomu dopátrať, ale nepoznám cestu ako...
Mam pred sebou len anglicky manual k 7D a v nom na str. 240 je len strucny popisok ze v menu v zalozke Set-up 3 (tretia zalozka s klucom) posledna polozka je Firmware Ver. a sluzi na update firmwaru, nic viac ... ale predpokladam, ze to funguje rovnako ako na 60D kde som to robil nedavno.
1. Stiahnes firmware, rozbalis ho na na cistu pamatovu kartu. 2. Kartu vlozis do fotaku, zapnes. 3. Menu - Set-up 3 - Firmware Ver. 4. Tam niekde by si mal mat volbu update firmware 5. Potvrdis, pockas, fotis
Akurat daj pozor, aby ti pocas nahravania firmwaru nedosla baterka, vie to narobit sarapatu.
Mam pred sebou len anglicky manual k 7D a v nom na str. 240 je len strucny popisok ze v menu v zalozke Set-up 3 (tretia zalozka s klucom) posledna polozka je Firmware Ver. a sluzi na update firmwaru, nic viac ... ale predpokladam, ze to funguje rovnako ako na 60D kde som to robil nedavno.
1. Stiahnes firmware, rozbalis ho na na cistu pamatovu kartu. 2. Kartu vlozis do fotaku, zapnes. 3. Menu - Set-up 3 - Firmware Ver. 4. Tam niekde by si mal mat volbu update firmware 5. Potvrdis, pockas, fotis
Akurat daj pozor, aby ti pocas nahravania firmwaru nedosla baterka, vie to narobit sarapatu.
este doplnim ze cistu kartu je fajn najprv sformatovat vo fotaku a ten firmware potom nahrat priamo do korenoveho adresara....cize tam bude zlozka DCIM..MICS (tusim) a ten subor s firmware....aaa este k poslednemu bodu...okrem skapatia baterky sa nesmu alebo by sa nemali ani mackat ziadne tlacice pocas updatovania
BUSY hlasi ked je pripojeny fotak cez USB k PC. To ti tu bude na figu, v klude odpoj. Aktualizuje sa len cez naformatovanu pamatovku. Drz sa bodov ako spisali chlapi nadomnou a za 5 miunut mas hotovo
Čítačku ani slot nemám - ťahám fotky z foťáku cez USB, takže som využil Čestmírov postup. A pomohli tie obrázky, lebo s angličtinou som na tom ako s s ruštinou (niečo rozumiem, ale používať ...). Hlavne, že to tam už je a ďakujem za ochotu.
marhat RK - mám záujem o inštaláciu FIRMWARE v2 do 60D - samozrejme zaplatím. Som od Topoľčian - prídem, ak nie si príliš dˇaleko.
marhat RK - mám záujem o inštaláciu FIRMWARE v2 do 60D - samozrejme zaplatím. Som od Topoľčian - prídem, ak nie si príliš dˇaleko.
60 D ma len verziu 1.1.1 Tam 2.0 verziu zo 7D nedostaneš http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_60d#DriversAndSoftware
Canon EOS 7D firmware v2?
[b]Canon EOS 7D firmware v2 – new features
Improved maximum burst for RAW images (up to 25)
In-camera RAW image editing
In-camera Image Rating
In-camera JPEG resizing
Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400)
Manual audio level adjustment in movie recording
GPS compatibility
File name customisation
Time zone settings
Faster scrolling of magnified images
Quick control screen during playback
http://www.canonrumors.com/2012/06/canon-eos-7d-firmware-v2-official/
[b]Canon EOS 7D firmware v2 – new features
Improved maximum burst for RAW images (up to 25)
In-camera RAW image editing
In-camera Image Rating
In-camera JPEG resizing
Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400)
Manual audio level adjustment in movie recording
GPS compatibility
File name customisation
Time zone settings
Faster scrolling of magnified images
Quick control screen during playback
http://www.canonrumors.com/2012/06/canon-eos-7d-firmware-v2-official/
Firmware v2 will roll out across the region from August 2012
Firmware v2 will roll out across the region from August 2012
http://www.canonrumors.com/2012/08/canon-eos-7d-firmware-2-0-available-for-download/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+canonrumors%2Frss+%28Canon+Rumors%29&utm_content=FaceBook
http://www.canonrumors.com/2012/08/canon-eos-7d-firmware-2-0-available-for-download/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+canonrumors%2Frss+%28Canon+Rumors%29&utm_content=FaceBook
1. Stiahnes firmware, rozbalis ho na na cistu pamatovu kartu.
2. Kartu vlozis do fotaku, zapnes.
3. Menu - Set-up 3 - Firmware Ver.
4. Tam niekde by si mal mat volbu update firmware
5. Potvrdis, pockas, fotis
Tam 2.0 verziu zo 7D nedostaneš
http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_60d#DriversAndSoftware
http://www.canon.sk/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_SLR/EOS_60D.aspx?DLtcmuri=tcm:127-937139&page=1&type=download
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa