Improved maximum burst for RAW images (up to 25) In-camera RAW image editing In-camera Image Rating In-camera JPEG resizing Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400) Manual audio level adjustment in movie recording GPS compatibility File name customisation Time zone settings Faster scrolling of magnified images Quick control screen during playback
Prosím Vás viete mi poradiť...pripájam sa cez kábel a neviem dostať ten súbor na kartu...v PC mi ukaže že som pripojená aj môžem otvoriť zložky,ale ako náhle chcem ten súbor rozbaliť na kartu tak mi neukáže kartu. Poradíte ako to na kartu dostať ...prosím
Prosím Vás viete mi poradiť...pripájam sa cez kábel a neviem dostať ten súbor na kartu...v PC mi ukaže že som pripojená aj môžem otvoriť zložky,ale ako náhle chcem ten súbor rozbaliť na kartu tak mi neukáže kartu. Poradíte ako to na kartu dostať ...prosím
Možno už som moc otravná,ale firmaware sa mi podarilo do foťáku dostať, ale keď som chcela skúsiť tú úpravu RAW alebo zmenšenie píše mi kompatibilní snímky pro výber nejsou dostupné...neviete prečo? Nie že by som to nejako chcela veľmi používať...no keď to tam mám mať tak nešch to aj funguje no nie
Možno už som moc otravná,ale firmaware sa mi podarilo do foťáku dostať, ale keď som chcela skúsiť tú úpravu RAW alebo zmenšenie píše mi kompatibilní snímky pro výber nejsou dostupné...neviete prečo? Nie že by som to nejako chcela veľmi používať...no keď to tam mám mať tak nešch to aj funguje no nie
Canon EOS 7D firmware v2?
[b]Canon EOS 7D firmware v2 – new features
Improved maximum burst for RAW images (up to 25)
In-camera RAW image editing
In-camera Image Rating
In-camera JPEG resizing
Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400)
Manual audio level adjustment in movie recording
GPS compatibility
File name customisation
Time zone settings
Faster scrolling of magnified images
Quick control screen during playback
http://www.canonrumors.com/2012/06/canon-eos-7d-firmware-v2-official/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom