Improved maximum burst for RAW images (up to 25) In-camera RAW image editing In-camera Image Rating In-camera JPEG resizing Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400) Manual audio level adjustment in movie recording GPS compatibility File name customisation Time zone settings Faster scrolling of magnified images Quick control screen during playback
2.0 nahodene, max. auto iso urcite potesi reporterov, upravu raw priamo vo fotaku berem ako zabijanie nudy pri prehliadke a editacii na lcd fotaku
Prevod RAW do JPG vo fotaku som uz viac krat pouzil, ked som chcel fotku priamo z terenu poslat cez mobil. Nemusel som sa znizovat k tomu aby som "fotil" mobilom. Fotky so telefonu som sice prenasal cez EyeFi kartu, co do 7D nevlozis, ale ak ma telefon funkciu USB OTG, da sa telefon a fotak spojit USB kablom. Samozrejme prevod priamo vo fotaku nema ani zdaleka take moznosti ako v plnohodnotnom RAW konvertore, ale vysledna fotka sa da este doladit nejakym photoshopom pre android priamo v telefone.
Prevod RAW do JPG vo fotaku som uz viac krat pouzil, ked som chcel fotku priamo z terenu poslat cez mobil. Nemusel som sa znizovat k tomu aby som "fotil" mobilom. Fotky so telefonu som sice prenasal cez EyeFi kartu, co do 7D nevlozis, ale ak ma telefon funkciu USB OTG, da sa telefon a fotak spojit USB kablom. Samozrejme prevod priamo vo fotaku nema ani zdaleka take moznosti ako v plnohodnotnom RAW konvertore, ale vysledna fotka sa da este doladit nejakym photoshopom pre android priamo v telefone.
tak otom pocujem prvýkrat... ked musis tak musis .. ochvilu budeme mat priamo vo fotáku photoshop a holograficky monitor
tak otom pocujem prvýkrat... ked musis tak musis .. ochvilu budeme mat priamo vo fotáku photoshop a holograficky monitor
Ja taku potrebu nepocitujem a radsej si fotky upravim na PC, ale obcas je niekto velmi nedockavy a chce co najrychlejsie fotku co som odfotil. V takych pripadoch im tu jedno fotku dam radsej hned ako by ma mali 2 tyzdne nahanat, kym sa ja dostanem k spracovaniu fotiek.
Zdravím mám taký problém ako Artpraktik ! Nakoľko nemám čítačku a tiež fotky s foťáku beriem pomocou USB A Čestmírovmu postupu nerozumiem kde nájdem tie screenshoty ? O.o Ako sa snažím ,tak sa snažím no sám asi na to neprídem Ako tam hodiť ten firmware bez čítačky pam. kariet ?
pocas akej doby pouzivania sa Ti to stalo, okamzite po "update" ?
Nainstaloval som ho v stvrtok a pocas piatku a soboty ked som fotil cely den zamrzol asi 10x okrem toho mi nechce zobrat v gripe na jednej strane baterku- vestko mam original aj baterku aj grip.
Nainstaloval som ho v stvrtok a pocas piatku a soboty ked som fotil cely den zamrzol asi 10x okrem toho mi nechce zobrat v gripe na jednej strane baterku- vestko mam original aj baterku aj grip.
no idem do terenu teraz, vecer sa ozvem, tiez mam grip zatial vsetko funguje,...
Canon EOS 7D firmware v2?
[b]Canon EOS 7D firmware v2 – new features
Improved maximum burst for RAW images (up to 25)
In-camera RAW image editing
In-camera Image Rating
In-camera JPEG resizing
Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400)
Manual audio level adjustment in movie recording
GPS compatibility
File name customisation
Time zone settings
Faster scrolling of magnified images
Quick control screen during playback
http://www.canonrumors.com/2012/06/canon-eos-7d-firmware-v2-official/
Nakoľko nemám čítačku a tiež fotky s foťáku beriem pomocou USB
A Čestmírovmu postupu nerozumiem kde nájdem tie screenshoty ? O.o
Ako sa snažím ,tak sa snažím no sám asi na to neprídem
Ako tam hodiť ten firmware bez čítačky pam. kariet ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa