Ahojte ephotáci, stavili sme sa s kamarátom o raňajky v McDonalde, podotýkam - riešili sme situáciu ktorý foták dosiahne lepšie obrazové výsledky v atelieri v rovnakých podmienkach, či 1DS MKII alebo 60D, čo si mýslíte?
Ahojte ephotáci, stavili sme sa s kamarátom o raňajky v McDonalde, podotýkam - riešili sme situáciu ktorý foták dosiahne lepšie obrazové výsledky v atelieri v rovnakých podmienkach, či 1DS MKII alebo 60D, čo si mýslíte?
Vyhlaste remizu a kupte mi bravcovy mcmuffin s vajcom a syrom.
to vyjde skoro rovnako, 60D bude na ISO 100/200 kuštik viacej šumieť, 1Ds bude mať lepšie farby a 60D trošku viacej detailov. +/- rovnako
Ahoj Karol, rovnaký fotograf, rovnaké podmienky, iné telá....
Všetko to je v rámci srandy a recesie... Čo si o tom ty myslíš?
Po pravde. Je mi to jedno. ATelierove fotenie zvladnu fotaky takmer rovnako. Na rozdiel od Jozefa si myslim, ze so 60D budu menej boliet ruky a cez EOS 1Ds sa bude lepsie pozerat cez hladacik. A este jeden rozdiel bude velky. S rovnakym objektivom pri rovnakom vyreze sceny sa bude fotit z dost odlisnych vzdialenosti.
McDonalds? Brrr. To radšej držkovú v staničnom bufete.
Mal som moznost porovnat 1Ds Mark III a 7D s rovnakym objektivom a rovnakymi svetelnymi podmienkami v studiu a rozdiel bol priepastny. Aspon z mojho pohladu. Neviem ako je na tom jeho predchodca ale 1Ds III je hlavne VYLADENY stroj, takze vystup mozes zvycajne rovno pouzit, co pri foteni amaterskymi alebo po novom semiprofi, poloprofi, takmerprofi, skoroprofi a moznoprofi hrackami bez uprav farebnosti a doostrovania zvycajne nepochodis..
aj jazda v sest rocnom bavoraku je pohodlnejsia a lepsia ako v najnovsej oktavii v rovnakej cene a pri identickych podmienkach, ale aky vyznam ma riesit to?
berme to exaktne - 1Ds MkII bude mať objektívne krajšejší pixel č.1.252.431 a pixel č.3.000.015 bude mať o 25% jasnejší než 60D a to už môžeme hovoriť o priepastnom rozdiele ktorý sa prejaví vo výstupoch a bohužiaľ bude nepríjemnou brzdou v kreatívnosti používateľov 60D !!!
Deti su dobre pokial sa hraju. Chlapci robite to dobre. No na dalsie battle by ste mohli podskocit a dat si este dalsi battle a to vo foteni. Ludia radi porovnavaju neporovnatelne, no vysledok je lahko porovnatelny.
Urcite to skuste. Mne este ten rocik chyba a rad by som si dal tiez taky battle s niekym kto uz roky foti.
mňa hlavne pobavilo,alebo skôr šokovalo ako vôbec niekto môže čoilen uvažovať nad porovnávaním FF a crop fotoaparátom. to sa vôbec ale anilen trochu nedá porovnávať ani za predpokladu použitia rovnakého skla!!!
Stávka 1DS MK2 vs 60D
Všetko to je v rámci srandy a recesie...
Čo si o tom ty myslíš?
Všetko to je v rámci srandy a recesie...
Čo si o tom ty myslíš?
aj jazda v sest rocnom bavoraku je pohodlnejsia a lepsia ako v najnovsej oktavii v rovnakej cene a pri identickych podmienkach, ale aky vyznam ma riesit to?
berme to exaktne - 1Ds MkII bude mať objektívne krajšejší pixel č.1.252.431 a pixel č.3.000.015 bude mať o 25% jasnejší než 60D a to už môžeme hovoriť o priepastnom rozdiele ktorý sa prejaví vo výstupoch a bohužiaľ bude nepríjemnou brzdou v kreatívnosti používateľov 60D !!!
Urcite to skuste. Mne este ten rocik chyba a rad by som si dal tiez taky battle s niekym kto uz roky foti.
Myslím že by ma mohli rovno uložiť do truhle
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa