Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

fotografovanie ako hobby

duchan
duchan 2008-11-03 12:32:31+01
Zdravim, Mam rad fotografiu a rozmyslam o prechode z kompaktu na vyssiu triedu. Koli praci a inym povinnostiam nemavam vela volneho casu a preto by ma zaujimalo ako sa stihate venovat tejto zalube (ty co su na tom podobne ako ja). V znacnej miere tu pisu ludia co sa fotografii venuju povedal by som denne, ale dufam, ze sa tu najde aj dost ludi co to bere skor ako relax. Dalej sa neviem rozhodnut ci miesto investovania do novej techniky nepojdem cestou bazaru. Fungujete takto niekto? Da sa na techniku z druhej ruky spolahnut alebo preferujete nove kusy?

calvero
2009-08-22 12:17:00+02
ludkovia, nestvite ma..som tu len kratko a je uz po dvanastej...sakra, nestihol som svoj standardny obed o pol12, vaazne sa tu docitavam kopec prijemnych postrehov a hoci aj len takeho ´blabolenia´..som total amater, total bez fotaku, ale dobre sa to cita, tusim v takmer akejkolvek teme sa da najst nieco zaujimave

Marcel Rebro
2009-08-22 12:22:10+02
príspevok od: calvero
ludkovia, nestvite ma..som tu len kratko a je uz po dvanastej...sakra, nestihol som svoj standardny obed o pol12, vaazne sa tu docitavam kopec prijemnych postrehov a hoci aj len takeho ´blabolenia´..som total amater, total bez fotaku, ale dobre sa to cita, tusim v takmer akejkolvek teme sa da najst nieco zaujimave
fotograf (krajinkar) vstava rano skoro pred vychodom slnka. potom si pospi, pozrie co nafotil, da si launch, spracuje, kavicka, vybrerie lkalitu na zajtrajsi den si a ide fotit hodinku pred zapadom slnka ;-)))

vitaj v kube !!!

calvero
2009-08-22 12:33:25+02
mrco, ty si krajinkach? vidim ta len pod vodou :-), teda z tej fotky, mozem si mrk tvoje fotky?

Buciak
2009-08-26 17:49:24+02
presne ja mám pocit, že v poslednej dobe pribúda kvalitnejších fotiek tu na ephoto, teda neviem z mojej amatérskej strany či môžem to čo sa mi páči hneď pokladať za kvalitu, ale pravdou je, že pred niekoľkými mesiacmi som sa musel preklikávať cez fotky pridané za uplynulý deň aby som našiel niečo čo by ma zaujalo..dnes je však situácia zo dňa na deň iná, otvorím si skoro každú druhú až tretiu snímku a zisťujem, že sú dobré...možno je to len môj klam a neodbornosť, ale vidí to tak aj niekto iný? hlavne čo sa týka vás adminov tohto webu..

Buciak
2009-08-26 17:51:43+02
sorry, to malo smerovať na Jula Kotusa...tak nic.. :)

NIKON D666
2009-09-28 09:14:33+02
Určite áno oplati sa mám ho tiež

Jeremy
2009-10-11 17:08:32+02
Tak som konecne rozhodnuty kupit novy objektiv :) uz aj peniazky su nasetrene. Nieje ich vela ale su...
Tak sa teraz rozhodujem medzi dvoma sklami.
Tamron 18 - 200 F/3.6-6.3 alebo ten vyssie spominany
Nikkor 35mm F/1.8

Ja viem zalezi od toho co chcem fotit. Ale myslim ze casom vo vybave tej mojej amaterskej budem potrebovat obe skla. Len teraz co skor. Co myslite co skor vyuzijem. Teraz mam iba setak k D40 nikonu

sksk8
2010-03-13 13:45:52+01
príspevok od: Slavo Jancisin
Fotenie ako hobby mám aj ja. A pomly s tým začínajú žiť aj u mňa v práci ... (volajú ma fotiť menšie rodinné oslavy, firemné akcie, ...) dnes (hoci oneskorene) mi kúpili k narodeninám knihu ´Mistrovství práce se světlem´ ...
Rodinu neochudobňujem, manželka má na deti kameru a ja foťák ...
A k tým peniazom asi toľko ... Peniaze a hnoj majú spoločné to, že úžitok z nich je len vtedy, keď sa rozhadzujú ...
kraasne si to povedal o tych peniazoch....v dnesnej ,,modernej,, dobe sa vsetko toci iba okolo penazi:(

Strana 5 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()