nechcelo by sa par fotografou stretnut?
zacvakali by sme si porozpravali a pokecali niekto by sa naucil nieco nove a tak.
ale chcel by som aby tam bolo viac ludi min 5
tak co?
O tom to predsa hlavne je :-) neboj, urcite poradime :-) som skor za tu prirodu. . . street je tak pre dvoch- troch maximalne. . . . fakt by sme iba ludi vyplasili z mesta. :-)
Som aj za ten Devin. . . a co takto ist na kolibu?. . . inak bude asi aj snezit :-)
Tak kludne aj koliba, mne je jedno. Devin mam dost brutalne prechodeny kedze som donedavna byval v devinskej, ale to som este nemal taky gear ako teraz, takze ani tam by som sa nenudil.
Bol som na Železnej 30.12. mrzlo a bola hmla. Okrem pár detailov a blázna čo ťahal decko na sánkach krížom cez jazero, ktoré bolo pri výpusti trošku rozmrznuté, v podstate nebolo čo fotiť ... okrem kôz v ohrade pri bufetoch... hmla je potvora.
No ja mam na hmlu len pozitivny nazor :-). . . aj ked ak bude vsetko biele a bude este aj hmla. . .hmm, to asi nebude mod dobre. . . ale na jesen, hotova parada :-)
Takto bolo na Devinskej Kobyle vcera :-)
http://www.vivo.sk/photos/120318/Zima-2009
Tolko snehu? parada... kludne by som isiel aj tam.... Dost dlho riesime kam to nakoniec pojdeme, musime mat na pamati ze to nieje posledne stretko co mame :) Teraz pojdeme napr. na tu Devinsku kobylu a nabuduce na Kolibu, Devin, Zeleznu atd... Myslim ze je najvyssi cas sa rozhodnut.. Mam pochodeny devin, samberg, ale priznam sa ze hore na Kobyle som este nebol... Preto by som sa tam rad vybral.. Ja hlasujem za KOBYLU !!! :) Vyjadrite sa vsetci ostatny, spocitame hlasy a konecne budeme mat miesto stretnutia.. Prijemny den...
fotograficke stretko
Len ja neviem fotit takto ako ,,kraninu,, potom mi poradite? :)
Som aj za ten Devin. . . a co takto ist na kolibu?. . . inak bude asi aj snezit :-)
Takto bolo na Devinskej Kobyle vcera :-)
http://www.vivo.sk/photos/120318/Zima-2009
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa