nechcelo by sa par fotografou stretnut?
zacvakali by sme si porozpravali a pokecali niekto by sa naucil nieco nove a tak.
ale chcel by som aby tam bolo viac ludi min 5
tak co?
Dnes sme boli pozriet Inovec :-) je to vo vyske 1042 mnm a je to vychodne od Noveho Mesta nad vahom. . . bolo genialne pocasie dnes, hore je uz sneh a ta neskutocne modra obloha nam dych vyrazala :-))) a to sme tam isli okolo 8mej rano a pred chvilkou som dorazil domov. . . takze cely den a bolo tam v priemere -10 st. . . baterka zdochla az na zaver, ale dal som ju na chvilku zohriat a este sa dalo s nou fotit :-))) takze pochybujem ze sa nam zajtra niekomu stane, ze mu skolabuje Baterka :-)))
jednoznacne som za tu Devinsku Kobylu. . . od tej 13tej kym sa stretneme vsetci, az do zapadu slnka tam mozme byt. . . odtial je zapad slnka vyborne vidiet :-)
a co zajtra?. . . myslel som ze sa na Vive daco dohodne uz, ale ako pozeram. . .nikto nic. . . tak uvidime. .. dufam ze zajtra nebudem mat svalovku z dnesneho dna :-)
Fotka je v čudu, takže nemám viac kde pátrať. Navyše bola dosť malá na to, aby sa to dalo nejako hlbšie analyzovať, či to nie je len nejaká atrapa. A už vôbec sa tak nevyznám v zbraniach, aby som na takej fotke vedel rozlíšiť MP5 od nejakého iného modelu :-)
No tak neviem ako ste sa dohodli na dnes (nedelu) ale ja sa pridavam k tej utorkovej akcii. V pondelok vecer alebo v utorok doobedu snad este napiseme presne suradnice ze kde a kedy sa teda stretavame. Iste je, ze sa ide :D
fotograficke stretko
jednoznacne som za tu Devinsku Kobylu. . . od tej 13tej kym sa stretneme vsetci, az do zapadu slnka tam mozme byt. . . odtial je zapad slnka vyborne vidiet :-)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1422&action2=showComment&commentId=17700&page=0#comments17700
alebo kde sa stretneme? podla mna by sme sa mohli stretnut v meste
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1422&action2=showComment&commentId=17700&page=0#comments17700
kua ty meníš užívateľske fotky jak ja ponožky
slnko svieti, voda laka, idem robit lyzovaka !!!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa