nechcelo by sa par fotografou stretnut?
zacvakali by sme si porozpravali a pokecali niekto by sa naucil nieco nove a tak.
ale chcel by som aby tam bolo viac ludi min 5
tak co?
protizakonne je vlastnit pusku, zbran, ktora striela davkami, to mas pravdu. no da sa kupit napr samopal Sa-58, ktory musi byt upraveny na strelbu len po jednom naboji. Ale ak tam pridas ten spravny jazycek ;)
imho, po kazdom vystrelenom naboji sa samopal nabije, a ak mas rychle prsty, je z toho prvotriedny samopal :)
no o tom by ti urcite vedel rozpravat sam Mrco, ja strielam len co musim, 4x do roka :)
a priznam sa, samopal mi ide lepsie ako pistol. s pistolou som trafil akurat tabulku pod tercom c poradovym cislom terca :)
to bola sranda, pre ostatnych, nie pre mna :((
ale kombat strelba mi ide, mam najrychlejsi prst :) dolezite ako trafit nepriatela je ho odstrasit
pocitacove hry su navykove a nerealne. nieco ako ´dalsi zivot´ resp. ´health pack´ v reali neexistuje. su zname pripady, ked dieta smrtelne zranilo ine v domneni ze je to ako v hre ... MP5 je fakt super CQC nastroj. a v prevedeni SD (s integrovanym tlmicom) ma spravanie pri strelbe ako malorazka. strelba (takmer z hocicoho) sa da (za istych podmienok) zariadit
OT : nie, nie je to (za istych podmienok) protizakonne. ale mas pravdu, nie je ro bezne. co sa tyka pritupu osob pod 21 rokov k zbraniam ... zalezi na pristupe a (lokalnej) legislative. prilozene foto je z Las Vegas ;-)
OT : nie, nie je to (za istych podmienok) protizakonne. ale mas pravdu, nie je ro bezne. co sa tyka pritupu osob pod 21 rokov k zbraniam ... zalezi na pristupe a (lokalnej) legislative. prilozene foto je z Las Vegas ;-)
hovoril som o slovenskych zakonoch :) nie o zakonoch v teroristickej krajine :)
akoze sorry, ale o com sa to tu bavite? najprv si dohadujete stretko, kvoli tomu to bolo zalozene a teraz tu zbrane a zakony a blbosti rozoberate? ty kokos, uz sa ani len v tomto blbom vlakne nevyznam. Idem sa radsej na druhy server kuknut, snad tam viacej info ohladne zajtrajsku dostanem.
slečna odpadlik, vystihla si presne pojem demokracia a sloboda :-)
mrco, ak chceš, dajme súkromnú, môžme pokecát viac o anti pacifistických veciach :-)
5a, ale preco sa divis?. . . ved si na ephoto . . . . tu je to uz zauzivane takyto sprepacenim bordel :-D
A vidim ze si tu niekto riadne myli pojmy. . . demokracia a sloboda je o uplne niecom inom. . . zahadzte tu to vlakno uplne OT, aby sa tu v tom nik nevyznal ako v 80 % ostatnych vlakien :-)
to asi nepojde. ten chalan na fotke (s M16 v ´civilnej´ razi 9para) je totiz moj syn a ako sam o sebe tvrdi je ´pacifista a vegetarian´ ... a ja ho predsa nemozem sklamat ;-}
fotograficke stretko
dalsie stretko ale absolvujeme spolocne, a ako krasne nam snezi
imho, po kazdom vystrelenom naboji sa samopal nabije, a ak mas rychle prsty, je z toho prvotriedny samopal :)
a priznam sa, samopal mi ide lepsie ako pistol. s pistolou som trafil akurat tabulku pod tercom c poradovym cislom terca :)
to bola sranda, pre ostatnych, nie pre mna :((
ale kombat strelba mi ide, mam najrychlejsi prst :) dolezite ako trafit nepriatela je ho odstrasit
mrco, ak chceš, dajme súkromnú, môžme pokecát viac o anti pacifistických veciach :-)
6.1.2009 (utorok)
11:00
Hodžovo námestie
pojdeme na Kobylu
JE TO PEVNE ;)
A vidim ze si tu niekto riadne myli pojmy. . . demokracia a sloboda je o uplne niecom inom. . . zahadzte tu to vlakno uplne OT, aby sa tu v tom nik nevyznal ako v 80 % ostatnych vlakien :-)
Tesim sa na zajtra :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa