nechcelo by sa par fotografou stretnut?
zacvakali by sme si porozpravali a pokecali niekto by sa naucil nieco nove a tak.
ale chcel by som aby tam bolo viac ludi min 5
tak co?
A moj mladsi syn tvrdi ze ´ticha kosa´ je lepsia ako hocijaka Dumovica (ci co je teraz v mode) v PCcku alebo na Plejstejsne. A to je asi dovod preco doma ziadne hry nemame ;-)
A moj mladsi syn tvrdi ze ´ticha kosa´ je lepsia ako hocijaka Dumovica (ci co je teraz v mode) v PCcku alebo na Plejstejsne. A to je asi dovod preco doma ziadne hry nemame ;-)
vzdy, ked hravam akcne hry, a je v moznosti pouzit tu tichu kosu (mame na mysli sipove zbrane dufam) tak nic ine ani nepouzivam.
a este chutovka, ostrelovacka :)
teraz som s jurom92 pisal na Vive, ze na SAVke by sme sa mohli stretnut :-))) ale tak moze byt aj to Hodzove nam. :-)))) s tym casom neviem. . . spomenula sa 13ta hodina. . . teraz pises zas 11. . . tak to treba dako upresnit a dohodnut rovnaky cas. . . ja som na Vive pisal ze by bolo dobre okolo 13:00 byt uz v Dubravke :-)
Takže na rovinu , bolo by dobré byť na kobyle o 13.00 takže kto ide autom sa ho to netýka stým sa možme prípadne dohodnúť že sa stretneme v dubravke a odtial pojdeme na kobylu , tí čo idú MHD tak o 11.00 na hodzovom.
sorry ze vam sem pisem mimo temy :) ale ajtak...
myslis ze je to vyhoda? podla mna hry menej ublizia :))) inak mp5ku milujem.. a tiez by som si rad niekedy zastrielal nazivo :(
OT: Nie je nahodou protizakonne vlastnit samopal, resp. cokolvek co vie strielat po davkach?:) A navyse tiez nie je imho koser davat zbran do ruky osobam mladsim ako 21 rokov bez platneho zbrojneho preukazu :)
fotograficke stretko
a este chutovka, ostrelovacka :)
Cas: 13:00
Kam: Devínska Kobyla
Takže takto to bude? .....a ešte kde sa stretávame dajme tomu že v meste by sme sa mali
11:00
Hodžovo námestie
pojdeme na Kobylu
ak niekomu cas nevyhovuje skusime pozmenit ;)
cas som zmenil preto lebo juro ties hovoril ze to je neskoro o tej 13:00
tak co 11:00 alebo 12:00 ?
11:00
Hodžovo námestie
pojdeme na Kobylu
JE TO PEVNE ;)
myslis ze je to vyhoda? podla mna hry menej ublizia :))) inak mp5ku milujem.. a tiez by som si rad niekedy zastrielal nazivo :(
a k teme, kanady uz naboxovane a pripravene :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa