si robis srandu nie ? momentalne 5 riadkov pod tymto sa rozobera ten isty objektiv so svetelnostou 2,8 a v tom vlakne je x-krat spomenuta aj f/4 verzia s IS ci bez neho.....a aj ked nie v nom tak asi 149x to tu bolo uz riesene...takze hladaj hladaj a este raz hladaj....inak..o chvilku asi mozes ocakavat jeden pekny obrazok oviec od jevelina....a myslim ze celkom zasluzene :-)
prave rozmyslam ze ten moj predam...nejak ho nepouzivam a nekce sa mi ho vlacit...a tak...je to skor objektiv na stativ podla mna ako na fotenie z ruky...
prave rozmyslam ze ten moj predam...nejak ho nepouzivam a nekce sa mi ho vlacit...a tak...je to skor objektiv na stativ podla mna ako na fotenie z ruky...
to mas pravdu...bez IS je na 90-95% len na stativ...ale i s IS vacsinou fotim zo stativu, aj ked sa parkrat stalo, ze som ho nemal a prave IS pomohol...
to mas pravdu...bez IS je na 90-95% len na stativ...ale i s IS vacsinou fotim zo stativu, aj ked sa parkrat stalo, ze som ho nemal a prave IS pomohol...
Blbost. Zalezi co fotis. Ja nim fotim tak 90-95% bez stativu. ^^
Blbost. Zalezi co fotis. Ja nim fotim tak 90-95% bez stativu. ^^
teraz si spatne precitaj, co si vlastne napisal...bud su moje slova blbost alebo nie su a zalezi, co fotim...lebo spojit to do jednej vety je nezmysel...
teraz si spatne precitaj, co si vlastne napisal...bud su moje slova blbost alebo nie su a zalezi, co fotim...lebo spojit to do jednej vety je nezmysel...
No.. nie je. :]
Tvoje prehlasenie bolo vseobecne, ja som hovoril o sebe. Blbost je povedat vo vseobecnosti, ze je len na stativ.
dobre chlapci, mate pevne ruky ako skala...take som mal aj ja, ked som bol mlady, pekny a robil som radioamaterstvo...kreslil som plosaciky volnou rukou a kazdy si myslel, ze su robene podla pravitka alebo fotocestou...no teraz bez IS dlhy koniec neudrzim, aj pohar sa mi v ruke trasie...neviem, ci to bude tym, ze pijem malo alebo vela...mlieka :o)))
no pridam sa aj ja..kedze som sklicko vlastnil..1/200 udrzis v poho..ale ked das prioritu clony na f4 ti da 1/60 a to je tazko z ruky teda mne bolo,preto som ho vratil :o)..a hlavne nezabudat na to ze v baleni neni nozicka na stativ treba ju dokupit.=100eur..takze kupu zvaz ,ked trocha posetris 2.8 bude lepsia volba ..ale rozhodnut sa musis sama.skus najs niekoho v galerii kto byva blizo teba a vlastni ho ,,poziadaj o stretnutie,,ochotnych ludi je tu vela,date rande skusis slklo pokecate otechnike a hned budes mat jasnesie co a ako ;o)
no pridam sa aj ja..kedze som sklicko vlastnil..1/200 udrzis v poho..ale ked das prioritu clony na f4 ti da 1/60 a to je tazko z ruky teda mne bolo,preto som ho vratil :o)..a hlavne nezabudat na to ze v baleni neni nozicka na stativ treba ju dokupit.=100eur..takze kupu zvaz ,ked trocha posetris 2.8 bude lepsia volba ..ale rozhodnut sa musis sama.skus najs niekoho v galerii kto byva blizo teba a vlastni ho ,,poziadaj o stretnutie,,ochotnych ludi je tu vela,date rande skusis slklo pokecate otechnike a hned budes mat jasnesie co a ako ;o)
je ta nozicka naozaj nutna? ten objektiv nie je az tak strasne tazky, aj ked je povedzme vcelku dlhy...
inak uvazujem o nom aj ja a som v rozhodovacom pekle medzi nekompromisnou kvalitu 70-200 f4 a uzitocnostou 70-300 IS :(
original stativova objimka stoji 100-120€...ale k comu je dobra taka draha? kvoli znacke?! ja mam z tvrdeho plastu neoriginal cez ebay z Hong-Kongu za 15-17€ aj s dopravou...plani svoju funkciu dokonale za zlomok ceny originalu...
Canon EF 70-200mm 4L USM
Tvoje prehlasenie bolo vseobecne, ja som hovoril o sebe. Blbost je povedat vo vseobecnosti, ze je len na stativ.
Ak by sa ti stale nezdalo, tak mam aj plne rozlisenie.
A inak ani 1/200 nie je vobec problem ked si dosvecujem bleskom (co robim velmi casto).
(http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=43839)
inak uvazujem o nom aj ja a som v rozhodovacom pekle medzi nekompromisnou kvalitu 70-200 f4 a uzitocnostou 70-300 IS :(
Ale nozicka za 100e? To je nejaky joke nie?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa