Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Ako je to s mpx ?

Robco
Robco 2009-05-26 11:43:01+02
Znamena nastavenie megapixlov na maximum v zrkadlovke kvalitnajsiu fotku, alebo viac mpx je dobrych akurat na orezavanie?Mam nastavenych 6mpx a canon 450 mi dovoluje 12. Je rozdiel v kvalite napr. pri tlaci formatu A4 s 6mpx alebo 12mpx?Cital som viac clankov a bolo tam viac nazorov. Dakujem za kazdu radu.

conan7
2009-09-24 21:38:08+02
príspevok od: Strhak
tak tak, presne ako píšeš. Jasné je tam pomaly každý deň nová fotka. Rozoznáš ju bohovsky ľahko buť podla fotky samotnej alebo podľa názvu fotografie, no des, za tú dobu sa nič nezlepšilo a idú svojou cestou. Tou zahraničnou ;-)))
Akurát to som chcel písať, že videl si tie názvy????? luxus, móda OMFG!!! a kto si dovolí niečo napísať trochu kriticky tam sa stretne Minimálne s ignoráciou, akože to je sila :D

Strhak
2009-09-24 21:41:26+02
príspevok od: maTTo_corp
si to zaklincoval teraz :D:D:D::DD:D:D
a mám dobrú náladu, zas bolo dobre v práci ;-))) Zajtra je piatok a možno sa pôjdem výnimočne večer na....ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, aj keď neviem či je to dosť profi :-DDD

Strhak
2009-09-24 21:44:44+02
príspevok od: conan7
Akurát to som chcel písať, že videl si tie názvy????? luxus, móda OMFG!!! a kto si dovolí niečo napísať trochu kriticky tam sa stretne Minimálne s ignoráciou, akože to je sila :D
to už nieje môj problém, ja ich neriešim. Aj tak sa mi nepáči ich tvorba a pre mňa je nič nehovoriaca. Proste slabá a bez dákeho nápadu, proste Bravo DE ;-)

maTTo_corp
2009-09-24 21:46:34+02
a mám dobrú náladu, zas bolo dobre v práci ;-))) Zajtra je piatok a možno sa pôjdem výnimočne večer na....ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, aj keď neviem či je to dosť profi :-DDD
to sa teším s tebou...:) aj u mne dobrý...sobotu možno aj niečo pofotím, už mám v hlave presne čo to bude tak snáď mi vyjde aj realizácia...:) ...treba mať dobrú náladu, my profi nikdy nebudeme ale tešiť sa stále máme z čoho :) a ja UŽ CHCEM STRETKO EPHOTA!!!! :)))))

conan7
2009-09-24 21:47:56+02
to už nieje môj problém, ja ich neriešim. Aj tak sa mi nepáči ich tvorba a pre mňa je nič nehovoriaca. Proste slabá a bez dákeho nápadu, proste Bravo DE ;-)
veď jasné...ale sme si trocha zaspomínali teraz :D

Strhak
2009-09-24 21:53:17+02
to sa teším s tebou...:) aj u mne dobrý...sobotu možno aj niečo pofotím, už mám v hlave presne čo to bude tak snáď mi vyjde aj realizácia...:) ...treba mať dobrú náladu, my profi nikdy nebudeme ale tešiť sa stále máme z čoho :) a ja UŽ CHCEM STRETKO EPHOTA!!!! :)))))
poopravím ťa, vy možno nikdy nebudete profi, ja som, len už trochu iným smerom ;-) Skoro som zabudol, možno pôjdem zas triezvy spať v ten piatok, veď mi máme myslím tento víkend ten foto maratón v BB (aspoň myslím). No na stretko sa aj ja teším, aj vďaka nemu mám komplet október obsadený a už sa mi tam nič nezmestí. Samá akcia ;-)))

Strhak
2009-09-24 21:54:39+02
príspevok od: conan7
veď jasné...ale sme si trocha zaspomínali teraz :D
tak tak, aspoň sme sa uistili že zatiaľ na nás nelezie skleróza multiplex :-DDD

maTTo_corp
2009-09-24 21:57:44+02
poopravím ťa, vy možno nikdy nebudete profi, ja som, len už trochu iným smerom ;-) Skoro som zabudol, možno pôjdem zas triezvy spať v ten piatok, veď mi máme myslím tento víkend ten foto maratón v BB (aspoň myslím). No na stretko sa aj ja teším, aj vďaka nemu mám komplet október obsadený a už sa mi tam nič nezmestí. Samá akcia ;-)))
niesi profi a hotttttovo!:D lebo nie si...lebo sa nerozumieš..tak..:D v zahraničí holt by si sa neuchytil..:D

ale to stretko je ozaj fajn...:) konečne vypadnem niekam preč a vidím to na veľmi podarenú akciu z môjho pohľadu s legendami tohoto fóra..:))) už aj ja sa tu cítim celkom komfortne, zabýval som sa a páči sa mi tu ale chýba tomu osobný kontakt..:)...len Milan Bališ mi tam bude chýbať hoho ;DDD

2009-09-24 22:03:36+02
kto ti je legenda...ucho :o)) ak sa podari to, co je v plane, tak sa je na co tesit...

maTTo_corp
2009-09-24 22:05:19+02
príspevok od:
kto ti je legenda...ucho :o)) ak sa podari to, co je v plane, tak sa je na co tesit...
noo možno je legenda mooc silné slovo uznávam...:) ale mám tu zopár obľúbencov....tak bude fajn s nimi pokecať naživo....to platí aj pre teba btw ;)

Strhak
2009-09-24 22:06:00+02
niesi profi a hotttttovo!:D lebo nie si...lebo sa nerozumieš..tak..:D v zahraničí holt by si sa neuchytil..:D

ale to stretko je ozaj fajn...:) konečne vypadnem niekam preč a vidím to na veľmi podarenú akciu z môjho pohľadu s legendami tohoto fóra..:))) už aj ja sa tu cítim celkom komfortne, zabýval som sa a páči sa mi tu ale chýba tomu osobný kontakt..:)...len Milan Bališ mi tam bude chýbať hoho ;DDD
vlastne máš pravdu, veď ja len v práci prichádzam do kontaktu s profi technikou ;-))) Doma mám len tú v kýbli a možno ju zajtra vezmem aj do práce. No jo stretko je super, na to čakám už netrpezlivo od konca toho minulého a uvidíme kto všetko príde. Mne osobne by nevadili ani tie dve profíčky ;-)

Strhak
2009-09-24 22:07:31+02
noo možno je legenda mooc silné slovo uznávam...:) ale mám tu zopár obľúbencov....tak bude fajn s nimi pokecať naživo....to platí aj pre teba btw ;)
takto sa podlizovať grankovy, no veď počkaj, budeš hrnce za trest umývať ;-DDD

maTTo_corp
2009-09-24 22:08:24+02
vlastne máš pravdu, veď ja len v práci prichádzam do kontaktu s profi technikou ;-))) Doma mám len tú v kýbli a možno ju zajtra vezmem aj do práce. No jo stretko je super, na to čakám už netrpezlivo od konca toho minulého a uvidíme kto všetko príde. Mne osobne by nevadili ani tie dve profíčky ;-)
možno by radikálne prehodnotili názor na podstatu svojho bytia :D

maTTo_corp
2009-09-24 22:09:41+02
ale nie chlapi nevysvetľujte si to zle :D:D nepodlizujem sa....ale klamať nebudem ...myslím, že nebyť niektorých ľudí (a tentokrát pre istotu nebudem menovať:D:D:D) stálo by to tu s prepáčením za hovno...:)

Strhak
2009-09-24 22:10:58+02
možno by radikálne prehodnotili názor na podstatu svojho bytia :D
pochybujem, s takým egom by nás tam všetkých preškolili ;-)))

2009-09-24 22:11:51+02
z toho sa uz nevykrutis :o))

2009-09-24 22:12:39+02
tam je restika a umyvacka riadu :o))

2009-09-24 22:13:40+02
ale nie chlapi nevysvetľujte si to zle :D:D nepodlizujem sa....ale klamať nebudem ...myslím, že nebyť niektorých ľudí (a tentokrát pre istotu nebudem menovať:D:D:D) stálo by to tu s prepáčením za hovno...:)
nesuhlasim...fotky sa pridavaju, clanky su kvalitne, takze je to fajn aj tak...

Strhak
2009-09-24 22:13:55+02
tak je na tom niečo pravdy, žiaľ a je to škoda aj pre tento portál že odišlo s neho pár skvelých ľudí a už to fórum začína byť pomaly a isto mŕtve. Čo už treba sa s tým zmieriť :-(

Strhak
2009-09-24 22:16:57+02
príspevok od:
tam je restika a umyvacka riadu :o))
ale Dodov guláš tam nespravíme ;-) Umývačku riadu milujem, fantastická vec

Strana 3 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()