Zdravim Vas, chcel by som sa opytat ludi, ktori maju skusenosti s fotenim svadieb. Ci by nemohli poradit nejake rady, napady na fotenie aby to dopadlo dobre:) Naskytla sa mi moznost fotit svadbu, kedze to bude moja prva mam z toho trochu obavy. Co najviac fotit? Ktoru situaciu? Ako sa pohybovat napr po kostole aby som nevzbudzoval velku pozornost, ci mam bliskat stale.. atd atd
dakujem pekne
neber to tak hrozne...to ťa ozaj ten idiot tak vytočil?....srať na neho ....prosím ťa je to debil čo fakt nestojí za to aby si si na ňom žral nervy...:)
neber to tak hrozne...to ťa ozaj ten idiot tak vytočil?....srať na neho ....prosím ťa je to debil čo fakt nestojí za to aby si si na ňom žral nervy...:)
teba co hneva kamarat?
Ultra_TXF je mi silno jedno ako si dnes nasrany.
Slavo nechajme to, zo svojej prvej svadby sem urcite supnem foto (ak nejaka bude), ak sa bude lubit zaplatia ak sa nebude nezaplatia, je to take tazke pochopit?
nemyslel som tým teba....Ultra_TXF písal, že je nasraný z inej debaty.....mal som na mysli tú debatu...písal som to jemu on vie na čo myslím...ty nie....tak sa v tom nehľadaj nebolo to tebe...
kokos, jak mi je super, ked mam cele ephoto v pecku :-D
obcas sa sem pridem z chuti zasmiat, ale inak je to tu cim dalej, tym viac azetovejsie...
Vidim, ze si tu obcas, posledny prispevok 01:34 a zasa si ´zeleny´:DDD Neber to tak tragicky, niekto sa len proste potrebuje vyrozpravat alebo inak prejavit.
mam automaticke prihlasovanie a kartu s knihou Helmut Newton: Sumo zobrazenu na jednej karte, aby som nezabudol, ze si ju chcem kupit :-D
cakam, kym mi nabehnu keshe na ucet ;-) :-D
no ja odpoviem rad
svadba dopadla vyborne, nad moje ocakavania..
ked som dosiel v svadobny den na miesto, zistil som ze tam je aj kameraman ktory ma po ruke aj fotak, teda sme sa dohodli ze mi ho pozicia a budem fotit, tak som mal dva fotaky.. moj s 50tkou obj, on mal sice len setak na tele ale aj s tym sa dalo.. dolezite je aby ste vedeli ze mladomanzelia si boli toho vedomi ze fotky nebudu mega extra profesionalne, chceli len mat zachytene vsetko co sa deje:) fotky boli myslim primerane honoraru, teda spokojni boli aj oni nakoniec..
na svadbe som dostal dalsie tri ponuky na fotenie svadby ktore som prijal, dovod ze vybrali mna bol aj ten ze nechcu alebo nemozu si dovolit profi fotografa ktory berie velke peniaze za to
par ludi ma tu hned odsudzovalo dokonca zosmiesnovalo ze s cim som sa odvazil ist na svadbu, ale chcel by som vidiet ako ti ludia zacinali.. az sa tu bojim niekedy nieco opytat lebo obycajne to skonci tak ako skonci, zomiesnenie a podobne...
preco hovoris, ze by si rad videl ako ti ludia zacinali? Snad nikto okrem teba nezacinal tak, ze isiel rovno na svadbu s pevnou 50kou. Tak dobre, nemam fotak, idem odfotit prvu svadbu, snad mi niekto nejaky pozicia lebo nejako zacat musim
preco hovoris, ze by si rad videl ako ti ludia zacinali? Snad nikto okrem teba nezacinal tak, ze isiel rovno na svadbu s pevnou 50kou. Tak dobre, nemam fotak, idem odfotit prvu svadbu, snad mi niekto nejaky pozicia lebo nejako zacat musim
tym druhym som aj tak fotil len v kostole, potom som si vystacil s 50tkou
a tak kazdy zacal nejako inak.. je to individualne, niekto ma viac odvahy, niekto menej, niekto lepsiu vybavu atd atd
Prva svadba
Ultra_TXF je mi silno jedno ako si dnes nasrany.
Slavo nechajme to, zo svojej prvej svadby sem urcite supnem foto (ak nejaka bude), ak sa bude lubit zaplatia ak sa nebude nezaplatia, je to take tazke pochopit?
obcas sa sem pridem z chuti zasmiat, ale inak je to tu cim dalej, tym viac azetovejsie...
cakam, kym mi nabehnu keshe na ucet ;-) :-D
svadba dopadla vyborne, nad moje ocakavania..
ked som dosiel v svadobny den na miesto, zistil som ze tam je aj kameraman ktory ma po ruke aj fotak, teda sme sa dohodli ze mi ho pozicia a budem fotit, tak som mal dva fotaky.. moj s 50tkou obj, on mal sice len setak na tele ale aj s tym sa dalo.. dolezite je aby ste vedeli ze mladomanzelia si boli toho vedomi ze fotky nebudu mega extra profesionalne, chceli len mat zachytene vsetko co sa deje:) fotky boli myslim primerane honoraru, teda spokojni boli aj oni nakoniec..
na svadbe som dostal dalsie tri ponuky na fotenie svadby ktore som prijal, dovod ze vybrali mna bol aj ten ze nechcu alebo nemozu si dovolit profi fotografa ktory berie velke peniaze za to
par ludi ma tu hned odsudzovalo dokonca zosmiesnovalo ze s cim som sa odvazil ist na svadbu, ale chcel by som vidiet ako ti ludia zacinali.. az sa tu bojim niekedy nieco opytat lebo obycajne to skonci tak ako skonci, zomiesnenie a podobne...
a tak kazdy zacal nejako inak.. je to individualne, niekto ma viac odvahy, niekto menej, niekto lepsiu vybavu atd atd
fotil som celu svadbu od zaciatku do konca..
a ved naco to budeme riesit? stalo sa, prezil som to..kym budu tie dalsie svadby dokupim aspon jeden objektiv teda to bude uz aspon o nieco ine..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa