Dobry den,
mam v plane kupit softbox na syst.blesk, mam jeden vyhliadnuty, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s nim a podobne. Fotim prevazne v exterieri.
A ako to riesit s odpalovanim? Cital som rozne clanky o infra odpalovacoch, len to by ma zaujimalo ci v tom pripade odpalim blesk aj ked nebude mat priamy kontakt s bleskom, (napr soft s bleskom otocene oproti mne, za modelkou)
Samozrejme naj je radiove, ale financie ma tlacia.
Pridavam link:
http://www.fotovideoshop.sk/shop/action/productdetail/oc/2856.xhtml
Na viacerych videach som videl ze im z bleskov trcala krabicka z boku kde su baterky ale v prislusenstve som to zatial nikde nevidel. Nevies o tom nieco?
podla mna im tam visi radiovy odpalovac. ja som zistil, ze je lepsie ho pripojit kablikom na sb-900 a potom blesk lepsie drzi na tych sankach za softboxom. Ci ty mslis tu vypuklinu na SB-800?
jo tu vypuklinu akoby tam mali namiesto baterii nieco ine strcene. Je to tam na pevno nevysi to ako radio.
myslim, ze sb-800 to ma v baleni. Sa to nasuva na ten otvor, videl som to na jednom vidu. Skus pozret na youtube sb-800 unboxing. Ci tam ide piata baterka alebo aky slak to uz neviem
myslim, ze sb-800 to ma v baleni. Sa to nasuva na ten otvor, videl som to na jednom vidu. Skus pozret na youtube sb-800 unboxing. Ci tam ide piata baterka alebo aky slak to uz neviem
Jo je to ako hovoris. Teraz som kukol to video na youtube a tam to bolo jasne,
keby som si mohol vybrat dalsi darcek, tak by som chcel svetelny zakladak. Uz aj lutujem, ci som nemal kupit miesto 16-85 radsej 17-55 2,8 z inzeratu. Potom je moznost 35 DX, ale uz by som ho nemal ani kam dat ani by sa mi nechcelo ho menit
keby som si mohol vybrat dalsi darcek, tak by som chcel svetelny zakladak. Uz aj lutujem, ci som nemal kupit miesto 16-85 radsej 17-55 2,8 z inzeratu. Potom je moznost 35 DX, ale uz by som ho nemal ani kam dat ani by sa mi nechcelo ho menit
No 2,8ckove zoomy Nikon umiii. :-)
12 rokov som fotil na plastovy sudok Nikkor 28-80 a ked som presiel na aktualnu zostavu bol to sok.
lenze ja niesom solventny ako ty :-) Ja len lutujem, ze som nezil v trochu skorsej dobe. Naskrabal by som na zrkadlovku, boli by sme 5ti v Trnave, kazdy by sa otacal po mne ze co to mam a ziaden technicky pokrok a hlavne ziadne ephoto by ma nedonutilo nic kupovat :-(
Softbox na systemovy blesk
Napr.: http://www.bhphotovideo.com/c/product/498738-REG/Canon_1947B001_Compact_Battery_Pack_CP_E4.html
No minimalne fotak mas iny, dokonca 2 a to nehovori o kope objektivov. :-)
Pri kolkatich bleskoch sa chces zastavit?
12 rokov som fotil na plastovy sudok Nikkor 28-80 a ked som presiel na aktualnu zostavu bol to sok.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa