Mnohí,ktorých osobne poznám fotia Olympusom.Na tomto fóre som sa nestretol s priazňou k tejto značke.Ja som Olympusák.Píšte,prosím,prečo Olympus nepatrí medzi obľúbenu značku.Ja by som svoje Olympusi(mám ich 3) nevymenil za inú značku...:)
pozrel som a ku vsetkej ucte mi jeho fotky nic nehovoria, technicky dokonale ale dusa absolutne tomu chyba - len jeden zaner - modelky - a len naaranzovane, tu na ephoto je vela ludi bez mena co ho strcia do vacku lavou zadnou akurat nemaju take zvucne meno ... hadam som priaznivcov Nagya neurazil - to by ma mrzelo - ale fotenie mu nejde
pozrel som a ku vsetkej ucte mi jeho fotky nic nehovoria, technicky dokonale ale dusa absolutne tomu chyba - len jeden zaner - modelky - a len naaranzovane, tu na ephoto je vela ludi bez mena co ho strcia do vacku lavou zadnou akurat nemaju take zvucne meno ... hadam som priaznivcov Nagya neurazil - to by ma mrzelo - ale fotenie mu nejde
suhlasim...mozno tie baby co foti,tak to este ako tak ujde,aj ked tu na ephoto je vela lepsich foto ako ma on...
Neviem...podla mna nema dobre nastudovanu kompoziciu :D
mam Nagya velmi rad - jeho muzika je super, sam neviem preco mi to fotenie u neho prekaza - fakt neviem, fotky ma pekne ale cosi ma vo vnutri brzdi, je mozne ze chyba je aj vo mne a preto sa uz radsej k tvorbe inych nevyjadrujem, ked sa naucim riadne fotit a absolvujem zopar vystav tak potom to vidim na konstruktivnejsiu a hlavne opodstatnejsiu kritiku
pán Saudek sa k jeho tvorbe fotografa vyjadril nasledovne. Áno ja znám Petra Nagyho, je to dobrý spevák ;-)
čo tím chcel povedať pán Saudek nechám na každého posúdenie :-)
mam Nagya velmi rad - jeho muzika je super, sam neviem preco mi to fotenie u neho prekaza - fakt neviem, fotky ma pekne ale cosi ma vo vnutri brzdi, je mozne ze chyba je aj vo mne a preto sa uz radsej k tvorbe inych nevyjadrujem, ked sa naucim riadne fotit a absolvujem zopar vystav tak potom to vidim na konstruktivnejsiu a hlavne opodstatnejsiu kritiku
kazdy mame nejaky vkus, ake fotky sa nam pacia a ake fotime. nagy je tymto podla mna trochu mimo, resp. ma zvlastny - divny vkus.. mne sa jeho tvorba tiez nepaci. dalsia vec, ze v poslednej dobe neviem ci je chlap ci uz zena.. ale hudba OK.
Boris Filan fotí Olympusom
Jupi presiel na canon :D
Neviem...podla mna nema dobre nastudovanu kompoziciu :D
no len by ich mohol ´porusovat´ lepsie :D
čo tím chcel povedať pán Saudek nechám na každého posúdenie :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa