Mnohí,ktorých osobne poznám fotia Olympusom.Na tomto fóre som sa nestretol s priazňou k tejto značke.Ja som Olympusák.Píšte,prosím,prečo Olympus nepatrí medzi obľúbenu značku.Ja by som svoje Olympusi(mám ich 3) nevymenil za inú značku...:)
kazdy mame nejaky vkus, ake fotky sa nam pacia a ake fotime. nagy je tymto podla mna trochu mimo, resp. ma zvlastny - divny vkus.. mne sa jeho tvorba tiez nepaci. dalsia vec, ze v poslednej dobe neviem ci je chlap ci uz zena.. ale hudba OK.
A čo Mário Goťi, čo celériti fotí...:)))to je gýýýčer žehlič nomjer van..:))))
no už som som sa dostal v čitaní až po teba....som si mohol jeden koment ušetrit...:))
nevadí aspoň viem že ten výrok utkvel v pamäti ľudí, keď to vyslovil ja som sa bavil ako malí, že jak ho sundal po čiernu zem. To ako keby mu povedal aby išiel vrátiť fotoaparát odkiaľ ho vzal a už zbytočne netrápil ľudí svojou fotografiou a vrátil sa k tomu čo vie ako tak robiť :-DDD
v zahranici to tiez chodi na Euro. mas Euro mas pravdu vo vsetkom - tak to chodi
to bola narážka na trochu inú tému a asi si ju nepochopil, no dnes si sa už pýtal na tú krikuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttešku či pettttttttttttttttttttttttru :-DDDD
to bola narážka na trochu inú tému a asi si ju nepochopil, no dnes si sa už pýtal na tú krikuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttešku či pettttttttttttttttttttttttru :-DDDD
ale pochopil - ale aj tak si myslim ze EURO to riesi vsetko, co si nevidel Kurva hosi guten tag?
celebrita, necelebrita, chlapci, trochu respektu, lebo mam taku obavu, ze ani jeden z tich co tu sklonujete Petra Nagya a jeho fotografovanie, nemate, vratane mna, na to, co on dokazal na poli zanru fotografie. Web sem, web tam, Peter ma za sebou autorsku knihu, predajne kalendare, autorske vystavy. Kde sme my? Jeho ostatna B&W tvorba je podla mna velmi dobra, jedna z najlepsich na poli inscenovaneho modelingoveho portretu v CS.
celebrita, necelebrita, chlapci, trochu respektu, lebo mam taku obavu, ze ani jeden z tich co tu sklonujete Petra Nagya a jeho fotografovanie, nemate, vratane mna, na to, co on dokazal na poli zanru fotografie. Web sem, web tam, Peter ma za sebou autorsku knihu, predajne kalendare, autorske vystavy. Kde sme my? Jeho ostatna B&W tvorba je podla mna velmi dobra, jedna z najlepsich na poli inscenovaneho modelingoveho portretu v CS.
tu nejde o ´my vs on´....každý má právo napísať svoj názor aj v prípade, že sa mu fotky nepáčia..aj v prípade, že nie je profi ;) ...ani výstavy, ani kniha na tomto fakte nič nemenia :)
peter nagy a fotograf? je to celebrita s fotakom. co dokazal? dokazal okopirovat vela fotiek. dostal sancu sa presadit. ako to dopadlo? velkym fiaskom. tusim 2008 mal byt oficialny fotograf Miss CR. po zhliadnuti vysledku jeho posobenia narychlo zohnali ineho, aby to prefotil...
jeho jedina deviza je meno, ktore vdaka hudbe predava. tot vsjo.
pevnú 300-ku/2,8 a môj E500 už som raz vyskúšal ... jednoducho krása ... Olympusom som začínal dávno ... žiaľ ISO ma začalo limitovať a prešiel som ku konkurencii, ale iné zlé slovo na OLY-ho nemôžem povedať ... bol som spokojný ... a základné objektívy má vporovnaní s konkurenciou na vyššej úrovní ... so záklaďakom 40-150 som bol maximálne spokojný ... napr. s nikorrom 55-200 sa nedá porovnať ... na záklaďák kvalitné spracovanie aj pekná kresba aj bokeh ...
nuz tazko posudt, ja hovorim za seba ze mne sa jeho fototvorba nepaci a vystavy zorganizovat nie je problem vratane ucasti - na to treba meno alebo euro alebo oboje ,- buduci rok mam v plane vydat prvy kalendar - girls a potom nejaku prirodu, vystavy sa tiez dohodnut daju a potom - no bude sranda, mna fotenie tiez bavi (Nagya to site) ale za profika sa nepovazujem, proste vsetko je len tak pre radsot a myslim ze peter nagy ma tiez takyto isty pocit, nikdy som nepocul zeby povedal som profi - a rezervy vo foteni ma, skratka mam ine gusto, - mimochodom tvoje fotky (bez nadsazky) su lepsie
pevnú 300-ku/2,8 a môj E500 už som raz vyskúšal ... jednoducho krása ... Olympusom som začínal dávno ... žiaľ ISO ma začalo limitovať a prešiel som ku konkurencii, ale iné zlé slovo na OLY-ho nemôžem povedať ... bol som spokojný ... a základné objektívy má vporovnaní s konkurenciou na vyššej úrovní ... so záklaďakom 40-150 som bol maximálne spokojný ... napr. s nikorrom 55-200 sa nedá porovnať ... na záklaďák kvalitné spracovanie aj pekná kresba aj bokeh ...
ale ked vezmes k svojej D300 profi skla tak mas najlepsiu vybavu co sa da aktualne na trhu kupit, zial velky cip je velky cip a to je neprokonatelny rozdiel, ISO je od neho absolutne zavisle a aj dynamicky rozsah - konic koncov vsetko zavisi od narokov a tiez nemam nic proti ziadnej znacke ale vyberam si co ma oslovi najviac
ale ked vezmes k svojej D300 profi skla tak mas najlepsiu vybavu co sa da aktualne na trhu kupit, zial velky cip je velky cip a to je neprokonatelny rozdiel, ISO je od neho absolutne zavisle a aj dynamicky rozsah - konic koncov vsetko zavisi od narokov a tiez nemam nic proti ziadnej znacke ale vyberam si co ma oslovi najviac
áno máš pravdu, preto som prešiel k nikonu (kvôli šumu nad ISO 400) ... pre amatéra a ako nejaká ´cestovná´ zrkadlovka, alebo pre fotenie v dobrých svetelných podmienkach je to dobré a lacné riešenie
videl som jeho knihu, vystavu, kalendare. Vo svojom zanri je urcite najlepsi spievajuci interpret + fotograf. Neposobi na mna ako celebrita, je znamy ale to je vsetko. K fotoremeslu pristupuje s pokorou. Ohladom Miss CZ, viem ze bol dvorny fotograf, neviem ci sa nieco stalo, veci z Miss ma na webe.. Mozno atelier nie je jeho domena, ale mne sa paci ako uvolnene stylizuje svoje modelky v exterieroch. Na fotografujuceho spevaka/skladatela/hudobnika je sakramensky dobry. Jeho fotky su fakt dobre, nie vsetky, ale aj on si presiel svojim evolucnym vyvojom.
Boris Filan fotí Olympusom
nedávaš dáko pozor ;-)
jeho jedina deviza je meno, ktore vdaka hudbe predava. tot vsjo.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa