Corel je dobrý, ale už dlhšiu dobu uvažujem že prejdem na Adobe balík.
Tak na začiatok aj kvôli cene Corel potom keď ťa začne obmedzovať prejdeš na Adobe
vidíš čo si spravil???? vždy len ironizujete a takto to dopadne :D spávaš kludne v noci? :D
co som spravil?!? v noci sexujem, spavam cez den :-P :-D
ale budme uprimni, ked uz fotim oznamka, tak nie som taka lama, aby som si nepozrel nejake programy na upravu fotiek. a ked si pozriem nieco od adobe, alebo corelu, tak to proste musi aj postihnuty zmaknut. kamarat, uplny antitalent to raz dokonca nahadzal do wordu, exportol ako PDF a vytlacili mu to v labaku uplne dokonale. potom uz len narezal pomocou spendlika a pravitka a bol macher. ale to je o tom, ze sa niekto neboji, alebo nie je lenivy!!!
to je jednooooooo, hlavné sú €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
:)
chlapci ste velice mudry ale nitko neporadi......tlacim to cez lightroom. ale robi mi to divne veci, ako keby vynechava, tonery su nove(original)
na oznamka je najlepšia vektorová grafika, ja som teraz robil jedno v práci pre zákazníka. Ukážem ti len čisto návrh bez textu no po tlači vyzeralo neskutočne dobre.
PS. určite to doma netlač a zbehni niekde kde ti to vytlačia na profi stroji obojstranne. Tlač ťa výnde lacnejšie je lepšia a kým sa ti trafíš na druhú stranu tak aj osivieš a to nehovorím potom o orezaní a ostatných veciach. Ver, viem o čom hovorím, denne takéto volovinky tlačím v práci ;-)))
........sorryyyyy asi sme sa VŠETCI nepochopili a vzniklo to čo vzniklo..... ja potrebujem tlačiť FOTKY na oznamka......
ale jak sme sa nepochopili?!?! proste urobis si miniatury fotiek (2x2.5cm napr), naseries to jednu vedla druhej na list v coreli, alebo inom a vyexportujes to tak, aby ti to labak vytlacil na a4.
pri rozmere 2x2.5 to mas cca 9x11=99 fotiek/A4, potom uz len narezat. nechapem, co tu stale este riesis.
Soft na tlač oznamok
Tak na začiatok aj kvôli cene Corel potom keď ťa začne obmedzovať prejdeš na Adobe
a tlac by som skusil skor s tlaciarnou, soft ti to asi nespravi...
ale budme uprimni, ked uz fotim oznamka, tak nie som taka lama, aby som si nepozrel nejake programy na upravu fotiek. a ked si pozriem nieco od adobe, alebo corelu, tak to proste musi aj postihnuty zmaknut. kamarat, uplny antitalent to raz dokonca nahadzal do wordu, exportol ako PDF a vytlacili mu to v labaku uplne dokonale. potom uz len narezal pomocou spendlika a pravitka a bol macher. ale to je o tom, ze sa niekto neboji, alebo nie je lenivy!!!
:)
PS. určite to doma netlač a zbehni niekde kde ti to vytlačia na profi stroji obojstranne. Tlač ťa výnde lacnejšie je lepšia a kým sa ti trafíš na druhú stranu tak aj osivieš a to nehovorím potom o orezaní a ostatných veciach. Ver, viem o čom hovorím, denne takéto volovinky tlačím v práci ;-)))
pri rozmere 2x2.5 to mas cca 9x11=99 fotiek/A4, potom uz len narezat. nechapem, co tu stale este riesis.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa