no ved dobre klud klud..... oplati sa to viac tlačiť doma? alebo to dať tlačiť niekam?
a to my mame odkial vediet?!?
kriste pane, pomoz mi!!!
mas doma tlaciaren? aku? mas ju skalibrovanu? mas doma fotograficke papiere? su urcene pre tvoju tlaciaren? mas plne tonery? kolko ta vyjde A4 naklady na tlac? tam je tolko premennych a my nie sme ani carodejnici, ani vestice, ani rumburak...
haha :D teda sa nepopýšiš :D :D škoda že ešte s tým štýlom patríš k menšine :D či len ja mám takú skúsenosť, neviem :D :D
co ti viac v zivote pomoze? naucit sa vsetko od a po z naspamat, alebo naucit sa to odprezentovat tak, ze dokopy vies polovicu, ale posobis, ako keby si to mal v malicku ;-) :-P
ja sa snazim o tu druhu vec :-D
ale je tam veľmi ostrá hranica, keď dotyčný si myslí že ´má to v nalíčku´, k*k*t vie, trepe p*čoviny, debiliny a naďalej pôsobí tak že jemu patrí svet. No vtedy siaham po lavór. Aj ked si plne uvedomujem že dnes je to viac-menej akceptované...
ale tak standardny student trepe pixoviny, lebo v 90% nema zaujem o to, co prezentuje. ja sa snazim im aspon formu upravit a povedat im, ze ked cerpaju o IT, tak zdroje datovane 2001 su trosiiiiicku stare a nemali by pouzivat nic starsie 2008, idealne 2009. a by si sa cudoval, kolko z nich ma problemy s vyjadrovanim sa pred inymi. proste katastrofa. vlastny nazor? uff, to je dalsi problem. toto im chcem nejako vstepit ;-)
a vlastne skusenosti si nechces poriesit? co keby si to proste vytlacil a uvidis? alebo to nechal vytlacit? to radsej budes hodiny na nete cakat, kym ti niekto odpovie. optimalizacia nemirtem :-D
ale tak standardny student trepe pixoviny, lebo v 90% nema zaujem o to, co prezentuje. ja sa snazim im aspon formu upravit a povedat im, ze ked cerpaju o IT, tak zdroje datovane 2001 su trosiiiiicku stare a nemali by pouzivat nic starsie 2008, idealne 2009. a by si sa cudoval, kolko z nich ma problemy s vyjadrovanim sa pred inymi. proste katastrofa. vlastny nazor? uff, to je dalsi problem. toto im chcem nejako vstepit ;-)
ja vo svojom okolí pozorujem to isté, sa vôbec nečudujem ved vidím to. Ja sa s takým prístupom neviem stotožniť, snažím sa na každú prezentáciu dôkladne predstaviť verbálny prejav a zosynchronizovať to s prípadnou prezentáciou. improvizovať neviem to si priznám. normálne si to nacvičím, natrénujem si. Aj ked ide o ´kravinu´, že nemá zmysel. Smutné je že som (sme) štvrtáci, o rok Ing. a keby som sa vlastnou iniciatívou nezaoberával by som sa mojim odborom, tak by som bol z toho absolútny k*k*t...
ja vo svojom okolí pozorujem to isté, sa vôbec nečudujem ved vidím to. Ja sa s takým prístupom neviem stotožniť, snažím sa na každú prezentáciu dôkladne predstaviť verbálny prejav a zosynchronizovať to s prípadnou prezentáciou. improvizovať neviem to si priznám. normálne si to nacvičím, natrénujem si. Aj ked ide o ´kravinu´, že nemá zmysel. Smutné je že som (sme) štvrtáci, o rok Ing. a keby som sa vlastnou iniciatívou nezaoberával by som sa mojim odborom, tak by som bol z toho absolútny k*k*t...
pokial ma tlaciaren, ktora ma kvalitu tlace blizku fotolabu, tak je hlupost ju nepouzivat ;-)
na druhej strane, domaca tlac je vacsinou drahsia. aj tak je podla mna hlupost, tu riesit taketo veci. mal to proste skusit, co moze pokazit. prinajhorsom mu rodicia kupia nove tonery...
myslíš zo sebavedomého vystupovania a šikovnej improvizácie? to mi dosť chýba ;)
no, to je zaklad. co myslis, preco ti poistovaci predaju tolko zbytocnych produktov? lebo posobia sebavedomo a to hovno, co predavaju, dokazu opisat, ako najvacsi poklad ;-)
no, to je zaklad. co myslis, preco ti poistovaci predaju tolko zbytocnych produktov? lebo posobia sebavedomo a to hovno, co predavaju, dokazu opisat, ako najvacsi poklad ;-)
no ved dobre klud klud..... oplati sa to viac tlačiť doma? alebo to dať tlačiť niekam?
fotografii chce kazdy student rozne mnozstvo preto ti navrhujem urob si v Adobe PS akcie na 10,20,30 foto na 9x13 10x15 a na 13x18 a na upravenej fotografii si spustis akciu podla toho kto kolko kusov potrebuje potom to odnesie s do minilabu a oni ti to pekne krasne vytlacia a hotovo, presne rozmery fotografii su 8,9x12,7 --- 10,2x15,2 ---12,7x17,8
Soft na tlač oznamok
kriste pane, pomoz mi!!!
mas doma tlaciaren? aku? mas ju skalibrovanu? mas doma fotograficke papiere? su urcene pre tvoju tlaciaren? mas plne tonery? kolko ta vyjde A4 naklady na tlac? tam je tolko premennych a my nie sme ani carodejnici, ani vestice, ani rumburak...
ja sa snazim o tu druhu vec :-D
staci kludne povedat. pytam sa z Vašich vlastných skúseností....
tlačiareň má
farebnú
asi nie
kúpi
asi áno
to tiež kúpi alebo už má
to dosť veľa
odpovede na tvoje otázky. použi hlavu prosím ťa ;)
na druhej strane, domaca tlac je vacsinou drahsia. aj tak je podla mna hlupost, tu riesit taketo veci. mal to proste skusit, co moze pokazit. prinajhorsom mu rodicia kupia nove tonery...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa