fotografii chce kazdy student rozne mnozstvo preto ti navrhujem urob si v Adobe PS akcie na 10,20,30 foto na 9x13 10x15 a na 13x18 a na upravenej fotografii si spustis akciu podla toho kto kolko kusov potrebuje potom to odnesie s do minilabu a oni ti to pekne krasne vytlacia a hotovo, presne rozmery fotografii su 8,9x12,7 --- 10,2x15,2 ---12,7x17,8
dnes som bol v jednej kancelarskej firme kde som mu povedal o čo ide a vyučtoval mi to iba na 3.6eura....150 fotiek.. a velkosť fotografii 2x2,5cm.... a určite sa mi to viac oplati tlačit v neakej firme ako doma na foto tlačiarni. :)
dnes som bol v jednej kancelarskej firme kde som mu povedal o čo ide a vyučtoval mi to iba na 3.6eura....150 fotiek.. a velkosť fotografii 2x2,5cm.... a určite sa mi to viac oplati tlačit v neakej firme ako doma na foto tlačiarni. :)
Soft na tlač oznamok
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa