Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
btw conan predáva 17-85 a keď si ho zaobstaráš kvalita tvojich fotiek prudko stúpne ;)))))....jáj ty máš nikóoň......neboj niekto ti vysústruží adaptér :))))))
btw conan predáva 17-85 a keď si ho zaobstaráš kvalita tvojich fotiek prudko stúpne ;)))))....jáj ty máš nikóoň......neboj niekto ti vysústruží adaptér :))))))
nerobme offtopic ale 17-85 by to profesionálne telo degradovalo ;) neodporúčam :)
akože neni ti jedno kto čo ti povie na tvoje fotky? aj tak berieš len chválu ked niekto náhodou odváži sa ti napísať čo by sa dalo vylepšiť vyjadríš sa tak že: ty nevieš ako sa to robí v zahraničí, ked máš niečo zle zvládnuté tak napíšeš že to bol zámer atd atd...
...ja nič v zlom ale ak si človek prejde tvoju galériu tak často nájde poznámky typu ´naschvál je to tak´.....akože niekedy je jasné nepochopí fotku každý ale príde mi to moc alibistické keď je toho veľa........takže neviem či ti skutočne ide o nejaké samoštúdium v tomto smere....často ti poradia aj pod fotkou a asi si z toho veľa nevezmeš keď sa obhajuješ podobnými tvrdeniami....
Ked sa pytaju odpovedaj.. takze zo slusnosti budem trosku neslusny.
Tie fotografie su sterilne a bez duse.
Nazvy knim castokrat nekoresponduju z obsahom fotografie. (skoda ze som posledny nezastihol..uz je zrejme nadobro zmazany..:)) Nazvy ako keby vymyslalo 13rocne dievcatko pod tazkym vplyvom poslednej modnej vlmy v kinematografii z USA - Hannah Montana.
Prapac.. proste to tak vidim.. a podla ohlasov nie som jediny..
Zaujíma ma ...
k téme: ja mám 25 GB tutorialov z lynda.com zo slovenskej literatúry by ťa mohli zaujímať knih Fotomodeling, Ako fotiť portrét...
http://www.photowalkthrough.com/video-tutorials/
http://www.youtube.com/snapfactory#p/c/BC5A73FEA8B7D7D2
Tie fotografie su sterilne a bez duse.
Nazvy knim castokrat nekoresponduju z obsahom fotografie. (skoda ze som posledny nezastihol..uz je zrejme nadobro zmazany..:)) Nazvy ako keby vymyslalo 13rocne dievcatko pod tazkym vplyvom poslednej modnej vlmy v kinematografii z USA - Hannah Montana.
Prapac.. proste to tak vidim.. a podla ohlasov nie som jediny..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa