Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
Dnes ste sa tu dali dokopy riadna partia :) Nestíham to čítať :)
Mali by ste sa stretnúť niekde pri pive :)
......ale vieš, že máš pravdu?....ja som už volal javelina z istého dôvodu, aj granka a aj conana ale on pivo nepije...granko je vyberavý :D....a ešte niekoho som pozýval vrámci uzmierenia, ale už to jaksi zapadlo prachom :)
ved aj ja som bol dobrý, pekne som povedal odkial mám veeelmi vela vecí (lynda.com)+ gigabajty a gigabajty mám cez torrenty tým spôsobom, že niekto shromaždil nejaké tutorialy k téme do jedného pack-u a uploadol to...
kedze kriketussska nema o to zaujem tak sa hlasim ja :) mozes zverejnit alebo poslat na fore tie torenty, si to stiahnem ako to este existuje, inak celkom zaujimava debata :) a dik.
kedze kriketussska nema o to zaujem tak sa hlasim ja :) mozes zverejnit alebo poslat na fore tie torenty, si to stiahnem ako to este existuje, inak celkom zaujimava debata :) a dik.
nie je to warez forum :) napíš mi ohladom toho SS, potom si objasníme, čo presne chceš ;)
Zaujíma ma ...
to bol aj zmysel mojho prispevku
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa