Zaujíma ma aký názor máte na moje foto na akej úrovni sa pohybujú a či neviete o nejakých videách náučných na nete z ktorých sa dá niečo priučiť :) ďakujem Vám
Nieee,ja som tam chcel dať tú nikeovú fotku ,ale za boha ju nemôžem nájsť.
Tak som dal charakterovo a vzhľadom niečo podobné :)
aha tak potom OK ja si sem moc nedávam fotky lebo som nenormálne fotogenický ;-) aj tú čo som tam teraz dal, tak dúfam že že ľudí skôr zaujme to čo mám v rukách a nie to čo je na krku :-)
aha tak potom OK ja si sem moc nedávam fotky lebo som nenormálne fotogenický ;-) aj tú čo som tam teraz dal, tak dúfam že že ľudí skôr zaujme to čo mám v rukách a nie to čo je na krku :-)
teraz od kriketusssky dostaneš aj to že aký si škaredý :D :D
Hej , hlavne kvôli odpaľovaniu bleskov a aj kvôli AF systému.Video by ma až tak netrápilo,ale aj to je pridaná hodnota. 7D je moja konečná stanica .
je fajn, inak si potom všimni ako prerobili ergonómiu gripu a aj celkovo teľa. Toto je už fakt mašinka, už som len zvedavý keď oznámia nové DSko. To ešte len bude bomba.
prosím a na ktorý, hádam nie na D300s. Nebuď smiešni, 7D ho prekonalo
V nefungujúcom AF ho teda prekonalo. To sa musí uznať. V článku o 7D tu na portáli aj niekto píše, že má problémy so staršími objektívmi.
Asi inžinieri zase nesprávne čudlíky postláčali na kopírke :-)
V nefungujúcom AF ho teda prekonalo. To sa musí uznať. V článku o 7D tu na portáli aj niekto píše, že má problémy so staršími objektívmi.
tak o tom Af by som asi pomlčal, na 7D funguje vynikajúco. Lenže na to aby si to zistil nesmieš byť tak naviazaní len na jednu značku a na očiach mať klapky s nápisom firmy ktorá nedosahuje podiel na trhu ani polovicu toho čo tá s kopírkami. Viem že to neviete prežiť že Canon robí nielen dobré fotoaparáty ale aj iné produkty. Ja za to nemôžem že Nikon sa zmôže len na výrobu mikroskopov + ďalekohľadov, ale do svojich vlajkových lodí musí kupovať senzory od konkurencie. Ak by nebol na trhu Sony od koho by kupoval??? Do dnes by nebol schopný vyrobiť niečo tak špičkové ako je D3x, alebo by bral senzory od Canonu??? Hovoríš tu o niečom čo si nemal ešte ani v rukách a možno ani nevidel, mám známych a väčšina fotí s Nikon a nik s nich nerobí také rozbroje medzi značkami. Je im to jedno, dávno pochopili že nie Canon nie Nikon ale oni sú tí čo robia fotografie. Veľa ľuďom ktorý dlhé roky fotia s Nikonom sa páčila tá 7D a keď som im ju dal do rúk si ju aj pochvaľovali. Lenže aby si ti dospel k tomu názoru je treba sa občas aj osobne pozrieť na konkurenciu ;-)
PS. kopírky robíme špičkové a v profesionálnom svete tlače ti povedia že jedny z najlepších, takže ja sa za ne nehanbím. Len tak pomimo, čosi myslíš čo je ťažšie spraviť, dáky malí foťáčik povedzme za 6000€, alebo nesmierne rýchlu tlačiareň za niekoľko stotisíc € ???
Zaujíma ma ...
http://www.dpreview.com/news/0911/09110603canoneos7dreview.asp
1D Mark IV je riadne delo a ešte príde FF 1Ds a 3D a bude vymaľované :)
PS. kopírky robíme špičkové a v profesionálnom svete tlače ti povedia že jedny z najlepších, takže ja sa za ne nehanbím. Len tak pomimo, čosi myslíš čo je ťažšie spraviť, dáky malí foťáčik povedzme za 6000€, alebo nesmierne rýchlu tlačiareň za niekoľko stotisíc € ???
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa